Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-GUNIT-

Zen pentru post

Recommended Posts

Posted

Ideea ar fi ca playerii sa-i faca printuri cand baga posturi de genu :

Gogu : Ce faceti ma?

Gogu : eu m-am plictisit.

Gogu : Bai gigeleeee...lasa bai butelia aia

Gogu : Ce fac feteleeeee?

Ar trebui ca globalul sa fie folosit doar pentru a chema la party & trade.

Posted

Ideea ar fi ca playerii sa-i faca printuri cand baga posturi de genu :

Gogu : Ce faceti ma?

Gogu : eu m-am plictisit.

Gogu : Bai gigeleeee...lasa bai butelia aia

Gogu : Ce fac feteleeeee?

Ar trebui ca globalul sa fie folosit doar pentru a chema la party & trade.

da de cazu asta de trade ce zici?

Gogu: vand butelie +lk+edr+dsr+2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

da de cazu asta de trade ce zici?

La fel ... nesimtire = macar 1 zi suspend.

Posted

marirea pretului ii dezavantajeaza pe cei mici, trebe sa ne gadim la toata lumea

limitarea la 1 post intr-un anumit interval de timp nu stiu cat ar fi de benefica... se mai poarta discutii, se mai fac licitatii, nu cred ca ar fi o solutie buna, nici nu cred ca se poate face

de ce sa sufere o gramada de lume cand doar 1-2 persoane fac spam cu posturi idioate...

mai degraba as propune sa bagam o regula cu suspend pentru posturile inutile multe si degeaba... potolim acele persoane si rezolvam problema destul de usor :)

parca am dat odata si disablechat la un spammer :D si intentionez sa o mai fac :)

Cine face spam aiurea ii facem print si cu el pe forum`. :>

Posted

marirea pretului ii dezavantajeaza pe cei mici, trebe sa ne gadim la toata lumea

limitarea la 1 post intr-un anumit interval de timp nu stiu cat ar fi de benefica... se mai poarta discutii, se mai fac licitatii, nu cred ca ar fi o solutie buna, nici nu cred ca se poate face

de ce sa sufere o gramada de lume cand doar 1-2 persoane fac spam cu posturi idioate...

mai degraba as propune sa bagam o regula cu suspend pentru posturile inutile multe si degeaba... potolim acele persoane si rezolvam problema destul de usor :)

parca am dat odata si disablechat la un spammer :D si intentionez sa o mai fac :)

pt. inceput , hai sa mai adaugam o regula :

- nu ai voie sa repeti acelasi mesaj timp de x minute ( 5, 10 ... ) . -> pedeapsa SS .

la discutii generale, este cam greu sa definesti "discutii inutile" ca sa le dai ss

Posted

- nu ai voie sa repeti acelasi mesaj timp de x minute ( 5, 10 ... ) . -> pedeapsa SS .

la discutii generale, este cam greu sa definesti "discutii inutile" ca sa le dai ss

ok :)

Guest ChitZzZu
Posted

Contra...Mai bine ati baga altceva...Alta sugestie pe cei care ii deranjeaza sa existe global of/on te deranjeaza spam bagi pe of daka cumperi cv sau vinzi bagi pe on...

Posted

prea multe reguli aiurea, prea multe interdictii. daca vreti ca serverul sa aiba un gameplay cat de cat frumos si placut, nu mai ingraditi libertatea playerilor prin suspenduri. linkmania o sa se transforme intr-o puscarie de maxima securitate.

mi se pare aiurea faza cu suspendul pentru posting aiurea.

Posted

Dar nu s-ar putea introduce chat-ul Global la filtrul de mesaje.

Spre exemplu: in cazul de fata daca apesi F2 iti dispare ceea ce scrii pe global (excluzand party/guild/alianta/ sau /post) nu s-ar putea face vreo modificare care sa introduca si mesajele globale /post in filtrul F2 ? Deci cand doresti sa nu mai vezi mesajele globale sa poti apasa tasta F2 si sa nu mai vezi ce se scrie pe global.

Posted

Dar nu s-ar putea introduce chat-ul Global la filtrul de mesaje.

Spre exemplu: in cazul de fata daca apesi F2 iti dispare ceea ce scrii pe global (excluzand party/guild/alianta/ sau /post) nu s-ar putea face vreo modificare care sa introduca si mesajele globale /post in filtrul F2 ? Deci cand doresti sa nu mai vezi mesajele globale sa poti apasa tasta F2 si sa nu mai vezi ce se scrie pe global.

totusi eu vreau sa vad cand ma intreaba cineva de afk ...

nu se poate pune daca apasam F2 sa dispara doar post chat ?

Posted

eu am zis adaugati regula de ss pt spam - voi ati zis pauza intre mesaje - acu vad ca cochetati cu ss pt spam :D

de cind nu mai citesc global chatu observa ca nu ma mai deranjeaza spamul :))

have fun

Posted

Concluzie:

Sustin ideea ca pe global chat sa nu se mai posteze toate discutiile ce se pot purta pe PM, sa nu mai vedem ficatei si pipote indurerate sau diversi frustrati emotional care din lipsa de alte preocupari stau ca trompetele si tasteaza numai " " ( spatii ).

E neplacut, uneori e prea rapid chatul si pierdem firul discutiilor cu guilda sau alianta, ne incomodeaza la preluare obligandu-ne de multe ori sa facem mai multe printuri cu F4 decat este necesar prin regulament.

Sa vedem daca se poate pune limita de /post (gen 1 la 30 de minute).

Pro :right:

Posted

10 mil e bun e bine si cu un mil ar trb cum spunetzi mai sus sa fie suspendatzi faci o poza cu f4 de exe nam nimic cu el..

eu_bk doua pagini pline de ------------------------------------ faci 2 3 printuri si poate isi ia un suspend

Posted

De acord cu tine Diablo :)

Posted

si dac ade exemplu zici

sell plate gloveslk/ref

sell plate boots lk/ref

sell plate armour lk/ref

sell plate helm lk/ref

atunci ce se intampla?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...