Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Phonomania

am fost hackerit

Recommended Posts

Posted

hmmm... :-??

am formatat pc-ul...

Oricum :banghead: m-am ales cu 3 conturi ...sterse.... blocate.... si se pare ca hackeru este conectat pe [Darky] face lvl linistit undeva in tarkan2....

Si pentru el nu am decat sa zic ca sper sa ai parte de:

Setul Garuda brass+9

Setul scale +9...+13 options diverse

Setul de DK : Leather+9+options diverse

Setul Storm crow +9+lk+ref+add

Setu GD+9+ref si cele 2 SOD+11+lvl dmg + aripile de BK+9

cele 2 iteme gaion storm crrow [ boots+ pendant]

Aripile mici de DW...Aripile de MG+9+ign si cele +10+100mana+add ,

Al 2lea rand de aripi de BK+9 +setul red dragon [fara armura]...

Aripile de elf +9+ign setul de elf Ceto vine [incomplet fara gloves]

AOLEU nu pot sa uit de ringuri +dsr sau +ref pendanturi ! :banghead:

fara sa mai punem restul de iteme ce mai sunt pe acolo

Huricane...Storm crow....Tunnder.... Divine.... Sign of lord...Jewels

Macar sa nu iti bati joc de lumea din lista mea de messenger!

Esti beton nu uita ca DB este lung! :sef:

am timp sa te lucrez eu bro! :tiphat:

Guest CalibraX
Posted

nu trebuie neaparat sa fie ip static, daca e asld, poate pur si simplu sa le trimita intr-un mail, in cazu asta afli mail'ul si rogi sa se verifice daca exista pe db linkmania, daca se poate asa ceva.. poate poate, asa se fac greseli..

poti sa postezi clicker'ul ? si ip daca este trebuie sa fie in el posteaza-l !

ps: l-am vazut si eu pe darky

si l-am vazut si la stash loren cu phonoman!a, am salutat si n-au rasp.. am mers mai departe nu mi-am dat seama

tinand cont ca stiti clar ca cineva isi bate joc de el in tarkan nu puteti pur si simplu sa blocati caracterul [Darky] ? si sa vedeti ce ip are ?

sau daca il a furat inseamna ca acum est propietar de drept ? ce facem il supunem regulamentului ca pe orice jucator si speram ca isi ia cumva 99 ? :adminpower:

Guest CalibraX
Posted

il ajuta daca il formateaza :) , nu vor mai fi probleme

P.S : dupa ce-l formatezi , foloseste nod32 si stai in permanenta cu firewallu activat , si nu da accept pe mess la fisiere.exe , indiferent ca e melodie , poza , clicker , programel :) , sfatul meu e sa nu dai accept la nimic pe mess se pot face key loggere gen : poza.jpg , melodie.mp3 etc ...

tu pe ce lume traiesti ma ? da se pot face .jpg dar devin inutile nu se executa nimic pur si simplu sunt niste date ascunse intr-o poza care nu fac nimic, si eu am ascuns (de curiozitate) asa este o simpla comanda in CMD si nu trebuie sa ai mai mult de 2 neuroni in cap sa o dai

si mai terminati cu nod'ul ala ca e praf nu inteleg de ce il lauda toata lumea, eu am testat pe pc'ul meu nod32 kasperky panda si northon care atunci erau ultimele versiuni, si nod'ul nici nu stia pe ce planeta este.

intai am scanat cu el si am ramas prost cand am vaut ca nu mi-a gasit nici un virus, cand eu stiam sigur ca am.

kaspersky mi-a gasit 9 fata de northon 4 si panda 8

scuze de off topic

Posted

il ajuta daca il formateaza :) , nu vor mai fi probleme

P.S : dupa ce-l formatezi , foloseste nod32 si stai in permanenta cu firewallu activat , si nu da accept pe mess la fisiere.exe , indiferent ca e melodie , poza , clicker , programel :) , sfatul meu e sa nu dai accept la nimic pe mess se pot face key loggere gen : poza.jpg , melodie.mp3 etc ...

tu alta treaba nu ai decat sa sperii toti copii de pe forum ?

tu daca reusesti sa imi pui un key logger intr-o poza sau intr-o melodie . .. sa imi bag picioarele de nu iti dau masina si apartamentu proprietate personala fara nici o strangere de inima iar pe langa astea te voi nominaliza pentru premiu nobel pentru descoperi hi tech.vom fi cu un pas mai aproape de A.I cu ajutoru tau.

