Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Phonomania

am fost hackerit

Recommended Posts

Posted

mihai_simple@yahoo.com .....ID ce a devenit full nu mai am loc in el am dat add la toata lumea in el de hpe hi5...muonline...prieteni....familie

Si eu am dat un mic mare scan pe hi5 si nu este facut nici un hi5 pe acest cont de yahoo deci hatz ;) nu itzi iesi asta ;)

Guest CalibraX
Posted

Darky a fost persoana diferita cu mult timp in urma, el nu avea cont juca pe mg'ul lu Phonomania (ei fiind frati), dar ei s-au certat iar Darky si-a facut cont propriu (mi-a explicat ca NU erau nici unu din conturi ale lui) iar Phonomania si-a schimbat parolele la usere, am vbit cu aman2 in seara aia.

(Darky si-a facut un dl, -AudUmbre)

Dar asta a fost demult atunci nu avea rr pe nici un char.

Eu am vorbit pe skype cu el cand am aflat de tot kktu asta si el era pe dinafara nu stia, si a zis ca spera sa se rezolve in favoarea lui Phono. Plus ca el nu i-a vrut niciodata rau lui Phonomania si invers.

la o seara dupa ce se certaserau Darky m-a sunat pe mine sa ii spun lui Phono ca ii moare elful in arena.

deci in nici un caz nu dadea el conturile lui Phono la un ratat ca tine nici daca ar fi stiut parolele ale noi. deci DA a fost keylogger!

Eu eram il lorencia cand s-a intamplat asta, am salutat si nu mi s-a raspuns, n-am bagat de seama mi-am vazut de drum.

Sa ii golesti conturile este una, esti un lamer ca oricare altu, dar sa iti bati joc de munca omului de luni de zile si nopti nedorimite e alta, asta te face un ratat si jumatate, un copil prost si fara viitor.

Imi imaginez ce a fost in sufletu lui cand statea pe un char logat si se uita la voi cum va bagati p*** in el.

Sa presupunem prin absurd ca ti le-a dat DARKY, tot vinovat esti idiotule ca erau conturile lui Phonomania, nu aveai nici un drept sa te atingi de ele.

Iar asta de pretinde ca e Darky habar nu am cine e.

Posted

calibra te rog frumos nu itzi mai da cu parere ca este foarte proasta ...

Mai voi nu vedetzi ca acum pe forum a mai aparut un nou cont adik e facut de mult si este DeadPool ca unul dintre caracterele de pe acel cont pe care chear Phonomania le`a specificat ...

DeadPool este aceeasi persoana ca si [Darky] pe forum ;) asa ca ce o mai palavragiti atat nuj

iar acel id de messenger mihai_simple@yahoo.com care zice phonomania ca este al lui este activ pe mess :-?? eu chiar vb cu el si este [Darky]

Este atat de simplu Phonomania este ofticat ca , [Darky] mi`a dat mie toate itemele de pe toate conturile :-?? si ca i`a sters [Darky] toate caracterele principale ... asta il roade pe el si ca nu mai are nimica deaceea a bagat faza cu kelogger si cu buffer si ca i`am dat eu nuj ce auto bufer bine astea fiind nijte aberatzi ba mai mult ma acuza ca cica tot eu i`am spart idurile de mess :-??

Mai vere eu deja mam saturat de minciunile tale si as vrea ca dupa toata palavrageala asta sa primest BAN IP pt inducere adminilor in eroare;)

Va rog nu luatzi in seama acest post pt ca nu am chef sa credetzi ca va induc in erroare eu sau altceva eu spun ce stiu si tzin sa va anuntz ca nu am nici cel maimic motiv ca sa mint... Cine ma crede ma crede ma crede cine nu ma doare in p***

Si referitor la ce a zis calibra tzin sa te anunt ca [Darky] cel real s`a lasat de ceva vreme si i`a lasat contul lui Phonomania . -AudUmbre- ala fiind dl nu avea cum sa joace ce facea el cu dl ... deaceea Phonomania si cu AudUmbre ala jucau pe toate conturile :-??

iar u calibra daca minti ca cine stie ce tzi`o fi promis phonomania ca iti da .... tare as vrea sa patesti si u ceva si u din acelasi lucru INDucerea Adminilor IN eroare ;)

Posted

calibra te rog frumos nu itzi mai da cu parere ca este foarte proasta ...

