-GUNIT- Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 pai si cn sta sa numere posturile lor ca sa le dea disable in caz ca fac spam -_- si chiar daca le`ai dat dau sw si reintra :-<
stely_yoo Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ideea ar fi ca playerii sa-i faca printuri cand baga posturi de genu :Gogu : Ce faceti ma?Gogu : eu m-am plictisit.Gogu : Bai gigeleeee...lasa bai butelia aiaGogu : Ce fac feteleeeee? Ar trebui ca globalul sa fie folosit doar pentru a chema la party & trade.
nailuii Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ideea ar fi ca playerii sa-i faca printuri cand baga posturi de genu :Gogu : Ce faceti ma?Gogu : eu m-am plictisit.Gogu : Bai gigeleeee...lasa bai butelia aiaGogu : Ce fac feteleeeee? Ar trebui ca globalul sa fie folosit doar pentru a chema la party & trade.da de cazu asta de trade ce zici?Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!
stely_yoo Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 da de cazu asta de trade ce zici?Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!La fel ... nesimtire = macar 1 zi suspend.
The^DiamondZ Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 marirea pretului ii dezavantajeaza pe cei mici, trebe sa ne gadim la toata lumealimitarea la 1 post intr-un anumit interval de timp nu stiu cat ar fi de benefica... se mai poarta discutii, se mai fac licitatii, nu cred ca ar fi o solutie buna, nici nu cred ca se poate facede ce sa sufere o gramada de lume cand doar 1-2 persoane fac spam cu posturi idioate...mai degraba as propune sa bagam o regula cu suspend pentru posturile inutile multe si degeaba... potolim acele persoane si rezolvam problema destul de usor :)parca am dat odata si disablechat la un spammer :D si intentionez sa o mai fac :)Cine face spam aiurea ii facem print si cu el pe forum`. :>
vdragosh Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 marirea pretului ii dezavantajeaza pe cei mici, trebe sa ne gadim la toata lumealimitarea la 1 post intr-un anumit interval de timp nu stiu cat ar fi de benefica... se mai poarta discutii, se mai fac licitatii, nu cred ca ar fi o solutie buna, nici nu cred ca se poate facede ce sa sufere o gramada de lume cand doar 1-2 persoane fac spam cu posturi idioate...mai degraba as propune sa bagam o regula cu suspend pentru posturile inutile multe si degeaba... potolim acele persoane si rezolvam problema destul de usor :)parca am dat odata si disablechat la un spammer :D si intentionez sa o mai fac :)pt. inceput , hai sa mai adaugam o regula :- nu ai voie sa repeti acelasi mesaj timp de x minute ( 5, 10 ... ) . -> pedeapsa SS .la discutii generale, este cam greu sa definesti "discutii inutile" ca sa le dai ss
-GUNIT- Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 pt. inceput , hai sa mai adaugam o regula :- nu ai voie sa repeti acelasi mesaj timp de x minute ( 5, 10 ... ) . -> pedeapsa SS .la discutii generale, este cam greu sa definesti "discutii inutile" ca sa le dai ssok :)
Guest ChitZzZu Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Contra...Mai bine ati baga altceva...Alta sugestie pe cei care ii deranjeaza sa existe global of/on te deranjeaza spam bagi pe of daka cumperi cv sau vinzi bagi pe on...
iar am luat suspend Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 prea multe reguli aiurea, prea multe interdictii. daca vreti ca serverul sa aiba un gameplay cat de cat frumos si placut, nu mai ingraditi libertatea playerilor prin suspenduri. linkmania o sa se transforme intr-o puscarie de maxima securitate.mi se pare aiurea faza cu suspendul pentru posting aiurea.
ellysmark Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 contra ...cine vrea sa faca spam tot face... creation pica in draci :))
dan!el Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Dar nu s-ar putea introduce chat-ul Global la filtrul de mesaje. Spre exemplu: in cazul de fata daca apesi F2 iti dispare ceea ce scrii pe global (excluzand party/guild/alianta/ sau /post) nu s-ar putea face vreo modificare care sa introduca si mesajele globale /post in filtrul F2 ? Deci cand doresti sa nu mai vezi mesajele globale sa poti apasa tasta F2 si sa nu mai vezi ce se scrie pe global.
