Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Phonomania

am fost hackerit

Recommended Posts

Posted

' date='Jul 4 2009, 11:28' post='3986964']

Deci Phonomania si Darky sunt 2 persoane diferite ! Eu iam dat contul lui Phonomania mai de mult sa se joace pe el dar acum am schimbat parola si i lam dat lu spionul asta e tot si azi ma sunat sa imi spuna ca are contul blocat din cauza ca cineva sa dat drept mine iar eu acum vreau sa imi deblocati contul "DeffendeR" pe care se afla mg ul meu [Darky] EU NU AM NICI O TREABA CU PHONOMANIA SI NU IMI PASA VREAU DOAR CONTUL DEBLOCAT ! Datele le trimit doar lu vdragosh daca este nevoie !

Si nici acum nu inteleg dece sa blocat contul atata timp cat Phonomania nu are datele contului meu ! pe 97 d trebuia sa vi cu dovezi la margelatu inainte sa se blocheze conturi cas ale tale etc deci va rog frumos vreau contul deblocat ! :)

Scuze [Darky], nu mai esti frate cu Phonamania :-?

Asa stiiam toti din HONEY ca este fratiorul tau :blink:

Ma rog foarte urat ce faceti . . . . defapt si minciuna este o "vorba"

:gun:

Posted

<ahttps://www.linkmania.ro/uploads/emoticons/default_qleft1.gif' alt=':gun:'>

BuBu-le cand am intrat in guilda Kalima si alianta Honey stii prea bine ca am intrat intai cu [Darky] dupa care vam zis si voua sa il luam si pe fratemiu Phonomania [ cristi...alias -AudUmbre- acuma] cu care eu imparteam conturile.....

Nu mint! Astia 2 sunt nijte... :| intrusi! Care au profitat de mine!

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\/////////////////////////////////////

' date='Jul 4 2009, 15:34' post='3987667]

Cat mai astept pana se deblocheaza contul ? :dontknow:

PS: atata timp cat nu sti intrebarea si raspunsul nu are cum sa fie contul tau ! :)

cred ca mai bine din 80% din playeri de pe linkmania nu isi mai aduc aminte intrebarea si raspunsul!

Normal ca nu mai are cum sa fie contul meu! vati facut stapani pe el! asta e! felicitari suntetzi beton!

Posted

Imi cer scuze de intarziere nu am fost acasa! Am fost la o partida de fotbal!

Acum pozele pe care leai cerut bunny

Buletin: http://img15.imageshack.us/i/1000368f.jpg/

Pasaport: http://img339.imageshack.us/i/1000367.jpg/

Card bancar: http://img13.imageshack.us/i/1000369y.jpg/

Cardul de sanatate: http://img113.imageshack.us/i/1000371.jpg/ noi in romania inca nu avem asa ceva cred! este un card care contine toate informatile despre persoana respectiva: grupa de sange...alergie la medicamente...tratamente ce isi ea etc....

tin sa precizes ca acesti 2 indivizi spionu_bk si [darky] sunt niste intrusi..hackeri care siau batut joc de mine si care mau adus in situatia de fata! spionu_bk...alias ChipSet o intrat la mine in guilda si lam ajutat de la lvl 1 cred! Sa dat prietenul meu mereu!..iar celalat [darky] nu stiu cine este probabil tot vreon jucator de pe linkmania....sau ceva! pentru ca si deoarce pe spionu_dk asta nul cred eu instare sa fii reusit sa faca el programul acela keyloger este mult prea :| ..... sigur a fost ajutat de [darky] asta!

UN lucru e sigur ei 2 mi-au furat conturile!

Ba vere ma lasi darky a fost om cu tine te`a ajutat sti foarte bine asta acuma o dai aci la intors cu noi ca nuj ce . Stiam foarte bine ca si pe tine te cheama MIhai ca si pe Darky ;) asa ca nu o mai da la intros cu noi .

Nu stiu de ce vrei sa iti asumi toata munca lu mihai(dakry) pe care el a depus`o atat timp si si`a pierdut noptile cand u stateai atat timp plecat la acel servici :-??

Aaaa si inca un lucru foarte interesant daca eu tzi`am spart parola de la idul de mess cat de greu imi era sa iti aflu si parola de contul de pe forum asta e si mai buna :-? era atat de greu sa itzi modific toate posturile de la acest topic?

