Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KooX

Sugestie Clicker - autobuffer - autoQ

Recommended Posts

Posted

Se stie prea bine problema keyloggere`lor si consecintele lor.Acum ca se pot folosi clickerele ( autobuffere ) sunt mai multe sanse sa poti lua un keylogger.De ce nu se poate verifica un clicker ( buffer ) si sa fie un link cu acel clicker special pus de un moderator pentru a nu mai exista suspiciunea de keylogger ?

Posted

1. pt ca nu avem un om in echipa care sa garanteze ca un cliker de pe net este 100% ok .

2. daca am avea un om , un clicker facut de un om din echipa sau surse de la un clicker care sa le studiem si sa le compilam chiar noi , ne-am lovii de problemele care le-am sesizat aici

Posted

imi cer scuze ca intervin

@KooX keyloggerele pot fi in orice .exe nu neaparat clickere cu autobuffere and stuff, deci trebuie sa cam ai grija de ce iei de la altii sau de pe site-uri

Posted

bahor, eu ce am scris cu un post mai sus ? mai exact post-ul la care am facut referire acolo

tu citesti inainte sa postezi ?

@KooX keyloggerele pot fi in orice .exe nu neaparat clickere cu autobuffere and stuff, deci trebuie sa cam ai grija de ce iei de la altii sau de pe site-uri

Posted

1. pt ca nu avem un om in echipa care sa garanteze ca un cliker de pe net este 100% ok .

2. daca am avea un om , un clicker facut de un om din echipa sau surse de la un clicker care sa le studiem si sa le compilam chiar noi , ne-am lovii de problemele care le-am sesizat aici

Am inteles dar totusi s`ar putea incerca gasirea unuia fara probleme.

Eu nu am zic ca nu pot fi in orice , daca citeai mai bine topicul intelegeai ca m`am referit special la buffere , clickere nu la orice nebunie de program.

Posted

Echipa nu poate avea un om in plus? spre ex Zadrion (cel cu "clicker-assistent" sau ceva in genu), sper ca nu i-am scris nick-ul gresit. Cred ca el ar garanta ca acel clicker este safe, 100 % ok.

Posted

vdragosh in viata nimic nu-i garantat 100%, nu cred ca nu ai intre admini careva care sa nu aiba un clicker bun

Posted

Echipa nu poate avea un om in plus? spre ex Zadrion (cel cu "clicker-assistent" sau ceva in genu), sper ca nu i-am scris nick-ul gresit. Cred ca el ar garanta ca acel clicker este safe, 100 % ok.

yeap,se pricepe foarte bine tipul :right:

Posted

poti lua si de la colegii de guilda/alianta

adik sunt destui playeri care folosec acelasi clicker de ktiva ani si ei stiu k nu au avut probleme

Cei care au astfel de colegi fii sigur ca au deja si clickere cinstite.

Un clicker oficial i-ar ajuta pe cei noi care abia acum se apuca de link si nu au inca colegi, guild de incredere. Dragosh sustine ca punctele citate mai jos ar motiva inexistenta unui clicker oficial. Dintre cele 1,2,2,3 (4 puncte), eu sunt de parere ca oficializarea unui clicker ar ajuta cu 95% din problemele de la (1)

1. unii ( ca sa nu zic majoritatea ) iau zeci de programe pt hack , autoclicker , autobuff, ... . O parte din aceste programe mai contin si keylog-ere => daca x are keloger pe pc-ul tau, stie si ce parola ai la contul de e-mail. de acolo poate sa ia restul informatiilor .

Unde gasim link-uri catre catre clickere? Pe diverse forumuri in care de obicei se mai discuta si alte abordari - evident ca playerul vede acolo ceva interesant si este tentat sa incerce. Daca ar exista un clicker/autobuffer oficial urmatoarele ar deveni adevarate:

* playerul nu mai este nevoit sa incerce diverse programe de pe diverse forumuri pt a vedea care merge.

* playerul ar avea garantia ca programul oficial nu are virusi/keylogger etc.

O remarca, jucatorul de care vorbesc aici NU este cel care VREA sa isi bata joc de... joc! Jucatorul de care vorbesc reprezinta acel 95% care (a) are energy elf si vrea sa bufeze partyu, (b ) ar lasa si el afk 3h la scheleti.

Desigur clicker-ul oficial nu ajuta in urmatoarele probleme, pentru ca acest program (clickerul) e o solutie tehnica iar acestea sunt probleme de natura sociala.

2. unii ( ca sa nu zic majoritatea ) dau conturile la zeci de "prieteni" si se mira cand apar probleme .

2. unii ( ca sa nu zic majoritatea ) pun numele contului = cu numele unui caracter de pe cont , ba chiar pun si parola asemanatoare .

3. unii ( ca sa nu zic majoritatea ) nu sunt in stare sa tzina minte datele de acum : parola, intrebare, raspuns, ba chiar adresa de e-mail .

Guest ChitZzZu
Posted

eu am clickeru meu... E din 2005 si imi merge perfect...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...