Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Phonomania

am fost hackerit

Recommended Posts

Posted

' date='Jul 4 2009, 12:22' post='3986942']

Mai deci eu am facut contul ce nu intelegi ? Phono sa jucat pe el o vreme ! Si daca sa zice ca iam aflat eu datele ar trebui sa le stie si el nui asa ? intrebarea si raspunsul din moment ce el a facut contul dar acest lucru nefind adevarat nu are cum sa va dea aceste date asa ca de aici si pe dincolo sa ma anuntati daca vreti datele si astept sa fie deblocat contul si sa se termine harababura aceasta va rog frumos si multumesc ! :)

Pentru ca nu inteleg, pentru ca nu formulezi o fraza in asa fel incat sa fie inteleasa.

Aici realu Darky deci Lancelot vreau sa imi deblochezi contul Phonomania

Pe bune, tu ce intelegi de-aici? Nu ca ai un cont pe nume Phonomania si ti-a fost blocat? :| Fara niciun fel de misto, eu nu mai inteleg nimic de-aici, nu va faceti intelesi niciunu.

Sunteti prea multi implicati, sau va bagati in seama, nu stim ce si de unde sa mai luam, fiecare are varianta lui si n-avem pe cine sa mai credem. :|

Posted

Pentru ca nu inteleg, pentru ca nu formulezi o fraza in asa fel incat sa fie inteleasa.

Pe bune, tu ce intelegi de-aici? Nu ca ai un cont pe nume Phonomania si ti-a fost blocat? :| Fara niciun fel de misto, eu nu mai inteleg nimic de-aici, nu va faceti intelesi niciunu.

Sunteti prea multi implicati, sau va bagati in seama, nu stim ce si de unde sa mai luam, fiecare are varianta lui si n-avem pe cine sa mai credem. :|

nu exista nici un cont cu numele Phonomania

Phonomania este doar 1 elf caracteru meu!

Au inceput sa se panicheze si actioneaza irational!

Buna ziua domnilor admini/moderatori!

Am decis sa formulez acest ultim re-play la acest topic cat mai organizat astfel incat sa puteti intelege si dumneavoastra ceva din toata aceasta invalmaseala de re-playuri ce sa creat aici!

In ziua 01.07.2009 am decis sa imi formatez windosul la pc deoarece nu imi placea cum functiona! Dupa ce am terminat de formatat/instalat drivere ... primul lucru pe care lam facut a fost sa ma conectez pe http://linkmania.ro/s1 si sa imi descrc clientul si patchul...Am dat download dupa care m-am bagat sa descarc Y!M messengerul! Dupa ce am instalat messengerul si MuLinkmania am intrat in joc... am gasit party insa nu aveam autobuffer....Primul lucru care mia trecut prin cap a fost sa intreb pe messenger la cei pe care ii am in lista daca are cineva sa imi trimita si mie Dizzy ! au raspuns foarte multi in jur la vreo 10-15persoane!Insa m-am limitat la cei din guild ....astfel incat se pare ca am descarcat "dizzy-ul" sugerat de catre ChipSet[mia trimis un link de filefron]dandumi cateva nformati extra cum ar fii : autobuferu asta nu iti manaca memorie nu iti face lag functioneaza foarte bine in window mode etc..... Zis si facut am descarcat utobuferul respectiv insa se pare ca era mai mult decat un autobufer pentru ca mia facut o surpiza!A doua zi cand am venit de la munca am incercat sa ma conectez pe contul DeffendeR si spre surprinderea mea am observat ca este deja conectat! Dupa care am incercat sa ma conectez si pe contul mihaicorin care spre nelinistea mea si acesta era conectat!Si cand am intrat pe contul : zangaban am vazut ca nu mai aveam nici un item pe elf! Si plus de asta cand a intrat in joc ma dat direct in lorencia la banca de jos langa cine credeti dumneavoastra langa cele-lalte 2 acounturi/conturi ale mele....care erau conectate.. faceau trade-uri de pe un cont pe altul! Atunci mi-am dat seama ca ceva nu e inregula si am inceput sa ma panichez am incercat sa ma pun in contact cu ei sa vad cine sunt ....si ce fac! Insa nu mi sa raspuns! Dupa care au dat swetch pe caracterele secundare si au inceput sa schimbe si itemele ce le aveam eu depozitate in iventoriul acestora!n-am putut face absolut nimica!

