Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-GUNIT-

Zen pentru post

Recommended Posts

Posted

cu 1 mil / post era bine la inceput dar acum puteti vedea ce spam este ... ar trebui marit pe la 10 mil :-?

Da ai dreptate la inceput 1 mil a fost ok dar acuma ai putin deja, cred ca 5 mil ar fi destul :cool2:

Guest Dominique
Posted

cei cu mult zen tot vor da posturi

afectati vor fi cei mici

Poti sa fi mic, sa ai si zen . :D

Posted

Daca va deranjeaza spam-ul , ma gandeam ca Globalul sa fie folosit doar pentru a vinde\cumpara si a chema la party. Ce ziceti ?

Ca sincer nici pe mine nu ma intereseaza ce vorbeste x cu y ! S-a inventat PM !!!

Posted

Contra! cei mici sunt afectati cum a zis si alex un spirit de cal e 10mil pe cei mari o sa`i doara undeva sa fim seriosi..e o prb ca se cearta toti pe el dar eu cred ca ar trb un regulament cum a zis si stel_yo cu un ss mic..sa foloseasca globalul doar pentru trade/sel si caut char la pt bla bla..cine vrea sa se certe are pm..asta ar fi singura solutie cea cu zen e o prostie :)

Guest Sadi022002
Posted

cu 1 mil / post era bine la inceput dar acum puteti vedea ce spam este ... ar trebui marit pe la 10 mil :-?

eu zic ca merge si mai mult 50 , 100 mil :bananadance2:

Posted

Mai simplu scoateti post :>

Cum ne-am descurcat pe 97d asa ne putem descurca si aicea fara el.

:blink:

poi cum mane,e season1 totusi..daca e asa sa scoata si csu,si kalima,si lehap si crywolf si etc

Posted

Pro pentru 10 mil. Cei mici vor da acel post cand va fi nevoie. Si cei mici pot culege creation/life sa vanda la shop. Sau sa vanda sign (3 mil bucata) :crazy: :crazy:

De ce sa imi interzica cineva dreptul de a vorbi pe "post"? la 10 mil macar vor fi mai putine post-uri.

Posted

ma mai pupi mult in fund? :) chiar vrei sa ne certam iar?

eu nu ma cert...insa e adevarul..in fiercare zi va bateti joc de saracu neamzu...:)) si tot el ia suspend saracu..NO OFENSE :)

Posted

Si daca am necesitatea de a da 2 post-uri pe ora ? :blink: ca pana la urma daca nu a venit "elful" din primul post, poate vine din al 2 lea etc... :naughty:

Posted

eu as propune setarea unei perioade de timp pentru a da post, spre exemplu 5 / 10 minute si de asemenea sa ramana pretul de 1 mil.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...