Guest CalibraX
Posted

razvane nu baga mana in foc ca te arzi :D se poate dar devine INUTIL nu face nimic, daca ar face ceva, antivirusii ar scana si pozele si mp3'urile, ceea ce foarte rar o fac pentru ca nu poti sa il faci sa ruleze, doar papa niste kb in + la marimea pozei atat. teoretic se poate daca rulezi si un .exe ceva care sa despaketeze poza respectiva.. dar care mai e scopul de a il ascunde atunci daca cere activare prin .exe? ca e detectat dupaia imediat la dezarhivare

gata nu mai aberez

Posted

Ca o mica paranteza , .exe pot fi transformate in .jpg .atunci cand rulezi aplicatia se deschide poza si ruleaza aplicatia ascunsa cu un binder , exe-ul initial fiind desfacut pe bucati dupa anumite coduri , nu deviez de la subiect . Cei de la rst au avansat :) . Chiar cateva metode au fost facute publice , dar puse in aplicare de cei cu ceva cunostinte in limbajele de programare . In fiine , poate fi asta sau un keylogger . Ar fi un gest frumos ca dragosh sa-l ajute , Doamne fereste sa nu mai fie cazuri pe viitor , pentru ca stiu , e neplacut , am avut neplacerea sa mi se intample si mie pe alte mmorpg-uri (nu dau nume) .

Formateaza-l , schimba ip-ul daca ai retea cu ip fix si dinamic mai ales , opteaza pentru unul ne-dinamic .

Sa se verfice log-urile , si daca e un proxy la mijloc , aleluia , condoleantze .

No Warn pls :hail:

Posted

razvane nu baga mana in foc ca te arzi :D se poate dar devine INUTIL nu face nimic, daca ar face ceva, antivirusii ar scana si pozele si mp3'urile, ceea ce foarte rar o fac pentru ca nu poti sa il faci sa ruleze, doar papa niste kb in + la marimea pozei atat. teoretic se poate daca rulezi si un .exe ceva care sa despaketeze poza respectiva.. dar care mai e scopul de a il ascunde atunci daca cere activare prin .exe? ca e detectat dupaia imediat la dezarhivare

gata nu mai aberez

nu ma ard , stai calm.atata timp cat OS-ul iti o ruleaza o functie cu extensia .jpg , .avi , .mp3 , .mp4 .. etc ... el nu va incerca decat sa ruleze exact ce e in extensie (poza,video,sunet etc.) la o extensie .exe ... eh aici da .. aici iti executa paramatrii dati si daca e keylogger ai incurcat-o.Mai sunt chestii de genu Poza.jpg.exe (Poza.jpg e numele functiei iar .exe e extensia) oricum nu cred ca e cineva atat de prost incat sa ruleze asa ceva.

Guest CalibraX
Posted

eu cand stateam pe rst nu se putea, stiu ca se incerca sa se exploateze chestia asta nu stiam ca au si reusit in fine prea putzin conteaza.

Macar cu un rr sa i se dea caracterele inapoi si fara iteme. cred ca macar atata lucru se poate face

eu unu altfel n-ash mai avea nici un motiv pentru care sa nu zic ceva de dulce la niste copii al caror singur scop in viatza este MU si sa-mi vad de viata sa nu mai aud de el.

nu ma ard , stai calm.atata timp cat OS-ul iti o ruleaza o functie cu extensia .jpg , .avi , .mp3 , .mp4 .. etc ... el nu va incerca decat sa ruleze exact ce e in extensie (poza,video,sunet etc.) la o extensie .exe ... eh aici da .. aici iti executa paramatrii dati si daca e keylogger ai incurcat-o.Mai sunt chestii de genu Poza.jpg.exe (Poza.jpg e numele functiei iar .exe e extensia) oricum nu cred ca e cineva atat de prost incat sa ruleze asa ceva.

din contra, nu va incerca sa ruleze decat extensia .jpg pentru ca pe aia o vede, acum nu stiu.. poate au gasit un alt mod de a le compresa sa poata fi executabile si datele arhivade in poza.

in fine nu mai vb despre asta daca ai chef de discutii dinastea faci un post la diverse si ne vedem acolo nu mai spamez

ps: nu m-ai crede daca ti-ash spune pe cati am pacalit cu .jpg.exe asta cand aveam 14 ani

Posted

Mai nuj c sa zic Darky e in pt cu mine tarkan 2 si el a zis ca tu te`ai lasat ca te`ai scarbit de mu si ca e ff bun prieten cu tn cum a zis el "ca fratele meu" si de la tn are id ...

