Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-GUNIT-

Zen pentru post

Recommended Posts

Posted

cei cu mult zen tot vor da posturi

afectati vor fi cei mici

De acord cu tine.

Daca va deranjeaza spam-ul , ma gandeam ca Globalul sa fie folosit doar pentru a vinde\cumpara si a chema la party. Ce ziceti ?

Ca sincer nici pe mine nu ma intereseaza ce vorbeste x cu y ! S-a inventat PM !!!

Good Ideea :), perfect de acord, no more spam pe global chat.

si vrei sa se dea suspend pentru ca scri altceva pe post ?

Da, chiar e o idee buna, s-a inventat PM daca vreti sa va certati, iar daca va dor organele interne puteti suna la doctor ca gratis apel la Salvare cel putin. Restul playerilor nu sunt obligati sa suporte "basinile de strut" carese vehiculeaza pe global chat.

eu as propune setarea unei perioade de timp pentru a da post, spre exemplu 5 / 10 minute si de asemenea sa ramana pretul de 1 mil.

Buna si sugetia ta , dar nu stiu daca se poate pune in aplicare.

Concluzie:

Sustin ideea ca pe global chat sa nu se mai posteze toate discutiile ce se pot purta pe PM, sa nu mai vedem ficatei si pipote indurerate sau diversi frustrati emotional care din lipsa de alte preocupari stau ca trompetele si tasteaza numai " " ( spatii ).

E neplacut, uneori e prea rapid chatul si pierdem firul discutiilor cu guilda sau alianta, ne incomodeaza la preluare obligandu-ne de multe ori sa facem mai multe printuri cu F4 decat este necesar prin regulament.

Posted

ija, e mult 30 de min. Poate eu am nevoie sa cer o elfa la 10 minute... Cel mai corect ar fi dupa parerea mea 10-15 minute. S-ar reduce flame-ul destul de mult, si asta e tot ce conteaza. Ca se putea si mai bine...vom vedea rezultatele asa si daca este nevoie se va pune 30 de mine. Parerea mea... :D

Posted

Sa vedem daca se poate pune limita de /post (gen 1 la 30 de minute).

Nici chiar la 30 minute, e prea exagerat. Cel mult la 10.

Posted

eu nu ma cert...insa e adevarul..in fiercare zi va bateti joc de saracu neamzu...:)) si tot el ia suspend saracu..NO OFENSE :)

ce treaba are neamzzu in topicul asta? acu il venerezi pe el? :)) daca-i copac lasa sa ia suspend :)

100 de milioane cu cat e mai greu serveru cu atat e mai frumos

cu cat esti mai afundat in prostie cu atata iesi mai greu :)

@@OT: la urma urmei "vorbesc pe banii mei". cui nu-i convine sa vada discutiile mele pe global (aviz tzunami) sa inchida monitorul

@ideea cu 1 post=1 mil si sa se poata da unul la 10 minute e super buna. asa nu mai plang jucatorii astia experimentati ca nu pot face preluari calumea din cauza ca apasa printscreen de prea multe ori :)

Posted

@ideea cu 1 post=1 mil si sa se poata da unul la 10 minute e super buna. asa nu mai plang jucatorii astia experimentati ca nu pot face preluari calumea din cauza ca apasa printscreen de prea multe ori :)

Daca sunt atat de experimentati pe cat se cred, fac preluare si acum.

Mentin parerea care o scrisesem de mai sus, 1post/5minute si sa ramana la 1mil.

Posted

1. Brink a fost sarcastic :))))) dar nu vatzi prins

2. Gunit o sati dau pm in joc sami dai si mie niste zeni ca eu nam nici de mana...plus ca se mai cumpara si iteme cu zen...

3.contra cu 10 milioane ptr ca nu cred ca Gunit sta in lorencia si da zeni la fiecare char pana in lvl 100 ca sa dea post "bk/mg/elf/dl mic caut party :|

@ CONTRA

Posted

1post=1mil, odata la 5-10 minute e cel mai bine. parerea mea.

asta ca sa-si poata permite orice char sa dea /post nu numai "miliardarii" in zen :)

ex: vrei sa vinzi ceva acum, trebuie sa dai cel putin 15 posturi pe global pana ti-l cumpara cineva. = 15 mil.

daca se va modifica la 10 mil postul, va trebui sa dai 150 de mil numai pe globale. asta inseamna 12 creation, sau 40 de bless. cine crezi ca este asa bogat sa isi permita atatea jwls vandute pentru un item pe care probabil ia mai putin de 30 de jwls? sa fim seriosi.

Posted

1post=1mil, odata la 5-10 minute e cel mai bine. parerea mea.

asta ca sa-si poata permite orice char sa dea /post nu numai "miliardarii" in zen :)

ex: vrei sa vinzi ceva acum, trebuie sa dai cel putin 15 posturi pe global pana ti-l cumpara cineva. = 15 mil.

daca se va modifica la 10 mil postul, va trebui sa dai 150 de mil numai pe globale. asta inseamna 12 creation, sau 40 de bless. cine crezi ca este asa bogat sa isi permita atatea jwls vandute pentru un item pe care probabil ia mai putin de 30 de jwls? sa fim seriosi.

exact -> go forum

10 kk / post e ok - sai usture putin cind mai fac spam ^^

pauza juma de ora e ok

Posted

Sunt de acord cu durata mai mare, dar acum sa fim sinceri... 5 minute zic ca ar fi oka sa opreasca orice spam si orice cearta care nu isi are locul pe global... nu pot face o preluare buna din cauza spamului... iar cu zenul as zice tot 1 mil sa ramana... motiv? poate sa dea post de vanzare/party/oferte si un char mai micut sa zicem unul de sub lvl 300 care nu sta sa faca zen toata ziua :P

Posted

marirea pretului ii dezavantajeaza pe cei mici, trebe sa ne gadim la toata lumea

limitarea la 1 post intr-un anumit interval de timp nu stiu cat ar fi de benefica... se mai poarta discutii, se mai fac licitatii, nu cred ca ar fi o solutie buna, nici nu cred ca se poate face

de ce sa sufere o gramada de lume cand doar 1-2 persoane fac spam cu posturi idioate...

mai degraba as propune sa bagam o regula cu suspend pentru posturile inutile multe si degeaba... potolim acele persoane si rezolvam problema destul de usor :)

parca am dat odata si disablechat la un spammer :D si intentionez sa o mai fac :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...