Nu e RaZzVAN aici ca stergea cu tine pe jos ca e prieten foarte bun cu [Darky] e plecat la munte dar revine el si o sa afle sa vezi ce viatza o sa ai pe servar ;)

Posted

Ba vere ma lasi darky a fost om cu tine te`a ajutat sti foarte bine asta acuma o dai aci la intors cu noi ca nuj ce . Stiam foarte bine ca si pe tine te cheama MIhai ca si pe Darky ;) asa ca nu o mai da la intros cu noi .

Nu stiu de ce vrei sa iti asumi toata munca lu mihai(dakry) pe care el a depus`o atat timp si si`a pierdut noptile cand u stateai atat timp plecat la acel servici :-??

sunt cunva pozele mele mai reusite sau ce?

Nu thu ai cerut poze cu buletinu si pasaportu?..nai vrut sa demonstrezi aja ca eu sunt intrusul? wau ce coincidenta nu? stii acuma ca ma cheama mihai ?poai si atunci de ce ai cerut mai devreme pozele? :dooh:

Vrei sa iti dau toata adresa din buletin?....am lasat acolo sa se vada strada si nr ! nu mie frica daca vrei sa ma cauti /cautatzi bagatzi mare vin in concediu in septembrie de pe 25 pana pe 10! sa va calc unpic pe cap! ca deja ma scoatetzi din sarite!

Posted

Mai eu nu inteleg atata timp cat Phonomania nu are nici o dovada ca e contu lui dece atata harababura ? Stie parola de la idul meu de mes ? nu ! stie intebarea si raspunsul ? nu ! atunci dece o lungitii atata ? astept raspuns urgent ca deja nu mai suport tot circul asta ! #-o

Posted

' date='Jul 4 2009, 15:42' post='3987681']

Mai eu nu inteleg atata timp cat Phonomania nu are nici o dovada ca e contu lui dece atata harababura ? Stie parola de la idul meu de mes ? nu ! stie intebarea si raspunsul ? nu ! atunci dece o lungitii atata ? astept raspuns urgent ca deja nu mai suport tot circul asta ! #-o

poai zimi frate parola nou de la id-ul de messenger!care ai bagato! zi sa ma logez si eu!

sau poate mai bine datimi si mie niste meditatzi de cum sa creez un KeyLoger poate gasesc si eu un fraier bun si superficial ca mine!

Posted

:gun:

BuBu lam dat drept fratemiu ca sal bag in guild si nu inteleg dece te bagi ? :-?

poai zimi frate parola nou de la id-ul de messenger!care ai bagato! zi sa ma logez si eu!

sau poate mai bine datimi si mie niste meditatzi de cum sa creez un KeyLoger poate gasesc si eu un fraier bun si superficial ca mine!

Bai numi pasa mie de chestiile astea tu nu pricepi ca nai nici o dovada ca e contul tau ? si eu pot sa spun ca nus ce cont erea al meu si mi la furat nus cine dar daca nam dovada + datele nam ce sa fac si mai lasama cu uitatu ca tre sa fi prea bun sa pui ceva acolo atata de complicat ca sa il uiti ! #-o Bai deci vreau sa imi deblocati contu mai repede ca deja aici sa facut topic de spam ! :blink:

Posted

Aaaa si inca un lucru foarte interesant daca eu tzi`am spart parola de la idul de mess cat de greu imi era sa iti aflu si parola de contul de pe forum asta e si mai buna 39.gif era atat de greu sa itzi modific toate posturile de la acest topic?

Eu te`am intrebat ceva vad ca tot tmp selectezi numai ce vrei u din reply ;)

Posted

adevarata si treaba asta hai ca mie unu imi place topicul acesta sa ai dam cu spamul pana maine fara numar pana se desteapa cineva sa vada ca asta va induce in eroare ! :-j

Posted

sunt cunva pozele mele mai reusite sau ce?

Nu thu ai cerut poze cu buletinu si pasaportu?..nai vrut sa demonstrezi aja ca eu sunt intrusul? wau ce coincidenta nu? stii acuma ca ma cheama mihai ?poai si atunci de ce ai cerut mai devreme pozele? :dooh:

Vrei sa iti dau toata adresa din buletin?....am lasat acolo sa se vada strada si nr ! nu mie frica daca vrei sa ma cauti /cautatzi bagatzi mare vin in concediu in septembrie de pe 25 pana pe 10! sa va calc unpic pe cap! ca deja ma scoatetzi din sarite!

mai usor cu amenintarile poate vrei sa ajungi in spania Musci feliat ;) si nu ma mai amenintza

Off: Vezi ca stai cam prost cu romana ininte de "B" si "P" se pune "M" si nu "N" vezi alea 4 clase sau 8 cate ai nu te prea ajuta decat la minciuni :-??