Mai voi nu vedetzi ca acum pe forum a mai aparut un nou cont adik e facut de mult si este DeadPool ca unul dintre caracterele de pe acel cont pe care chear Phonomania le`a specificat ...

DeadPool este aceeasi persoana ca si [Darky] pe forum ;) asa ca ce o mai palavragiti atat nuj

iar acel id de messenger mihai_simple@yahoo.com care zice phonomania ca este al lui este activ pe mess :-?? eu chiar vb cu el si este [Darky]

Este atat de simplu Phonomania este ofticat ca , [Darky] mi`a dat mie toate itemele de pe toate conturile :-?? si ca i`a sters [Darky] toate caracterele principale ... asta il roade pe el si ca nu mai are nimica deaceea a bagat faza cu kelogger si cu buffer si ca i`am dat eu nuj ce auto bufer bine astea fiind nijte aberatzi ba mai mult ma acuza ca cica tot eu i`am spart idurile de mess :-??

Mai vere eu deja mam saturat de minciunile tale si as vrea ca dupa toata palavrageala asta sa primest BAN IP pt inducere adminilor in eroare;)

Va rog nu luatzi in seama acest post pt ca nu am chef sa credetzi ca va induc in erroare eu sau altceva eu spun ce stiu si tzin sa va anuntz ca nu am nici cel maimic motiv ca sa mint... Cine ma crede ma crede ma crede cine nu ma doare in p***

Si referitor la ce a zis calibra tzin sa te anunt ca [Darky] cel real s`a lasat de ceva vreme si i`a lasat contul lui Phonomania . -AudUmbre- ala fiind dl nu avea cum sa joace ce facea el cu dl ... deaceea Phonomania si cu AudUmbre ala jucau pe toate conturile :-??

iar u calibra daca minti ca cine stie ce tzi`o fi promis phonomania ca iti da .... tare as vrea sa patesti si u ceva si u din acelasi lucru INDucerea Adminilor IN eroare ;)

Thu vezi ma ce scrii acolo?

mihai_simple@yahoo.com .....ID ce a devenit full nu mai am loc in el am dat add la toata lumea in el de hpe hi5...muonline...prieteni....familie

Si eu am dat un mic mare scan pe hi5 si nu este facut nici un hi5 pe acest cont de yahoo deci hatz ;) nu itzi iesi asta ;)

Normal probabil lati sters deja! :|

wtf oameni de nimic!

Posted

Normal probabil lati sters deja!

wtf oameni de nimic!

Deja devii amuzant :)):rofl2: scuza`ma ca iti zic ;) Vad ca ejti batut in cap gata deja cu tine nu mai discuta :-t ;) :violent:

Vreau si eu hi5-ul care zici ca a fost facut pe acel id

Du`te mananca ceva :yum: poate pe stomacul gol nu gandesti :down:

Eu zic ceva :adminpower: and :readthis:

Guest CalibraX
Posted

1. nu mint, Phonomania chiar nu are ce sa imi poata oferi mie, dupa ce v-ati batut joc de el din contra, eu o sa ii ofer lui tot ce pot sa se ridice din nou pe picioare.

2. nu induc pe nimeni in eroare, eu eram on cand s-a sfarsit beta si s-a dat wipe, am intrat cu el in guild cand s-a infiintat, pur si simplu ne-am imprietenit si am vorbit cateva nopti cu Darky si Phonomania pe conferita skype de acolo stiu tot de stiu.

3. mi se rupe ca vrei tu sa mi se dea ban pe ip eu am spus ce stiu si gata nu induc pe nimeni in eroare.

