Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Phonomania

am fost hackerit

Recommended Posts

Posted

Ai vro dovada ca ti am dat eu Keyloger ? Nu ! Ai vro dovada ca e contul tau ? Nu ! Discutia sa incheat ! Si printuri am si eu destule cu toate caracterele depe contul meu asa ca nu ma sperii cu nimic :-j

Si inca ceva tu ba ai pc ba ai laptop ba ai poze in calculator ba nu mai ai ba ei printurile mele urcate azi si le bagi pe forum la tine ala acolo si zici cas puse de cand hau ba zici ca nus ce nici tu nu mai stii ce sa minti sa mor sper sa ei ban ip dupa ce se termina prosteala asta :banghead:

Posted

' date='Jul 5 2009, 20:20' post='3990608']

Ai vro dovada ca ti am dat eu Keyloger ? Nu ! Ai vro dovada ca e contul tau ? Nu ! Discutia sa incheat ! Si printuri am si eu destule cu toate caracterele depe contul meu asa ca nu ma sperii cu nimic :-j

Atitudinea ta lasa de dorit bro! eu nu am zis ca am luat de la tine Keyloger ..cine mia dat mie keylogeru a fost ChipSet! pe tine nici macar nu te cunosc! :blink: Vad ca te lupti aici cu mine!

Insa cel ce a revendicat contul dupa ce afost blocat de -ija- in urma plangeri mele a fost spionu_dk ... dar vad ca de ceva timp incoace ducem un conflict in 3! .....soo prima oara vin eu il revendic dupa care aprae spionu_dk iar acuma thu!

Nu puteatzi sa ma furatzi pur si simplu sa luati seturile si sa plecati? fara sa va bateti joc de acounturi...emailuri...de mine in general?!

Posted

Bai frate trezestete contul erea al meu dar i lam dat lui spionul sa se joace pe el iar el ma sunat si mi a spus ca sa blocat contul si sa vin sa vad despre ce e vorba si mai lasama ca e contu tau ca e mailu tau :sef: Mam saturat de minciniile tale imi vine sa te calc pe cap de cati nervii mi ai facut si mai am si nervi pentru faptul ca mi sa blocat contul fara dovezi clare ! :comp1: si acum sa stau eu sa ma cert cu toti nubii ca e mailu lor ca nus ce :sef: aratami dovezi ca e mailu tau arata dovezi ca e contu tau nu ai nimic vii aici si imi tot fluturi printuri care le ai facut cand ai jucat pe contu meu :sef:

A si inca ceva daca aveai 2 caractere Phonomania si Phonoman!a cum se face ca pe tot contul cu mg ul e numai Darky ? Bai baiatule imi vine sa te spanzur ca minti de rupii :hanged:

Posted

' date='Jul 5 2009, 20:32' post='3990643']

Bai frate trezestete contul erea al meu dar i lam dat lui spionul sa se joace pe el iar el ma sunat si mi a spus ca sa blocat contul si sa vin sa vad despre ce e vorba si mai lasama ca e contu tau ca e mailu tau :sef: Mam saturat de minciniile tale imi vine sa te calc pe cap de cati nervii mi ai facut si mai am si nervi pentru faptul ca mi sa blocat contul fara dovezi clare ! :comp1: si acum sa stau eu sa ma cert cu toti nubii ca e mailu lor ca nus ce :sef: aratami dovezi ca e mailu tau arata dovezi ca e contu tau nu ai nimic vii aici si imi tot fluturi printuri care le ai facut cand ai jucat pe contu meu :sef:

A si inca ceva daca aveai 2 caractere Phonomania si Phonoman!a cum se face ca pe tot contul cu mg ul e numai Darky ? Bai baiatule imi vine sa te spanzur ca minti de rupii :hanged:

cum sa fie contul tau ma!:) si cum sa joace spionu_dk pe el :)

cum sa nam dovada clara! ca voi mati hackerit daca colegul asta al tau a recunoscut! :)) ce vrei sai fac eu?! de buna voie a recunoscut! :-j

cum sa nu fie contul meu daca stiu ca eu lam facut si mai stiu cu exactitudine ce iteme am pe caractere! #-o

Poai ma tata toate caracterele sunt fiecare pe cate 1 cont separat!

