Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Phonomania

am fost hackerit

Recommended Posts

Posted

e clar deci Phonomania are pile la voi daca imi blocati contul si imi dati ss pe forum o data ce ti am trimis datele de la cont cum se face ca nu vrei sa mil deblochezi iar lui phono iai dat bk ul ? Pentru ce ? Ca iam sters caracterele ? Eu le am crescut aveam dreptu sa fac ce vreau cu ele ! In fine sa dus linka de tot decand nu mai e margelatu,invizible si alti care nu se lasau prostiti de totii ! #-o

Posted

vad ca pricepi greu

ai nevoie de cineva sa iti traduca ?

ss si pe asta :)

ps: mi s-a facut mila de tine si am zis sa mai repet o data : pedepsele date nu au nici legatura cu ce a zis phonomania. uita-te la ce ai postat tu si spionu_dk :)

sa inteleg ca te-ai suparat pt. ca tu nu ai reusit sa ma prostesti ? sau ce ? =))

Guest AlexanderC
Posted

Aici spionu_dk

vreau sa stiu si eu dc eu am conturile blocat :-?? chear nu stiu ...

Mai adik lui phonomania iai dat bk inapoi si mie imi blokezi conturi si mai mutl de atat lui darky ii blokezi contul pe nedrept ... eu chear nu inteleg fratilor adik dupa ce phonomania a minti de a rupt pana acuma ca ba a avut keylogger pe care cica eu i lam dat ba ca nuj ce ...

Asa si cu conturile de pe forum ce ai ... nici dovada ca darky a dat rr pe mg (care este al lui ) si pe elf care este a lui phonomania nici asta nu a fost buna doamne si + ca phonomania a pus pe pagina lui de la alianta pozele dupa ce darky le`a postat pe forum inainte sa se semneze pe ele ... si tot darky ramane cu buza umflata :| lol asa ceva nu am mai vazut

AAA am uitat mai TRAIM IN ROMANIA !!! ROMANUL DAK NU E SI FUDUL PARCA NU E PROST DESTUL!!

Posted

alt batut in cap, tare grea romana asta ...

de cate ori sa spun ca pedepsele nu au nici o legatura cu ce a zis Phonomania sau cei care i-au luat apararea ?

v-atzi ingropat singuri cand ati hotarat sa va batetzi joc de conturile lui phonomania si sa recunoastetzi =))

m-am luat dupa ce atzi spus voi 2 si sunt perfect de acord : proprietarul unui cont este cel care l-a facut :D

restul sunt povesti .

chestia cu "romanul daca nu este si fudul... " vi se potriveste de minune =))

Posted

dring! :-?? :clap: sunt online de vreo 15minunte am stat si am citit cele intamplate!si ce sa mai scris pe aici!

Tin sa specific din start ca nu am PILE sau legaturi de prietenie cu nici unul din admini/moderatori stafului linkmania.ro nu ii cunosc personal si am comunicat cu ei foarte putin cand au fost online in joc! atata tot ! este absurd ce spun ei doi! ....... Multumesc!

A si inca ceva nu mi-am primit BK inapoi! asa apare acolo in top! :-??

-----------------------

:-? Presupun ca acuma voi avea parte de un scurt interogatoriu?ceva intrebari legate de conturi ca sa ma ajute la recuperarea lor?

Sau nu? :|

Daca trebuie sa fiu online azi dupa-amiaza sa imi ziceti nu vreau sa va fac sa asteptati replayrile mele...trebe sa merg oleaca la medic [am fost intepat de o viespie in mana si sa facut cat o mingie :| ] dupa care sa duc masina in service sa schimb si eu placutele de frana uleiul si filtrele la masina ca deja scartzie!

dar pot sa ma grabesc!

brb..ma duc sa imi dau si eu o apa ca doar ce am venit de la munca!

Posted

Phonomania, nici tu nu ai inteles ?

nu se recupereaza nimic de pe cele 2 conturi de pe care s-au sters caractere , citeste regulamentul .

contul DeffendeR ramane momentan neelucidat si blocat :D

Posted

Phonomania, nici tu nu ai inteles ?

nu se recupereaza nimic de pe cele 2 conturi de pe care s-au sters caractere , citeste regulamentul .

nu e vorba ca sau sters caracterle dar sau si schimbat parolele! :| ..

-----------------

aha oki! :tiphat:

deci sa continui sa urmaresc acest topic ?!... pentru a obtine mai multe informatii pe viitor?

Posted

daca nu ai facut deja , eu zic sa :

1. - iti faci alte conturi de e-mail si iti notezi parolele si datele de recuperare intr-o agenda ( mai singur decat pe pc)

2. - iti faci alte conturi/caractere si sa faci la fel ca la 1 cu datele lor . stergi si e-mail -urile primite la crearea conturilor

momentan nu pot sa iti spun nimic de contul deffender , datele care le am nu dovedesc nimic clar .

ambele ipoteze sunt plauzibile .

