Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

solo_boy

O sugestie eficenta (part2)

Restart server intre orele00:00-10:00?  

64 members have voted

1. 1. Vrei sa fie implementata ideea cu restartul servarului zilnic?

• Da
      23
    • Nu
      41

Recommended Posts

Posted

Daca este un party full ( 5 player ) 1 sta on , 4 afk ...... inainte sa se dea rr la server ce crezi ca face acel om care e on ? .. aplica metoda "Beep me de ceva" ....... nare rost

@contra

Posted

Daca este un party full ( 5 player ) 1 sta on , 4 afk ...... inainte sa se dea rr la server ce crezi ca face acel om care e on ? .. aplica metoda "Beep me de ceva" ....... nare rost

@contra

am mai zis ideea nu este numa pt spoturile voastre.....dar hai sa o luam cum zici tu..

Acel om care sta on nu imi spune ca sta doar cu ochii in monitor si se uita cum da ca prostu pe spot....mai verifica un forum ,un film...etc..iar daca msg este "server will restart in 10 seconds" cam degeaba se dau bipurile... :clap:

O.T:se pare ca este si lume pe serv care promoveaza ideea...cu ocazia asta vedem si cine sunt afk-istii inraiti ai servarului :> :>

Posted

Pentru.

Si nu doar 1, cat mai multe, si aleator.

Prea e plin serverul de AFK. (Se vede si din votul de pana acum: 65% AFK)

Intelege ca nare rost se da rr la svr dupaia isi dau beepuri intre ei intra si lasa iar afk ce e asa greu ?

Posted

nup e nasola zilnic rr la srv :-j mai bn o data la cateva zile sau o data la 1 sapt

nici asa nu e bine fara restart

Dupaia daka o sa se dea restart la un anumit timp o sa iasa iar discuti ca ati dat expre ca guilda x are atatea spoturi si nush ce si or sa iasa alte discuti :|

Posted

O.T:se pare ca este si lume pe serv care promoveaza ideea...cu ocazia asta vedem si cine sunt afk-istii inraiti ai servarului :> :>

Da eu sunt ala, cel mai afk-ist al serverului si nu imi e rusine sa recunosc asta, veniti sa imi faceti preluare :crazy: (te ajuta la ceva daca sti ca sunt eu/ala sau celelalt?)

Sunt prea multi afk-isti? da sunt...niste animale domne, nam vazut asa ceva ! #-o

De ce nu le faceti preluare? :photo: :right: mai simplu, nu implica rr la server si totul este ok.

Am spus-o si o repet, este ok cum este acuma.

Posted

contra.. mi se pare o tampenie. cei afk vor pierde spotul daca cineva la face preluare iar cei on au dreptul sa ramana cu spotu.

Posted

desi in ultima vreme vad ca am devenit un AFKist notoriu, sunt PRO,

sa se faca un count-down de 5 min si RR server dar nu la aceeasi ora in fiecare zi.

Posted

hai sa incercam mai intai sa facem razii mai des

restart-ul server-ului :

1. incurca pe cei care nu stau afk

2. scade nota server-ului :P

3. creste profitul si traficul retelelor de telefonie :P

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...