Bobby Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Propun sa se seteze launcherul in asa fel sa se poate intra dp un pc si cu 2 acc-uri. Sunt sigur ca multi sunt in situatia mea, stash full nu mai am loc pt iteme si jew,nu toti avem 2 pc-uri sa punem pe alte aconturi si nu poti de fiecare data sa ceri pe cineva sa te ajute la un trade sa muti itemele pe alt acont
bunny Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Nu cred ca se poate, si nici nu se vrea acest lucru, deoarece nu mutatul itemelor e principala dorinta, ci crescutul caracterelor.
spauny Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ar fi echivalent cu schimbarea launcherului si asta va atrage alte consecinte. plus ca altii ar creste cu ajutorul altor conturi. fiecare sa se descurce cu cate un cont :D
euSadea Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 nu gasesc nimic rau in a folosi 1 pc pt 2 sau mai multe conturifiecare joaca cum si cit doreste ps: nu stiu exact dar de la versiunea 98 nu cred ca mai merge cu 2 conturi pe pc
Bobby Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Nu cred ca se poate, si nici nu se vrea acest lucru, deoarece nu mutatul itemelor e principala dorinta, ci crescutul caracterelor.si pe cine cu ce deranjeaza daca cineva creste 2 caractere? ce pierde linkmania? atunci faceti cv cu lahap sa putem impacheta jew :tiphat:
bunny Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 si pe cine cu ce deranjeaza daca cineva creste 2 caractere? ce pierde linkmania? atunci faceti cv cu lahap sa putem impacheta jew :tiphat:Nu stiu, probabil sunt persoane pe care-i deranjeaza asta, nu pierde nimic linkmania. Eu unul nu sunt de acord, e parerea mea, 1pc = 1 acc. Cum parerea ta este de 1pc = 2acc, asa sunt si eu 1pc = 1acc. Gusturile nu se discuta.Lahap-ul va ramane asa cum e, sa nu se mai faca dupe. Pe 0.97d, cu launcher-ul acela cum ati rezistat? :) Cum v-ati tinut jwls? :) Hai, nu fiti rai, ati trecut prin asta, nu-i nimic mai rau de cum a fost.
Bobby Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Nu stiu, probabil sunt persoane pe care-i deranjeaza asta, nu pierde nimic linkmania. Eu unul nu sunt de acord, e parerea mea, 1pc = 1 acc. Cum parerea ta este de 1pc = 2acc, asa sunt si eu 1pc = 1acc. Gusturile nu se discuta.Lahap-ul va ramane asa cum e, sa nu se mai faca dupe. Pe 0.97d, cu launcher-ul acela cum ati rezistat? :) Cum v-ati tinut jwls? :) Hai, nu fiti rai, ati trecut prin asta, nu-i nimic mai rau de cum a fost.stiam ca asa o sa zici cum am rezistat pe 0,97 fara lehap,dar asta ai s1 si sa faci un set +9 ai nevoie de apx150 de jew ,pe 0,97 rarele au fost marfa de schimb si se putea intra cu 2 acc.daca am masina nu o sal trag cu calu :error:
vdragosh Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 sa intzeleg ca drop-ul la jewels este prea mare si nu mai avetzi loc de ele ? :P
Forbidden Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 sa intzeleg ca drop-ul la jewels este prea mare si nu mai avetzi loc de ele ? :PDa, drop-ul la jwls este cam ridicat. Cat despre 2 accounts 1 pc, luati-va virtual machine pentru cei cu calculatoare puternice si dechideti 2 mu. simplu.
iar am luat suspend Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Nu cred ca se poate, si nici nu se vrea acest lucru, deoarece nu mutatul itemelor e principala dorinta, ci crescutul caracterelor.cu ce ne deranjeaza ca o persoana intra pe 2 conturi cu acelasi pc? la urma urmei tot cat sta on poate creste, corect? afk-ul se pedepseste drastic, nu mai e ca pe 97 unde se lasa afk in prostie si nu era pedepsit nimeni pentru asta. degeaba intru pe 2 conturi daca las afk cu ele si imi iau suspend, nu?sa intzeleg ca drop-ul la jewels este prea mare si nu mai avetzi loc de ele ? :Pnu se poate zice ca dropul la jwls este mare. dupa parerea mea este potrivit.@OT: sustin ideea
stely_yoo Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ar fi buna ideea ... Am inteles ca pe 0.97 s-a scos launcherul cu 2 conturi simultan , deoarece se dupa in prostie cu 2 conturi. Acum nu vad de ce nu reveniti la 1 pc = 2 acc ... Ia ganditi-va :)
-GUNIT- Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 dragosh si echipa linkmania s`au chinuit sa faca sa nu putem intra cu 2 conturi nu cred ca acum la cererea noastra va modifica :)
Bobby Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 dragosh si echipa linkmania s`au chinuit sa faca sa nu putem intra cu 2 conturi nu cred ca acum la cererea noastra va modifica :)daca s-au chinuit asa de mult dece nu merge lahap-ul macar??suntem pe s1 nu pe 0.97vdragos poti reduce rata la jew (chiar nu mi se pare mare rata la jew)daca pui lahapul sa putem impacheta sau sa putem intra 1pc=2 acc.cum zicea boomeey cu ce si pe cine deranjeaza daca un player intra pe 2 acc? cand se pedepseste afk-ul!!