[Darky] pe un cont separat

Phonomania pe un cont separat

Phonoman!a pe un cont separat

Altfel nu asi mai fii putut juca pe toate deodata cum faceam adese ori! :|

Posted

Esti mama ce te as mai injura ! :angry1: uite ma aici Cum se face ca apare si numele tau si numele meu A ? Zi si mie ? Apare pentru ca Phonomania elfa esti tu Phonoman!a Bk u e gagicata si [Darky] sunt eu deci 3 persoane diferite ! Concluzia ? Tu mintii de rupiii daca nici acum nu va ajung dovezile si sa vedeti ca va indus in eroare nu stiu ce sa mai zic adica culmea eu ala cu toat datele nu ma credeti si il credeti pe el ca nu are nici o dovada doar vorbe in vand ? Stie ce e pe Cont pentru ca a jucat pe el pana am schimbat parola si am dat contul lui Spionul asa ca scoatetimi o data ss u depe caractere ca mam saturat ! :sef: :sef: :sef: :sef: :sef:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...=279036&hl=[Darky]

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...=289446&hl=[Darky]

PS: DigitalAssassin tot Phonomania e :)

Posted

' date='Jul 5 2009, 20:43' post='3990684']

Esti mama ce te as mai injura ! :angry1: uite ma aici Cum se face ca apare si numele tau si numele meu A ? Zi si mie ? Apare pentru ca Phonomania elfa esti tu Phonoman!a Bk u e gagicata si [Darky] sunt eu deci 3 persoane diferite ! Concluzia ? Tu mintii de rupiii daca nici acum nu va ajung dovezile si sa vedeti ca va indus in eroare nu stiu ce sa mai zic adica culmea eu ala cu toat datele nu ma credeti si il credeti pe el ca nu are nici o dovada doar vorbe in vand ? Stie ce e pe Cont pentru ca a jucat pe el pana am schimbat parola si am dat contul lui Spionul asa ca scoatetimi o data ss u depe caractere ca mam saturat ! :sef: :sef: :sef: :sef: :sef:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...=279036&hl=[Darky]

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...=289446&hl=[Darky]

PS: DigitalAssassin tot Phonomania e :)

bai tata nu sunt vorbe in vant! se vede in loguri se vede IP meu! stai calm thu crezi ca linkmania asta e chiar aja .....

DigitalAssassin ... Phonomania ...MuFantasy .... sa mai zic? mai am vreo 7! ce relevanta are?

Posted

Tu esti chior ? Am zis ca ai jucat pe contul meu pana mam decis sa il dau lui spionul logic ca o sa apara si ip u tau ! nu sunt sigur dar daca se poate sa se verifice dupa ce ip sa facut contul si daca e diferit de a lu Phonomania sau a lu gagicasa e clar ! Dar ce ma strofoc eu atata eu am datele de la cont nu mai imi pasa de alt ceva asa ca vreau contul deblocat ca inebunesc aici cu asta :sef:

Eu am si acum datele de la contul depe 97 d daca vreti vi le dau si pe alea ce naiba asta imi zice mie ca le a uitat ca a luat keyloger ca nus ce va minte aici si voi al credeti :comp1:

Posted

' date='Jul 5 2009, 20:49' post='3990691']

Tu esti chior ? Am zis ca ai jucat pe contul meu pana mam decis sa il dau lui spionul logic ca o sa apara si ip u tau ! nu sunt sigur dar daca se poate sa se verifice dupa ce ip sa facut contul si daca e diferit de a lu Phonomania sau a lu gagicasa e clar ! Dar ce ma strofoc eu atata eu am datele de la cont nu mai imi pasa de alt ceva asa ca vreau contul deblocat ca inebunesc aici cu asta :sef:

Eu am si acum datele de la contul depe 97 d daca vreti vi le dau si pe alea ce naiba asta imi zice mie ca le a uitat ca a luat keyloger ca nus ce va minte aici si voi al credeti :comp1:

Este nevastamea nu este gagicamea!