-GUNIT- Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Dar nu s-ar putea introduce chat-ul Global la filtrul de mesaje. Spre exemplu: in cazul de fata daca apesi F2 iti dispare ceea ce scrii pe global (excluzand party/guild/alianta/ sau /post) nu s-ar putea face vreo modificare care sa introduca si mesajele globale /post in filtrul F2 ? Deci cand doresti sa nu mai vezi mesajele globale sa poti apasa tasta F2 si sa nu mai vezi ce se scrie pe global.totusi eu vreau sa vad cand ma intreaba cineva de afk ...nu se poate pune daca apasam F2 sa dispara doar post chat ?
euSadea Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 eu am zis adaugati regula de ss pt spam - voi ati zis pauza intre mesaje - acu vad ca cochetati cu ss pt spam :Dde cind nu mai citesc global chatu observa ca nu ma mai deranjeaza spamul :))have fun
iar am luat suspend Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 sunt atatea taste care se pot folosi drept key pentru "disparitia" postului. de ex tasta F5 nu este intalnita la nici un clicker si ar putea fi folosita in scopul asta desi nu prea cred ca se poate asa ceva
dan!el Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 sau un filtru care se poate activa scriind /post off ... ceva asemanator cu /whisper off :Psolutii sunt :)
aceboy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 la dizzy clicker e folosit F5 pt activarea CLICK STAnGA
Load1ng Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Concluzie:Sustin ideea ca pe global chat sa nu se mai posteze toate discutiile ce se pot purta pe PM, sa nu mai vedem ficatei si pipote indurerate sau diversi frustrati emotional care din lipsa de alte preocupari stau ca trompetele si tasteaza numai " " ( spatii ).E neplacut, uneori e prea rapid chatul si pierdem firul discutiilor cu guilda sau alianta, ne incomodeaza la preluare obligandu-ne de multe ori sa facem mai multe printuri cu F4 decat este necesar prin regulament.Sa vedem daca se poate pune limita de /post (gen 1 la 30 de minute). Pro :right:
alcholic Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 contra :right: ... sunt multi care nu isi permit :nanana:
-GUNIT- Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 deja de aproape 20 zile e facuta sugestia ;)un raspuns oficial ?
King_Warlord Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 10 mil e bun e bine si cu un mil ar trb cum spunetzi mai sus sa fie suspendatzi faci o poza cu f4 de exe nam nimic cu el..eu_bk doua pagini pline de ------------------------------------ faci 2 3 printuri si poate isi ia un suspend
Cracks Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Pro :right: . e buna ideea ca e plin ecranu :-j in 2 minute....
Sirius Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 marirea pretului ii dezavantajeaza pe cei mici, trebe sa ne gadim la toata lumealimitarea la 1 post intr-un anumit interval de timp nu stiu cat ar fi de benefica... se mai poarta discutii, se mai fac licitatii, nu cred ca ar fi o solutie buna, nici nu cred ca se poate facede ce sa sufere o gramada de lume cand doar 1-2 persoane fac spam cu posturi idioate...mai degraba as propune sa bagam o regula cu suspend pentru posturile inutile multe si degeaba... potolim acele persoane si rezolvam problema destul de usor :)parca am dat odata si disablechat la un spammer :D si intentionez sa o mai fac :)De acord cu tine Diablo :)
King_Warlord Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 pt. inceput , hai sa mai adaugam o regula :- nu ai voie sa repeti acelasi mesaj timp de x minute ( 5, 10 ... ) . -> pedeapsa SS .la discutii generale, este cam greu sa definesti "discutii inutile" ca sa le dai sssi dac ade exemplu zici sell plate gloveslk/refsell plate boots lk/refsell plate armour lk/refsell plate helm lk/refatunci ce se intampla?