Guest vDumnez3u Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 exzista prieteni,guilda,aliati care va poate ajuta sa faceti trade cand nu mai aveti loc .
-GUNIT- Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 eu sunt pro :) doar ziceam ca nu cred ca, va conta ce zicem ^_^
euSadea Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 pe mine chiar nu ma deranjeaza 2acc=1pc - deja joc 2 acc dar mar interesa sa eliberez un pcexzista prieteni,guilda,aliati care va poate ajuta sa faceti trade cand nu mai aveti loc .fi serios - cind ai de mutat inventare intregi devine plictisitor si ineficient
theogritzi Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 pro si pentru introducerea lehalpului ca boom a promis ca nu mai dupeaza :)
Guest vDumnez3u Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 pe mine chiar nu ma deranjeaza 2acc=1pc - deja joc 2 acc dar mar interesa sa eliberez un pcfi serios - cind ai de mutat inventare intregi devine plictisitor si ineficientpai acum depinde si ce jucator esti ,daca zici ca intro comunitate de cel putin 130 jucatori nu ai 1-2 prieteni care sa te poata ajuta sa faci niste transfere de iteme e inposibil. :tiphat:
iar am luat suspend Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 pro si pentru introducerea lehalpului ca boom a promis ca nu mai dupeaza :)am promis ca nu mai dupez, dar n-am promis ca nu-ti mai dau castana daca te prind :D
VirusiK Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Nu stiu, probabil sunt persoane pe care-i deranjeaza asta, nu pierde nimic linkmania. Eu unul nu sunt de acord, e parerea mea, 1pc = 1 acc. Cum parerea ta este de 1pc = 2acc, asa sunt si eu 1pc = 1acc. Gusturile nu se discuta.Lahap-ul va ramane asa cum e, sa nu se mai faca dupe. Pe 0.97d, cu launcher-ul acela cum ati rezistat? :) Cum v-ati tinut jwls? :) Hai, nu fiti rai, ati trecut prin asta, nu-i nimic mai rau de cum a fost.bunny sunt destule metode prin a intra cu 2acc pe 1pc :) ..........@Contra
Bobby Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 bunny sunt destule metode prin a intra cu 2acc pe 1pc :) ..........@Contraspune unu??
euSadea Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 pai acum depinde si ce jucator esti ,daca zici ca intro comunitate de cel putin 130 jucatori nu ai 1-2 prieteni care sa te poata ajuta sa faci niste transfere de iteme e inposibil. :tiphat:prietenosule vezi ca pierzi ideea topicului
Cafeniul Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Eu nu pot intra pe 2 acc cu virtual machine ( si am pc destul de puternic ca sa ma tina), deoarece am fiberlink si trebuie 2 username la net ca sa se conecteze :comp1: vdragosh sa chinuit mult ca sa ne faca sa numai putem intra cu 2 acc, nu cred ca ar renunta la asta, desi eu sunt la al 3 lea acc si pot sa spun ca nu am stat on sa culeg jvl-uri prea mult, nu este o lauda, doar vreau sa subliniez faptul ca imi este greu sa fac un trade. Exista si tepele propriu-zise (vezi cazul lu dracuverde ala)Ar cam trebui sa se repare lephap-ul (sa numai mearga dupe), sau macar sa ne dea voie pe 2 acc. Daca nu reducem tepele, macar sa ne fie mai usor la trade. Si sa nu il mai tinem le amicul "x" dupa noi aiurea. O sa imi spuneti ca nu se poate, atuncea macar 2 acc...Micsorarea rate-uriilor la jvl "nu ne scapa de acele cateva acc care le mai avem pe langa cel principal". Intradevar, nu vom mai avea 3 acc, vom avea 2. PRO la idee.