Posted

Aaaa si inca un lucru foarte interesant daca eu tzi`am spart parola de la idul de mess cat de greu imi era sa iti aflu si parola de contul de pe forum asta e si mai buna 39.gif era atat de greu sa itzi modific toate posturile de la acest topic?

Eu te`am intrebat ceva vad ca tot tmp selectezi numai ce vrei u din reply ;)

Adresa de email: silentziostampa@yahoo.com = ID forum: Phonomania

Mai am inca vreo 10 id pe forum!

' date='Jul 4 2009, 15:56' post='3987712']

adevarata si treaba asta hai ca mie unu imi place topicul acesta sa ai dam cu spamul pana maine fara numar pana se desteapa cineva sa vada ca asta va induce in eroare ! :-j

NO SPAAAAAAAAM!!! Pana luni cand revine vDragos sa ia decizia ! grrr

ori imi primesc conturile.... ori raman toate blocate....deja am inceput un DW frumusel!

Posted

Tot eu [Darky] sunt ! Pe contul meu "DeffendeR" mai este un caracter tot MG cu numele DeadPool dupa cum vedeti am cont pe forum si cu numele acesta ! Deci ce anume sa mai fac ca sa va dovedesc ca este contul meu si al vreau deblocat o data ? :banghead:

Posted

doamneeee bunny cum sa ii pui pe oameni sa puna poza cu buleninu :D :D :))

1 mihai este un nume comun si eu as putea sa spun ca e contu meu daca m-ar chem mihai :P

2 cel mai bn ai verifica de pe ce ip s-a creeat contu si ai termina cu toata harababura asta

P.S eu totusi tind sa il cred pe phonomania

no WARN plzzzz! :hail:

Guest Cleste
Posted

Frate nu te mai agita k nu primesti nimic inapoi :) SI eu am patito la fel , jucam mu de pe laptop aveam numai muonline+antivirus :) Nici mesenger/odc etcccc. SI mam trezit cu totul gol. Sistemul de protectie este praf :error: :error:

Posted

doamneeee bunny cum sa ii pui pe oameni sa puna poza cu buleninu :D :D :))

1 mihai este un nume comun si eu as putea sa spun ca e contu meu daca m-ar chem mihai :P

2 cel mai bn ai verifica de pe ce ip s-a creeat contu si ai termina cu toata harababura asta

P.S eu totusi tind sa il cred pe phonomania

no WARN plzzzz! :hail:

:D

Nu stiu ce sa mai cred, sa mor eu, mai pe romaneste. Unul din voi minte, sau chiar toti 3. Ambii va numiti mihai, a dracu coincidenta ca a devenit reala. Dar phonomania, de ce folosesti 2 id-uri de messenger? Pana la urma devine persoana treaba, si nu stiu, e normal sa te interoghez in felul asta, sper sa intelegi.

Da justice, dar nu am acces la loguri. Si chiar daca as avea, nu inteleg un singur lucru. Cum de un om care isi face un cont pe linkmania sa-si puna numele la cont [Darky], si din intamplare un user dupa forum mai vechi decat contul care urma sa fie creat, pune mana pe contul cu acelasi nume. :o Nu e chiar...pana mea, deplasat?

Posted

:D

Nu stiu ce sa mai cred, sa mor eu, mai pe romaneste. Unul din voi minte, sau chiar toti 3. Ambii va numiti mihai, a dracu coincidenta ca a devenit reala. Dar phonomania, de ce folosesti 2 id-uri de messenger? Pana la urma devine persoana treaba, si nu stiu, e normal sa te interoghez in felul asta, sper sa intelegi.

Da justice, dar nu am acces la loguri. Si chiar daca as avea, nu inteleg un singur lucru. Cum de un om care isi face un cont pe linkmania sa-si puna numele la cont [Darky], si din intamplare un user dupa forum mai vechi decat contul care urma sa fie creat, pune mana pe contul cu acelasi nume. :o Nu e chiar...pana mea, deplasat?

mihai_simple@yahoo.com .....ID ce a devenit full nu mai am loc in el am dat add la toata lumea in el de hpe hi5...muonline...prieteni....familie

iar phonomania@ymail.com este o noua adresa de yahooo si messenger pe care am creato cu putin timp in urma pentru a mai schimba lumea de pe 1 id pe altul si pentru a baga doar colegi din muonline!

iar pentru a inregistra 3 acounturi am nevoie de 3 adrese de email!

