Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Winnnner

O intrebare

Recommended Posts

Posted

Nu, si nici nu ai motiv, disconnect nu iei.

nu deasta... am facut o gresala...am bagat prea multe pcte la energi...si sunt bk....

Cred Ca Ar Fi Un Motiv :P ...Sunt Bk... Nu Prea Am Nevoie De Energie La Primele Doua Rruri

Posted

nu deasta... am facut o gresala...am bagat prea multe pcte la energi...si sunt bk....

Cred Ca Ar Fi Un Motiv :P ...Sunt Bk... Nu Prea Am Nevoie De Energie

Atata timp cat nu mori cand dai sweal, atata timp cat nu iei disconnect, atata timp cat n-ai puncte pe minus, nu e motiv bine intemeiat. Pare rau.

=> caracterul e in stare buna, poti juca.

Posted

Atata timp cat nu mori cand dai sweal, atata timp cat nu iei disconnect, atata timp cat n-ai puncte pe minus, nu e motiv bine intemeiat. Pare rau.

asa este dar voiam sa le scot de la energie sa le bag la agil...mor prea repede in tarkan 2..kalima5...arena...bla bla bla....Si Nu Ma lua Asa Tare Ca Ma Bag Sub Birou

Da Asa E Pot Juca qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Posted

Ti-am vorbit normal, si chiar civilizat, ti se pare ca te iau la misto? Iar m-apuc sa va explic teoria chibritului degeaba. Ia si fa topice cate vrei tu, ca-ti raspunde cineva cu siguranta.

Posted

Ti-am vorbit normal, si chiar civilizat, ti se pare ca te iau la misto? Iar m-apuc sa va explic teoria chibritului degeaba. Ia si fa topice cate vrei tu, ca-ti raspunde cineva cu siguranta.

Nu Deasta Dar Pari Prea Sever Si Direct...Nu Ca Am Luato In Nume De Rau Dar Lasi Impresia Ca Ai Ceva Cu Mine... :P....Poate DOar Mi Se Pare...Cer Scuze :) ..... Esti Prea Ironic....Te Crezi Prea Superior Esti Mai Rau Ca Un Gabor

Posted

Nu ma cred superior, din contra, cred ca vorbesc destul de deschis pe oriunde postez. Sever, nicidecum, dar de ce sa intru in polemici? Ti-am dat toate detaliile necesare, nu-i nevoie sa ne laum la injuraturi si cearta daca nu vrei sa intelegi ca nu te va ajuta nimeni. Treaba ta.

Posted

Nu ma cred superior, din contra, cred ca vorbesc destul de deschis pe oriunde postez. Sever, nicidecum, dar de ce sa intru in polemici? Ti-am dat toate detaliile necesare, nu-i nevoie sa ne laum la injuraturi si cearta daca nu vrei sa intelegi ca nu te va ajuta nimeni. Treaba ta.

Multumesc...Am Inteles De La Inceput Doar ca Trebuia Sa O Spui Pe Alt Ton :P .....La Injuraturi Nu Ma Mai Iau Cu Nimeni Pentru Ca Nu II Vad Rostul...Char Deloc...Mai Mult Rau Iti Faci

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...