Guest CalibraX
Posted

Mai nuj c sa zic Darky e in pt cu mine tarkan 2 si el a zis ca tu te`ai lasat ca te`ai scarbit de mu si ca e ff bun prieten cu tn cum a zis el "ca fratele meu" si de la tn are id ...

daca nu ii dai pk/jet abtine-te. oricum ii dau eu daca il prind

Posted

Si contul meu a fost hekerit!!!!

:comp1: :comp2: :error:

vdragos!!!!!!! dami inapoi ce miau furat hekeri de pe cont!!!

adica seturile alea +13 GD lk dd dsr ref hp add si KB skil lk mana life edr 2% +13

PLS PLS PLS PLS damile ca io is prost si nu am am avut grije de useru si parola mea =)) :coffee:

PS: asta e viata.... si eu am avut candva 99 pentru un najpet de bug visual <_<

Guest Spoty
Posted

:-j hackeri pe dracu...cine stie cui i ai dat contu sa nu pierzi spotu si te plangi pe forum ca ti l au "hackerit" #-o

P.S. oare de ce parola apare "*****" ? :-?

Posted

tu daca reusesti sa imi pui un key logger intr-o poza sau intr-o melodie . .. sa imi bag picioarele de nu iti dau masina si apartamentu proprietate personala fara nici o strangere de inima iar pe langa astea te voi nominaliza pentru premiu nobel pentru descoperi hi tech.vom fi cu un pas mai aproape de A.I cu ajutoru tau.

mai eu personal nu ma pricep destul de bine , insa am un prieten care mi-a dovedit-o :)

@ a si postat aici din cate observ , trancefusion

Posted

Da-mi id sa-ti dau o poza :bananadance2:

Posted

mai eu personal nu ma pricep destul de bine , insa am un prieten care mi-a dovedit-o :)

@ a si postat aici din cate observ , trancefusion

ok .. zii sa imi trimita si mie o poza melodie cu key logger incorporat ... si ti-am zis ce iti dau.

Posted

Da-mi id sa-ti dau o poza :bananadance2:

ok .. zii sa imi trimita si mie o poza melodie cu key logger incorporat ... si ti-am zis ce iti dau.

:)

Posted

hmmm... :-??

am formatat pc-ul...

Oricum :banghead: m-am ales cu 3 conturi ...sterse.... blocate.... si se pare ca hackeru este conectat pe [Darky] face lvl linistit undeva in tarkan2....

Si pentru el nu am decat sa zic ca sper sa ai parte de:

Setul Garuda brass+9

Setul scale +9...+13 options diverse

Setul de DK : Leather+9+options diverse

Setul Storm crow +9+lk+ref+add

Setu GD+9+ref si cele 2 SOD+11+lvl dmg + aripile de BK+9

cele 2 iteme gaion storm crrow [ boots+ pendant]

Aripile mici de DW...Aripile de MG+9+ign si cele +10+100mana+add ,

Al 2lea rand de aripi de BK+9 +setul red dragon [fara armura]...

Aripile de elf +9+ign setul de elf Ceto vine [incomplet fara gloves]

AOLEU nu pot sa uit de ringuri +dsr sau +ref pendanturi ! :banghead:

fara sa mai punem restul de iteme ce mai sunt pe acolo

Huricane...Storm crow....Tunnder.... Divine.... Sign of lord...Jewels

Macar sa nu iti bati joc de lumea din lista mea de messenger!

Esti beton nu uita ca DB este lung! :sef:

am timp sa te lucrez eu bro! :tiphat:

degeaba reformatezi pc...inainte de asta ia un program special pt formatarea hdd si dupaia mai instaleaza iara windosul....iar dupa ce ai terminat iti recomand un antivirus bun,firewall si un loggerguard.....ca tine am patit si eu dar am invatat sa ma feresc de musafirii nepoftiti din calc meu... :hello:

Guest MagiczSm
Posted

un prieten de`a meu a gasit keyloger pe mainu de la link ....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...