Posted

Calibra nu te mai baga te rog ! Eu sunt realu Darky eu ti am facut iteme +13 cum ar fi pants aia black dragon mai de mult Phonomania te minte si oricum am trimis datele de la cont lu vdragosh cand vine o sa imi dea drumul la cont asa ca nu mai conteaza ! Nb all ! :)

Guest CalibraX
Posted

pants aia sunt singurul item pe care l-am avut si il am +13

oricum nu vreau sa mint asa e decat tu puteai sa sti asta,

tu mi-ai facut dar asta nu inseamna ca au fost conturile tale aici sunt depasit..

dar tot ce am zis mai sus este adevarat, probabil s-a intamplat dupa ce te-ai lasat

ia zii.. ti se pare corect sa vi dupa atata timp cu pretentii? sti foarte bine ca el a muncit pe conturile alea si tu le-ai sters

Posted

Pe elfa eu am dat rr pe bk eu am facut lv si mg u tot eu lam rr it si erea al meu asa ca da tot ce erea pe acolo ereau lucrurile mele ! Dar doar contul cu mg ul este al meu :)

Guest ProMarijuana
Posted

frumos circ vreau sa se contiue m-am amuzat in seara asta #-o =))

Posted

am nevoie de niste informatii de la darky si phonomania :

1. contul defender este creat de voi s-au l-a creat altcineva si voi ati creat/folosit doar caracterele ?

daca a fost creat de voi :

2. cand ati creat contul defender ? ( data aproximativa )

3. de unde ati creat contul defender ? ( tzara, oras )

phonomania, de la tine am nevoie de aceste date si pentru celelalte 2 conturi (care nu le-a mai revendicat nimeni) .

As dorii sa raspunda doar cei 2 ( darky si phonomania ) la aceste intrebari( de pe conturile lor prinicipale de forum )

1. daca cineva se baga in discutie pana nu raspund cei 2 , li se vor sterge post-urile si vor primi ss pe forum .

2. daca cei 2 o lungesc cu mai multe post-uri si nu raspund clar cu un singur post , li se vor sterge post-urile si li se va creste lvl de warning pe forum .

Abia supa ce posteaza amandoi informatiile cerute de mine , ceilalti, inclusiv darky si phonomania, pot sa continue telenovela . :D

Multumesc.

PS: restul informatiilor le-am cules din ce ati postat pana acum :D

Posted

1.Contul DeffendeR este creat de mine si este al meu ! Phonomania doar a jucat pe el o vreme !

2.Cand a fost creat contul ?

aprilie, 2009

3.Romania/Bucuresti

Astea sunt datele de la contul DeffendeR celelalte nu sunt ale mele sunt ale lui Phonomania !

Posted

1.Contul DeffendeR ..[creat de sotia mea!care locuieste in buc isi termina studile acolo]

2.sfarsitu lui martie probabil inceputul lui aprilie 2009 [dupa acea la scurt timp stiu ca am creat contul cu elfa deoarece imi doream sa ma ridic mai rpd in lvl cu MG-ul]

3.Romania/Bucuresti [ip dinamic rds]

Stiu ca acest cont l-am creat inainte sa creez contul zangaban [contul cu elfa: Phonomania ]!!

-------------------------------------

1.Contul zangaban ... [creat de mine!locuiesc in spania doarece muncesc aici pentru a putea sa imi ajut sora si nevasta sa isi termine studile de la facultate din bucuresti :| ]

2. inceputul lui aprilie 2009 [stiu ca am ridicat elfa foarte mult in lvl in perioada 9->12 aprilie deoarece a fost pastele la catolici si am avut cateva zile libere!]

3.Spania/Segovia [ip dinamic telefonica/movistar]

--------------------------------------

1.Contul mihaicorin...[creat de sotia mea!care locuieste in buc isi termina studile acolo]

2.sfarsitu lui aprilie 2009 cred ca era chiar luna may numai stiu exact!

3.Romania/Bucuresti [ip dinamic rds]

Acesta a fost ultimul cont cread dintre aceste 3conturi!

Probabil o sa va intrebati dc am asa de multe conturi sau dc 2 conturi sunt cu IP de bucuresti rds si 1 cu IP de spania!.... Nu este nici o coincidenta sau vreo minciuna acestea sunt conturile mele! :crybaby:

---------------------------

Iar CalibraX ...adika Razvan este un foarte bun prieten din JOC care stie ca aceste conturi sunt ale mele si stie foarte bine cata munca am depus! Nu il cunosc personal pur si simplu ne-am imprietenit prin intermediul jocului stiu ca locuieste in franta si studiaza ceva legat de economie... petreceam adesea noptile jucand si vorbind pe SKyPe

-------------------------------

Iar despre ChipSet alias spionul_dk si acest individ [Darky] de pe forum vreau sa specific ca am banuiala ca au cateva conturi blocate pentru dupe hack.....deoarece acest individ ChipSet sa laudat ca el a facut dupe hack in nenumarate randuri!...sunt niste indivizi dubiosi cu cazier in buzunar!