Dupa care au sters 2 din caracterele mele principale Phonomania si Phonoman!a iar al3lea acount cu MG-ul [Darky] se pare ca lau confiscat! Se pare ca asa zisul autobufer ascundea un program de gen KeyLoger cu care au reusit sa fure tot din calculatorul meu!

Au fost furate iteme pretioase:

Cont elf: zangaban

Set ceto vine ancient+9 [incomplet deoarece imi lipseau gloves]

Wings lvl2 +9+ignore3%

+ jewels si alte iteme depozitate in caracterele secundare

Cont BK: mihaicorin

Set GD+9+reflect dmg

Wings lvl2+9+add

2 SOD +11 +skil + lvl dmg

+ jewels si alte iteme depozitate in caracterele secundare

Toate aceste items au fost transferate pe contul : DeffendeR

pe MG: [Darky] aveam deja:

Set Garuda brass+9 [complet]

Wings lvl2 +9 +ignore3%

Staf of distruction +11+lk+ edr sau lvldmg [nu mai stiu exact]

+2 rings +dsr

si inca un rand de WIngs+10+100mana+add

pe BK: Darky aveam :

Set red dragon+0+option diverse [incomplet imi lipsea armura]

Wings+9+add

AA sword+11 / kriss+9+edr

pe DL: -Darky- aveam:

Set scale+9...+13 opt diverse

arma: Fail+9

pe MG: DeadPool aveam:

Set Storm crow +9+lk+ref+add

Legendari staf exe + small rownd shield+9

WIngs lvl1 Angels

Gaion storm crow pendant si Gaion storm crow boots+9

si inca 2 perechi de pants huricane + o pereche de boots huricane

plus o armura storm crow+0+luck+zen si o pereche de pants storm crow +dd+ref+add

Pe DW: Mihai

set : gloves si pants Bone iar boots legendary

in iventori nu mai stiu ce este! stiu ca la store aveam bagate BlueFeather!

Nu mai stiu exact restul de iteme care le aveam depozitate pe acounturile secundare!

Cel mai rau imi pare ca am avut incredere in persoanele gresite crezand ca cel de la care am ales sa descarc autobuferul imi este preten se pare ca a fost cel mai de teama dushman al meu un cosmar urat! Am ales sa descarc autobuferul de pe linkul sugerat de el pentru ca stiu ca pe el eu lam crescut si lam ajutat si am crezut ca imi este prieten nu imi va face una ca asata! defapt nici nu credeam eu ca mi se va intampla una ca asta!

Acum ca am fost hackerit de cei pe care ii credeam prieteni ma simt foarte prost si umilit deoarece stiu ca mi-am facuto cu mana mea si acuma o sa trebuiasca sa rog staful muonline linkmania in frunte cu vdragos sa ma ajute sa imi recuperez conturile/caracterele si itemurile care se afla pe contul DeffendeR daca este posibil!

Daca veti intra pe contul DeffendeR veti observa cred ca toate itemele enumerate de mine mai sus se afla pe acest cont daca nu au fost deja transferate pe alte conturi!....la prieteni /amici /colegi deai hackerilor!

tin sa va anunt ca nu imi pot aminti intrebarile si raspunsurile de la acounturi pentru ca nu am oferit foarte multa atentie acestui lucru stind sigur ca daca am nevoie de ele imi vor fii trimise in email printr-un simplu clik pe pagina jocului!Insa acum ca am ramas si fara emailuri si fara accounturi nu stiu ce sa ma fac! AM incercat in nenumarate randuri sa imi recuperez adresele de email insa imi este imposibil deoarece nu reusesc sa raspun la intrebarea secreta!

Am ales o ultima cale de a va oferi mai multe informati certe despre acounturile mele daca va ajuta sa probati si sa vedeti ca am fost hackerit fara sa doresc!

