Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

solo_boy

O sugestie eficenta (part2)

Restart server intre orele00:00-10:00?  

64 members have voted

1. 1. Vrei sa fie implementata ideea cu restartul servarului zilnic?

• Da
      23
    • Nu
      41

Recommended Posts

Posted

Am votat nu deoarece eu muncesc la 8 ore si in ture de zi si de noapte :|

De obicei oricum este unu care trezeste partyul in caz de ceva.

Consider ca raziile au scopul asta,este tot un fel de restart..

Mai scapa lumea de contoar daca se da restart inainte de razie :)

Guest br00kish
Posted

Ar f is uper .

P.S Dilut3D in asta conta rr la srv ,adminu poate nu intra azi sa faca razie asa un rr la server e sigur.

Posted

fara spamm plzz :)

NU.......... nu sunt de acord cu rr in fiecare zi :naughty: ai bine asa cum este acuma

Tu vrei vot si nu vrei spam? #-o

Forbidden pt a da restart in fiecare noapte pela ora 2-3-4 trebe careva sa se trezeasca in fiecare seara sa dea restart,crezi ca cineva face acest lucru??? :error:

Posted

=))

reformuleaza intrebarea:

1. glumeam cand am zis pana la ora 10:00

2. pune si tu ceva de genul restart aleator intre orele 00:00 - 07:00

sau stabilitzi voi un interval in care sunt cei mai putini jucatori non-afk

Daca stam putin sa ne gandim, cred ca sunt mai multi cei care stau afk decat ceilalti ...

Deci ,cine o sa castige votul ? :box: :))

Posted

=))

reformuleaza intrebarea:

Daca stam putin sa ne gandim, cred ca sunt mai multi cei care stau afk decat ceilalti ...

Dragosh si daka se da rr la svr dupaia o sa isi dea beep intre ei intra iar lasa afk si tot asa ...

Total Contra

Posted

Dragosh si daka se da rr la svr dupaia o sa isi dea beep intre ei intra iar lasa afk si tot asa ...

Total Contra

Ai dreptate, plus ca au de suferit si cei care le merge putin mai greu calculatorul si risca sa piarda spotul.

CONTRA :tiphat:

Posted

se pare ca nu ati citit

aici

aici

aici

si aici

Total Contra

Ai dreptate, plus ca au de suferit si cei care le merge putin mai greu calculatorul si risca sa piarda spotul.

CONTRA :tiphat:

Posted

eu stau destul de mult timp on. si NU, NU sunt de acord cu sugestia ta. daca stau si-mi pazesc spotu timp de 24 de ore non stop, n-am chef sa-l pierd din cauza unui restart aleatoriu la server.

Sunt de acord cu parerea asta. Deci am votat NU

Posted

mda pana la urma toti sunt obsedati de spotu ala.....nui de mirare,desi sunt o gramada de spoturi acuma tot va plangeti ca pierdeti spotu :))

Dar hai sa gandim putin mai clar problema...ideea asta nam bagato ca sa am de unde sa fac rost de spoturi...

i ganditiva la cat lag fac copii aia trimisi in orase care stau degeaba ....cate conturi raman blocate si trebuie sa astepte o sapt ca sa se reseteze servu....

Se tot plange lumea ca-i lagg pe serv...poi cum sa nu fie tata cand orasele seara is pline de afk preluati,credeti ca adminu la razie are timpu necesar sa ii intrebe pe toti daca sunt afk...dar na toti o tineti cu spoturile voastre si chiar sunt curios:Ti-ai dat sora pe un spot?asa de mult iubiti spoturile alea,o fost cumva dragoste la primu print cu spotu?

Next time cand mai va justificati votu ganditiva si la aspectele bune ale ideei nu numa la cele rele

hai spor :beer:

=))

reformuleaza intrebarea:

dragosh chiar daca se vrea implementata ideea ,decizia e a ta cand sa fie restartu...initial am vrut sa fac pool doar cu restart la serv,dar in topicu anterior am obs ca multora le place ideea de restart intre 00:00-10;00 =)) =))

BTW inchide celalat topic :D

Guest GUNIT-MG
Posted

nu e lag pe srv ;)

multe spoturi ? poate pt sm dar pt bk/dl sunt doar 8 pe care mai da cate 1 sm ratacit :-j

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...