--------------------------------

Guest CalibraX
Posted

deci daca darky a recunoscut ca celalalte nu sunt ale lui cu phonomania ce faceti ? problema e aceeasi i s-au sters caracterele i se fac inapoi sau nu ?

Posted

1.Contul DeffendeR

-------------------------------------

1.Contul zangaban

--------------------------------------

1.Contul mihaicorin

Hai sa clarific si eu care e faza Contul zangaban e a lu Phonomania care sta in spania si contul mihaicorin e a lu gagicasa Corina care sta in bucuresti iar contul DeffendeR este al meu si sper sa se ia masuri dupa ce asta a mintit atata pe aici ! #-o

Edit:// Eu nam dupat nimic si nu mai arunca tu cu acuzatii aiurea si a spus si calibra ca eu sunt Realu Darky asa ca nu mai spune tu ca [Darky] e caracterul tau ! Te am lasat sa te joci o data pe contul meu si acum ca ti sa sters tie caracterele vrei sa mil furi pe al meu atata timp cat tu nai nici o dovada ca e contul tau nu mai spama aiurea ! astept o data sa mi se deblocheze contu ca mam saturat ce tot atata scandal pentru nimic el nu are nici o dovada ca e contul lui si cu asta basta ! :comp1:

Posted

deci daca darky a recunoscut ca celalalte nu sunt ale lui cu phonomania ce faceti ? problema e aceeasi i s-au sters caracterele i se fac inapoi sau nu ?

' date='Jul 5 2009, 11:48' post='3989386']

Edit:// Eu nam dupat nimic si nu mai arunca tu cu acuzatii aiurea si a spus si calibra ca eu sunt Realu Darky asa ca nu mai spune tu ca [Darky] e caracterul tau ! Te am lasat sa te joci o data pe contul meu si acum ca ti sa sters tie caracterele vrei sa mil furi pe al meu atata timp cat tu nai nici o dovada ca e contul tau nu mai spama aiurea ! astept o data sa mi se deblocheze contu ca mam saturat ce tot atata scandal pentru nimic el nu are nici o dovada ca e contul lui si cu asta basta ! :comp1:

Thu probabil nu ai dupat nimic [Pe tine nu te cunosc nustiu cine esty!] dar ChipSet da!si a dupat in stil mare!

Si Calibra X nu a pus decat punctul pe "i" incercanda sa vada si varanta voastra zicand ca daca o fi fost ala contul tau de ce ai furat tot ce aveam pe conturile celelalte si ai sters caracterele principala! Calibra nu a zis ca DeffendeR este contul tau! el pur si simplu a vrut sa puna in evidenta lipsa voastra de FairPlay..nesimtirea si lipsa multor calitati de care ati dat dovada ca duceti lipsa!

Insa toate 3 conturile sunt ale mele! Am 2 conturi create cu IP de bucuresti rds si 1 cu ip de spania! Nu stiu de ce sunteti asa insistenti in privinta acestui lucru thu si cu spionu_dk :violent:

Guest vDumnez3u
Posted

am vazut ca au dat cat decat niste date cred ca pot da un reply-

pe Phonomania lam cunoscut prin joc stiu ca ma rugat sal iau in guilda si cu bku stiam ca e bkul lui.

+un plus mare

cred ca se vede si data contului de pe forum nu prea vad ca ar minti

[Darky] tu de ce nu postezi de pe uzerul principal?

Posted

Cat mai astept ? :banghead: Nu am mai vazut asa ceva imi blocati contul ca a spus unu ca e al lui fara sa aibe datele de la cont ? Datimi o data drumu la cont si sanctionatil pe Phonomania pentru inducere in eroare ca inebunesc aici ! Ce daca sa jucat o data pe contu meu asta inseamna ca e contu lui ? E contul meu atata timp cat am datele de la el asa ca deblocatimi o data contul ca mam saturat vam dat datele de la cont si tot ce a mai trebuit vam oferit toate dovezile si tot blocat e deci nu mai suport ! :sef: :sef: :sef: :sef:

Guest vDumnez3u
Posted

' date='Jul 5 2009, 13:42' post='3989690']