Account: zangaban Prima Parola: mihai .....A doua parola: lol55 ....Parola actuala: necunoscuta....Caracter principal muse elf: Phonomania [Deleted] .

email: eutropius_86@yahoo.com [furat]

Acount: mihaicorin Prima Parola: corinmihai ....a doua parola: lol55 ..... parola actuala : necunoscuta ....Caracter principal Blade Knight: Phonoman!a [Deleted]

email: the_good_cory@yahoo.com [furat]

Acount: DeffendeR prima parola: def33 .....a doua parola: lol55 ......parola actuala: necunoscuta..... Caracter principal Magic Gladiator: [Darky] ...... cont furat!

email: mihai_simple@yahoo.com [furat]

Pragtic ma vad legat la maini pentru ca stiu ca nu am ce face pentru am recupera conturile/caracterele! Nu imi ramane decat sa astept cu incredere si speranta ca in cele din urma dumneavoastra admini/moderatori mulinkmania veti lua decizia de a ma ajuta sa imi recuperez conturile/caracterele! Stiu ca am gresit si va jur din suflet ca ma simt foarte vinovat!

Si vreau sa subliniez ca nu este vorba de 2 persoane aici ci practic eu sunt unu si acelasi player! Este adevarat ca, probabil se creaza o oarecare confuzie deoarece si fratele meu Cristi alias -AudUmbre- a mai intrat pe conturile mele insa asta nu are nici o relevanta! Se vede clar ca ChipSet alias spionu_bk ma hackerit si recunoaste el singur ca a facut asta insa refuza sa recunoasca ca a facuto cu ajutorl acelui program de gen KeyLoger ascuns in autobuferul pe care mia sugerat sa il downloadez!SI continua sa zica ca eu iam cedat accounturile impreuna cu emailuri si tot! cea ce este imposibil! Eu sunt dependent de muonline linkmania.... au fost si cateva replayuri pe aici care au incercat oarecum sa ma ia peste picior...insa nu vreau sa le iau in seama...sunt un om in toata firea si vreau sa ma concentrez asupra problemei mele fara a intra in conflict cu restul! Cei care au fost in guild/aliance cu mine stiu foarte bine ca eu sunt unicul proprietar de drept al acestor conturi si ca , fratele meu cristi avea acces la conturile mele!

Va rog frumos sa ma ajutati!Va multumesc pentru timpul acordat!

Astept cu nerabdare decizia luata de dumneavoastra!

Indiferent de, decizia luata de staful link mania tin sa spun ca apreciez faptul ca sa incercat solutionarea acestei probleme!

Posted

Deci Phonomania si Darky sunt 2 persoane diferite ! Eu iam dat contul lui Phonomania mai de mult sa se joace pe el dar acum am schimbat parola si i lam dat lu spionul asta e tot si azi ma sunat sa imi spuna ca are contul blocat din cauza ca cineva sa dat drept mine iar eu acum vreau sa imi deblocati contul "DeffendeR" pe care se afla mg ul meu [Darky] EU NU AM NICI O TREABA CU PHONOMANIA SI NU IMI PASA VREAU DOAR CONTUL DEBLOCAT ! Datele le trimit doar lu vdragosh daca este nevoie !

Si nici acum nu inteleg dece sa blocat contul atata timp cat Phonomania nu are datele contului meu ! pe 97 d trebuia sa vi cu dovezi la margelatu inainte sa se blocheze conturi cas ale tale etc deci va rog frumos vreau contul deblocat ! :)

Posted

nu exista nici un cont cu numele Phonomania

Phonomania este doar 1 elf caracteru meu!

Au inceput sa se panicheze si actioneaza irational!

E adevarat ce zice [Darky] ? Contul e de fapt al lui si caracterul al tau?

Posted

Tocmai mi a spus spionul pe mes ca cica Phonomania stie raspunsul si intrebarea de la contul meu si la uitat ce gluma buna :)) asa pot sa zic si eu ca,contu lui Cristal e al meu dar mi la furat cu Keyloger vreau sal blocati ! =))

Posted

Tocmai mi a spus spionul pe mes ca cica Phonomania stie raspunsul si intrebarea de la contul meu si la uitat ce gluma buna :)) asa pot sa zic si eu ca,contu lui Cristal e al meu dar mi la furat cu Keyloger vreau sal blocati ! =))

Pana acum tind sa te cred pe tine, astept raspunsul lui Phonomania.