eu nu am doar 3 adrese de email am in jur la 10/15! :|

folosesc un program Y!M multi-mesenger! si pot intra pe 2...3...4 chiar mai multe id-uri deodata! :dontknow:

---------edit-------

initial am vrut sa joc cu DW: Mihai insa am renuntat deoarce am aflat ca si pe sesiunea asta BK este cel mai tare aja ca am facut BK: Darky insa pe la lvl 300+ am facut KS+pk si am luat suspend zile bune! aja ca am pus mana si am facut 1 MG....din lipsa de inspiratie am ales numele [Darky] exact ca si la DL de pe contul meu caruia iam pus numele -Darky- :|

Posted

Dooamne ma doare capu bai Phono nu mai mintii atata #-o Si bunny pur si simpu vreau contu meu deblocat el NU ARE NICI O DOVADA eu am id ul de mes + datele contului el NU ARE NIMIC deci dece trebuie sa fie asa grea decizia ? pur si simplu dami drumu la cont sa se joace amicul meu si gata no mai lungitii atata ca inebunesc aici Bunny ai vro intelegere cu Phono ca prea vad ca sta mult topicul acesta atata timp cat el nu are nici mail nici date ce mai vrea ? si am avut si cont vechi pe forumul aceasta MihaiShadow dar am ss pe el pana in 2029 sau asa ceva asa ca nu mai o lungitii atata si datimi drumul la cont :angry1:

PS: am trimis si pm lu vdragosh si cel care mi a blocat contul vreau sa imi explice dece ! Ce dovada a avut Phono asupra contului meu ? Ca al cheama ca pe mine ? Ca a pus un print in care apare messu si el nu erea nici macar logat deci va rog frumos gata mam saturat de toata prosteala asta ! :sef:

Posted

Nu ti-am blocat eu contul, nici ca as putea, nu am nicio legatura cu asta, eu decat ma bag in seama, la propiu, sunt curios care din voi nu spune adevarata poveste. Oricum, mai bine nu ma mai bag ca apoi cine stie ce credeti si va trece prin minte. E treaba voastra, am incercat sa va ajut, dar o duceti prea departe.

Posted

Bunny eu nam nici o treaba cu tine dar mam saturat de minciuniile astea tampite ti am mai zis si eu pot sa spun ca am nus ce cont si ca mi la furat nus cine acum tre sa fie blocat atata timp cat eu nam datele contului ? Ma asteptam la mai mult de la voi ce naiba eu acum ce fac cat sa mai astept sa mi se dea drumul la cont ? :angry1:

Iar contul asta cu [Darky] depe forum lam facut cand am avut no posting pe ala cu DeadP00L si da stiu ca mai e unu cu cont pe forum -=Darky=- sau asa ceva dar ala are alt nume in joc ShadowHunter sau nus in fine vreau contul deblocat va rog ! :pumn:

Posted

Cum sa nu ma crezi mai daca eu am toate datele contului ?? nu pricep explica si mie ala ce are de e asa credibil de trebuie sa ramana blocat contul ??? Deci te rog foarte frumos sa imi explici ca eu nu inteleg ! :banghead:

PS: si inca ceva acu pe bune bunny tu ti ai uitat ce intrebare si raspuns ai pus la contu depe 97 d sau depe seson 1 asta ? serios acu ! daca zici DA eu raman fara cuvinte ! :blink:

---------edit-------

initial am vrut sa joc cu DW: Mihai insa am renuntat deoarce am aflat ca si pe sesiunea asta BK este cel mai tare aja ca am facut BK: Darky insa pe la lvl 300+ am facut KS+pk si am luat suspend zile bune! aja ca am pus mana si am facut 1 MG....din lipsa de inspiratie am ales numele [Darky] exact ca si la DL de pe contul meu caruia iam pus numele -Darky- :|

Bai frate mai lasama cu vrajeala asta de 2 lei caracterul Mihai lam facut doar de Trade caracterul Darky bk u lam avut de la inceput si adevarat am avut ss pe el dar sunt multii care stiu asta si dupa am facut DL u -Darky- dar nu mi a placut de el asa ca am facut MG [Darky] si dupa am avut ss pe el 5 zile asa ca am facut mg u ala DeadPool pe str asa ca daca nu sti ce vorbesti nu mai mintii atata ca imi vine sa musc din monitor de nervi aici ! :comp1:

gata am vazut si cine mi a blocat contul a fost -ija- vreau sa imi explice si mie dece daca nu se supara ! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...