Asta e userul meu principal !

ai la semnatura ca ai jucat pe toate dburile si tu ne spui ca cont pe forum tai facut in 2009 cam aiurea

nam nimic cu tine doar ca este absurd

Posted

Mai nenea dumnezeu 1. Tu dece nu postezi depe contul principal ? Daca tot vi aici sa imi faci nervi dece nu esti smecher pana la sfarsit si sa ati ei si ss ? Si am cont vechi MihaiShadow dar am ss pe el pana in 2029 sper ca acum o sa dormi linistit la noapte acum ca ai aflat si detaliul acesta ! Acum te rog sa nu mai postezi decat daca ai curaj sa postezi dupa contul principal ! :sef: :sef: :sef:

Posted

' date='Jul 5 2009, 14:47' post='3989841']

Mai nenea dumnezeu 1. Tu dece nu postezi depe contul principal ? Daca tot vi aici sa imi faci nervi dece nu esti smecher pana la sfarsit si sa ati ei si ss ? Si am cont vechi MihaiShadow dar am ss pe el pana in 2029 sper ca acum o sa dormi linistit la noapte acum ca ai aflat si detaliul acesta ! Acum te rog sa nu mai postezi decat daca ai curaj sa postezi dupa contul principal ! :sef: :sef: :sef:

Scuza-ma ca ma bag iar ca musca in ...

Am vazut ca ai zis ca ID tau vechi este MihaiShadow ...

Am zis sa dau un search in members si ghici ce am gasit asta!

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showuser=914336

ceva interesant de altfel la Y!M ID : in nici un caz nu apare Mihai_Simple ...apare ceva de genu ,,, Mihai_Samurai si ceva de hotmail Mihai_Shadow@hot...

:-? Parca ziceai ca Mihai_simple@yahoo.com este ID tau de messenger acolo vad ca apare alt ID de mesenger!Ce se intampla?! ....Poate ca o sa renunti pana la urma si o sa recunosti/recunoasteti ce ati facut!

mihai_simple@yahoo.com este ID meu de Y!M pe care mi lati furat! nu e nimik vDragos/h are tot timpul din lume sa analizeze acest caz! Si dupa cum ziceam cateva pagini mai infata ma bucur ca insfarsit ati scos capul la iveala astfel am si eu shanse sa imi recuperez conturile! Asta doar daca staful linkmania in frunte cu vdragos vor crede de cuvinta si vor dori sa ma ajute sa imi recuperez conturile + continutul acestora! Oricum tin sa precizes ca nu ma grabesc stind ca am shanse maxime sa imi recuperez conturile si ca adevaru incepe sa iasa la iveala! Vad ca voi 2 ati cam presionat treaba pe aici incercand sa obtineti deblocarea acountului cam grabit!

si de altfel ai si o semnatura foarte intereseanta in care apar unlele acuzati de nujtiu ce admini de nustiu ce abuz! si tu spui acolo cu rosu ADEVARAT! ..... interesanta treaba! :|

Cazier condimentat?

' date='Jul 5 2009, 15:27' post='3989903']

Mihai_Samurai e un id vechi si ala e doar un quote cu ce a spus un player #-o Mai lasama cu cazierele tale :-j

Interesanta treaba!

Daca tu zici probabil ar fii frumos sa te si credem! dar nu este posibil! ;;)

Oare de ce ai tu un suspend de aproximativ 20 ani? :blink:

----------------------------

Ohh si am mai vazut ceva interesant sus:

' date='Jul 4 2009, 23:52' post='3988681']

Pe elfa eu am dat rr pe bk eu am facut lv si mg u tot eu lam rr it si erea al meu asa ca da tot ce erea pe acolo ereau lucrurile mele ! Dar doar contul cu mg ul este al meu :)

Prima oara am dat rr pe MG! si la 1/2 saptamanii aproximativ am dat rr si pe elf!iar cel care ma ajutat sa dau rr pe elf a fost Cafeniul!

Iar bk nu am ajuns cu el decat pana la lvl 340 !!!

Thu ai dat rr prima data pe elf?wow eu zica sa dat pe MG!

------------------------------

Imperiul vostru incepe sa se clatine! ....nustiu de ce am impresia ca va luat frica!?....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...