@Phonomania, nu am de gand sa citesc posturi kilometrice, pentru ca nu-si au rostul, raspunde doar la intrebarea de mai sus.

Posted

E adevarat ce zice [Darky] ? Contul e de fapt al lui si caracterul al tau?

Account: zangaban Prima Parola: mihai .....A doua parola: lol55 ....Parola actuala: necunoscuta....Caracter principal muse elf: Phonomania [Deleted] .

email: eutropius_86@yahoo.com [furat]

Acount: mihaicorin Prima Parola: corinmihai ....a doua parola: lol55 ..... parola actuala : necunoscuta ....Caracter principal Blade Knight: Phonoman!a [Deleted]

email: the_good_cory@yahoo.com [furat]

Acount: DeffendeR prima parola: def33 .....a doua parola: lol55 ......parola actuala: necunoscuta..... Caracter principal Magic Gladiator: [Darky] ...... cont furat!

email: mihai_simple@yahoo.com [furat]

' date='Jul 4 2009, 11:37' post='3986980]

Nu e vorba doar de cont....

eu stiu si ce seturi am pe caractere stiu si ce nume si tot!

Lasativa de prostii! Spionu a recunoscut ca miati furat totul si ca miati dat delete la caractere!

Posted

Raspunde-mi la intrebare! Contul e al lui [Darky] si caracterul al tau? Se poate afla prin loguri in ce data si dupa ce ip s-a facut contul, sincer, nu mai lungi povestea asta, raspunde doar la intrebari.

Posted

Raspunde-mi la intrebare! Contul e al lui [Darky] si caracterul al tau?

[Darky] sunt eu! contu este al meu! caracterul este al meu!

nici nustiu cine este acest individ de pe forum cu numele [Darky] :dontknow:

Posted

[Darky] sunt eu! contu este al meu! caracterul este al meu!

nici nustiu cine este acest individ de pe forum cu numele [Darky] :dontknow:

Cam mare coincidenta, nu crezi? :) Tind sa cred ca minti, si dac-o faci, e posibil sa nu mai joci deloc pe linkmania. Asa ca te rog frumos, daca e ceva ce inca nu ne-ai spus, mai bine fa-o, pana nu se cauta amuntit in loguri.

N-am nimic cu niciunul, dar spuneti adevarul odata, altfel mincinosul o pateste.

Posted

Bunny nustiu dece sa da atata in barci in primul rand contul cu DeffendeR si id ul Mihai_Simple sunt ale mele Mihai_Simple chiar si acum il folosesc iar pe elfa si bk u lui am jucat si eu puteam si eu sa va spun parolele alea ! :)) asa ca vreau un raspuns cat mai stau pana mi se deblocheaza contul ? Eu nu pot sa inteleg o chestie pe 97 d Margelatu nu statea atata la discutii cu tine daca aveai datele erea contu tau si gata si inca o chestie no inteleg cum sa uiti intrebarea si raspunsul ? e ca si cum ai uita parola de la cont ! :))

a si inca ceva,mare branza crezi ca eu nu stiu ce am pe cont ? Si daca tot zici ca esti Darky ia zi si mie dece ai ales numele asta ? Eu lam ales ca am avut Darki pe un caracter pe 97 d dar am luat 99 ca a injurat unu depe el si dupa am facut pe FalenNight dar tot imi spuneau Darky asa ca mai lasatima cu minciunile astea de 2 bani :-j

Posted

La dracu, sunteti dubiosi amanadoi, m-apuc sa citesc topicul asta cap coada, poate inteleg ceva din el.

@phonomania, care era id-ul tau principal? ala cu mihai_simple?

Posted

Dooooamne cum sa fie id u lui ? El avea ceva cu phonomania@ymail.com ca lam avut si eu in lista cand vorbeam cu el dar iam dat ignor #-o

Daca vreti testam si aia ca erea id u lui sa spuna un nume de lista din id sau prima persoana din lista ceva daca si aia a uitat sper ca e clara treaba ca deja mam plictisit #-o

Posted

Asa spune el, adresa LUI de email.

pentru ca acolo apare numele meu exact aja cum il aveam eu pe adresa mea de email mihai_simple@yahoo.com

Asa stiu si eu, ca id-ul lui e ceva cu phonomania, pentru ca mi-a dat odata pm zicandu-mi sa-i dau add pe adresa aia, de ce nu mi-a zis sa-i dau add pe mihai_simple? ;)

Ok, phonomania, astept niste raspunsuri.