Si tin sa precizez ca IP voastre apar doar in ziua cand mati hackerit pe mine! in rest logurile sun full de IP meu si a lu fratemiu din italia! :beer: pentru ca de 1 luna cam aja am jucat numai eu si fratemiu pe ele deoarece nevasta mea a fost preocupata cu sesiunea si cu tot felul de examene si teste..lucrari si proiecte!

Posted

Mie unu imi pasa pana nu mi se deblocheaza contul nu ma potolesc pai cum mi se blocheaza contul fara ca Phonomania sa aibe datele ? Pai ce e asta ? Vreau si eu sa se blocheze contu lu nus cine sar repede admini sa il blocheze ? :sef:

Posted

' date='Jul 5 2009, 20:56' post='3990710']

Mie unu imi pasa pana nu mi se deblocheaza contul nu ma potolesc pai cum mi se blocheaza contul fara ca Phonomania sa aibe datele ? Pai ce e asta ? Vreau si eu sa se blocheze contu lu nus cine sar repede admini sa il blocheze ? :sef:

here we go agin! ! ! :))

baieti cred ca realizati ca va certati singuri.....admini au renuntat sa se mai uite la acest topic /:)

Este Duminica!

Chiar si admini/moderatori au nevoie de odihna! :beer:

cred ca si voi doi aveti nevoie :D

Nu pot sunt dependent asta e drogu meu!

Aaaaa am uitat sa va zic ceva! Am alt cont si un BK lvl 340 deja! :nanana: dar inca imi vreau conturile inapoi! :yum:

Posted

Nu ma intereseaza asta vine aici si spune ca mailu meu e al lui si tot felul de rahaturi fara dovezi cum sa fie id u lui cand eu al folosesc si acum si am pe el oameni din liceu etc asta ma oftica ca mi sa blocat contul fara dovezi dece mi la blocat ija ? ce dovezi a avut asta sa imi blocheze mie contul :sef:

Posted

cel mai usjor sa`tsi dai seama cine minte e in felul urmator:

cautsi o foaie A4, tragi o linie pe mijloc, in stanga pui Phono iar in dreapta Darky ... incepi sa scrii tot ce vezi aici sji tragi concluzia.

ce`am intseles de aici este ca Darky are mg`u [Darky] iar Phono are celelalte 2`a caractere, Phono s`a jucat sji el pe [Darky] iar la un momentdat prin bunavointsa sau prostia lui Phono, "Darky and his companions" au facut rost de parolele lui Phono, sji`au luat tot ce era bun sji dupaceea i`au sjters toate caracterele iar pe contul celelalt unde`i mg`ul [Darky] au schimbat parola sji el acu` sta cu ochi`n soare.

Am I right or is it true?

Posted

da sunt 3 conturi

1.zangaban pe care erea elfa al lui Phonomania

2.mihaicorin pe care erea Bk u Phonoman!a al lui gagicasa Corina sau sotia lui nu prea imi pasa

3.DeffendeR pe care se afla Mg u meu [Darky]

iar o data ne jucam amandoi pe toate 3 conturile dar nu prea mai mam jucat o vreme si mi la cerut spionul asa ca iam dat lui contul meu ala cu Mg ul ca doar la ala puteam sa schimb parola din simplul motiv ca DE LA ALA AM DATELE :sef: daca aveam datele de la toate conturile si mailurile lui schimbam parolele de la toate conturile si aveam si datele de la toate conturile logic nu ? dar eu am datele doar de la contul meu ala cu Mg ul iar ija mi la blocat doar ca a spus asta ca a luat el keyloger asta e motiv sa mi se blocheze contul ? :sef: :sef: :sef:

Posted

Mai da ia spune si mie dece am datele doar de la contul cu Mg ul si nu si de la celelalte 2 nu am pentru ca nu a luat nici un keyloger doar va minte ca vrea contu meu cu mg ul dar no sa al ia nici la anu pentru ca admini nu au voie sa dea datele de la conturi daca uiti datele la revedere asa a fost si pe 97 d cu margelatu ! :sef:

Posted

cel mai usjor sa`tsi dai seama cine minte e in felul urmator:

cautsi o foaie A4, tragi o linie pe mijloc, in stanga pui Phono iar in dreapta Darky ... incepi sa scrii tot ce vezi aici sji tragi concluzia.

ce`am intseles de aici este ca Darky are mg`u [Darky] iar Phono are celelalte 2`a caractere, Phono s`a jucat sji el pe [Darky] iar la un momentdat prin bunavointsa sau prostia lui Phono, "Darky and his companions" au facut rost de parolele lui Phono, sji`au luat tot ce era bun sji dupaceea i`au sjters toate caracterele iar pe contul celelalt iar unde`i mg`ul [Darky] au schimbat parola.

Am I right or is it true?

Army nai citi tot?

conturile sunt ale mele!

Am formatat pc amcerut pe mess un autobufer! ChipSet alis spionu_dk care era la mine in GUILD mia dat un autobufer [+keyloger]..... miau furat tot ce lea trebuit din pc dupa care sau apucat de treaba!....... si au schimbat totul de pe 3 acounturi in 1 singur pe care sau facut stapani! asta e istoria pe scurt! bine aici nu mai punem ca mia sters caracterele principale si miau furat emailurile! ... nu vreau sa ma repet ca fac spam!

Posted

Army nai citi tot?

conturile sunt ale mele!

Am formatat pc amcerut pe mess un autobufer! ChipSet alis spionu_dk mia dat un autobufer [keyloger]..... miau furat tot ce lea trebuit din pc dupa care sau apucat de treaba!....... si au schimbat totul de pe 3 acounturi in 1 singur pe care sau facut stapani! asta e istoria pe scurt!

scz, dar tind sa`l cred pe darky, de ce sa schimbe doar la un cont parola ci nu la toate 3 ? nu sjtiu ce o sa iasa de aici, dar nij darky n`a procedat bine (sjtergi la om munca, noptsi nedormite) sji nij tu nu procedezi bine din moment ce vrei mg`ul lui, de fapt ... acolo sunt iteme tale ...

am o simpla intrebare sji asja o sa va zic daca phono minte

bufferu ala, e un simplu executabil, cum e autoclickeru ? (ala de are icoana ca sji o locomotiva?)

deci? e sau nu e un simplu executabil |?

Posted

' date='Jul 5 2009, 21:11' post='3990755']

1.Deunde sti tu ca erea keyloger in el ? Aratami dovada

2.Ce id de mes are spionul

3.Pune print cand ti a dat el ceva

Astept !

Tinere thu te auzi ce zici? :)) sau mai bine zis thu vezi ce scrii?

1. dovada clara suntetzi voi cu tot circu care il facetzi aici!

2. nu cunosc toate id-urile pe derost..imi este deajuns sa imi amintesc id-urile mele!

3.esti cu capu crezi ca fac si printuri pe messenger cand imi da cineva o poza...o melodie....sau stiu eu :))

Pierzania sa instaurat in sufletul tau! Stii prea bine ca am dreptate eu zic sa renuntati si cu asta basta! incercati db viitor din nou!

Posted

Army pe elfa eu am dat rr si pe mg tot eu am dat rr noptile nedormite ereau ale mele si munca mea iam tot trimis pm uri lui vdragosh dar cred ca nici nu ma baga in seama vad ca a fost online acum 20 de minute si nimic deci eu am dat datele de la cont tot si el nu imi deblocheaza contul doar pentru ca a spus asta ca a luat keyloger fara dovezi sau alt ceva deci dupa parerea mea ori are el pile pe la ija de mi a blocat contul asa fara dovezi ori ceva e ciudat !

Posted

totusji, bufferu` ala e sau nu e un simplu executabil, pt. ca sunt foarte familiarizat cu programele de genu`, sji o sa`mi dau seama dupa rasp daca e minciuna sau nu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...