Pana acum Phonomania nu te mai cred din 2 privinte: id-ul de messenger si coincidenta dintre tine, [Darky] si asa-zisul tau cont numit tot [Darky].

Posted

A dat domnu sa vedeti minciuna :hail: :))

Bunny ai inteles gresit Contul este DeffendeR pe cont se afla mg ul numit [Darky] daca la asta te referit :)

Posted

Chiar, zicea ca se numeste mihai. Fara niciun misto Phonomania, fa-ti o poza la buletin :lol:, da-o dracu de treaba, daca asa reusim sa dezvaluim o treaba. Pune buletinul pe o foaie alba pe care scrii pe ea "Linkmania" si sa se vada si poza cu buletinul. Poti sa-ti stergi poza, ca sa nu crezi ca vrea cineva sa faca misto de tine.

Dar acum, nu peste o zi doua cand dai de vreun amic ce se numeste mihai. Ok? :)

Posted

' date='Jul 4 2009, 13:05' post='3987072']

As face asta dar nu pot pentru ca nu am scaner sorry :)

Nu ziceam de tine, dar stii, vreau sa faci si tu, fa-ti cu telefonul. Imposibil sa n-ai camera la telefon.

Care din voi este mihai, are dreptate. >.<

Posted

Buna idee Bunny ;)

facetzi poza cu ceva un aparat cu ceva :-?? dar uite stergetzi CNP :-?? si ce mai stergetzi numele sa iese in relief aa si u Phonomania potzi face poza si la pasaport :-??

Posted

facetzi poza cu ceva un aparat cu ceva :-?? dar uite stergetzi CNP :-?? si ce mai stergetzi numele sa iese in relief aa si u Phonomania potzi face poza si la pasaport :-??

Corect.

Totusi, ideea e ca si voi sunteti dubiosi, spionu si darky, in urma acelor poze din arhiva de messenger. I-ati sters caracterele de pe celelalte conturi (2 la numar daca nu ma insel) iar al 3-lea, numit [Darky], ai tot dreptul asupra lui, poti sa faci ce vrei din el, dar la celelalte doua, nu sunt sigur ale cui sunt.

Cert este ca toti 3 mintiti. :|

Posted

http://img178.imageshack.us/img178/9104/65865725.gif

cam aiurea poza dar se intelege Mihaita Ionut ! :)

PS: eu nu mint cu nimic este contul meu ala cu DeffendeR :)

Posted

Imi cer scuze de intarziere nu am fost acasa! Am fost la o partida de fotbal!

Acum pozele pe care leai cerut bunny

Buletin: http://img15.imageshack.us/i/1000368f.jpg/

Pasaport: http://img339.imageshack.us/i/1000367.jpg/

Card bancar: http://img13.imageshack.us/i/1000369y.jpg/

Cardul de sanatate: http://img113.imageshack.us/i/1000371.jpg/ noi in romania inca nu avem asa ceva cred! este un card care contine toate informatile despre persoana respectiva: grupa de sange...alergie la medicamente...tratamente ce isi ea etc....

tin sa precizes ca acesti 2 indivizi spionu_bk si [darky] sunt niste intrusi..hackeri care siau batut joc de mine si care mau adus in situatia de fata! spionu_bk...alias ChipSet o intrat la mine in guilda si lam ajutat de la lvl 1 cred! Sa dat prietenul meu mereu!..iar celalat [darky] nu stiu cine este probabil tot vreon jucator de pe linkmania....sau ceva! pentru ca si deoarce pe spionu_dk asta nul cred eu instare sa fii reusit sa faca el programul acela keyloger este mult prea :| ..... sigur a fost ajutat de [darky] asta!

UN lucru e sigur ei 2 mi-au furat conturile!

ID-ul de messenger este mihai_simple si phonomania@ymail.com primul e cam full nu pot sa mai dau add ca lam stricat am bagat detoate si prieteni si gagici si muonline players al2lea lam facut acum de curand ca sa mai pot baga lume! :|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...