Posted

daca nu ai facut deja , eu zic sa :

1. - iti faci alte conturi de e-mail si iti notezi parolele si datele de recuperare intr-o agenda ( mai singur decat pe pc)

2. - iti faci alte conturi/caractere si sa faci la fel ca la 1 cu datele lor . stergi si e-mail -urile primite la crearea conturilor

momentan nu pot sa iti spun nimic de contul deffender , datele care le am nu dovedesc nimic clar .

ambele ipoteze sunt plauzibile .

oki! o sa urmez si 1 si 2... puff sper sa se termine tot tarabouiu asta!...vreau sa crosetez iar spirite in icarus sau arena :X

mihaisimple@yahoo.com

acuma imi fac si cont now! :yum:

Posted

vdragosh, o simpla intrebare:

Sa presupunem prin absurd ca mi se "sparge"(fura) acc, iar in log-uri spune clar ca x-ulescu sa logat pe acc meu si a luat totul de pe el, a dat delete etc. I se blocheaza acc acelei persoane? :clap:

PS: no offence darky (nu stiu ce sa int cu voi, si sincer nu prea m-am bagat, dar ma intereseaza chestia asta in caz ca...(preventiv)) :tiphat:

Posted

raspunsul este da.

din pacate sansele sa se intample asa ceva sunt infime pt. ca acum mai toata lumea are ip dinaminc :)

Sa presupunem prin absurd ca mi se "sparge"(fura) acc, iar in log-uri spune clar ca x-ulescu sa logat pe acc meu si a luat totul de pe el, a dat delete etc. I se blocheaza acc acelei persoane? :clap:

PS: no offence darky (nu stiu ce sa int cu voi, si sincer nu prea m-am bagat, dar ma intereseaza chestia asta in caz ca...(preventiv)) :tiphat:

Posted

mai intrebarea nustiu ca ce vine!

dar ce zici thu e mult mai simplu decat ce am patit eu!

in cazul pe care il expui thu e mult mai simplu...se poate vedea in loguri si in tradurile pe care lea facut cu cine lea facut! desi aici find treaba stafului linkmania daca alege sa se complice atat!...Sau pur si simplu sa urmareasca IP care sa conectat pe contul tau si sa vada pe ce alte conturi sa conectat! si asta e o metoda!

Insa la intrebarea facuta de tine este mai inmasura sa iti raspunda vDragosh eu doar mi-am dat cu parerea!

La mine na fost doar asta!La mine este faza ca acesti doi X-ulescu din cazul meu sau facut stapani pe unul din conturile mele! Iar pe celelalte 2 leau golit si au dat delete la car principal iar mai apoi au schimbat si parolele! :crybaby:

Au facut un 3 in 1! cum zice fratemiu! :|

Posted

raspunsul este da.

din pacate sansele sa se intample asa ceva sunt infime pt. ca acum mai toata lumea are ip dinaminc :)

Ms pentru raspuns.

mai intrebarea nustiu ca ce vine!

dar ce zici thu e mult mai simplu decat ce am patit eu!

in cazul pe care il expui thu e mult mai simplu...se poate vedea in loguri si in tradurile pe care lea facut cu cine lea facut! desi aici find treaba stafului linkmania daca alege sa se complice atat!...Sau pur si simplu sa urmareasca IP care sa conectat pe contul tau si sa vada pe ce alte conturi sa conectat! si asta e o metoda!

...

Intrebarea era chiar adresata lui vdragosh, nu stiam ca staff-ul se complica cu astfel de probleme, dar am aflat ca incerca sa afle si mi se pare ok :right: . Nu m-am bagat in cazul vostru, prea mult de citit, inca imi e mila de staff la cat au citit.

Guest CalibraX
Posted

sincer la vDragosh ma asteptam cel mai mult sa spuna ca nu este treaba adminilor ce face x sau y cu clicker sau cui da parolele.

ma mir ca si-a batut capu si ca a si inteles ceva din tot taraboiu asta, respekt! :trophy:

Posted

uhh...imi est e dor de el!:cool1: bun de totzi copii mei :(( ! dar daca nu se mai pot recupera... imi pare foarte rau! :crybaby: ...insa c-am cand crezi u aja mai mult sau mai putin ca imi poti da un raspuns sigur daca imi voi primi inapoi contul (DeffendeR) ... va fii posibil? dupa cum ai rostit scris momentan in fraza ta simt ca mai o oarecare speranta in recuperarea sa! intoarcerea lui [Darky] acasa cred ca imi va compesa foarte mult durerea pierderi celor lalti 2 copii! :baby: hehe!

ehh si acuma serios lasand deoparte toate aceste metafore (sau cum le zice)... deoparte!

zimi sincer cat la din 100% am shanse sa il recuperez pe [Darky] , DeffendeR inapoi?

sincer acuma iti zic DeffendeR este contul meu! STiu ca e vina mea ca lam pierdut ca un prost lasanduma inselat de acei 2 indivizi (nu vreau sa folosesc alt termen) pe 1 din ei lam considerat chiar prieten!

Cred ca am fost pedepsit destul... sincer sufer destul cu gandul ca am ramas fara elf....fara bk.... :|

Cred ca acei 2 indivizi au incercat numeroase metode pentru asi aduge mingia in terenul lor dar ai vazut ca eu am ripostat la fiecare atac realizat de acestia aparandumi cu demnitate si respect ce este al meu! Fara a jigni pe nimeni nici macar pe ei...care meritau sa le zic vreo doua!

Si ai observat si thu limbajul agresiv ce lau folosit...vorbele ce le aruncau de sus...si faptul ca se repetau continu zicand aceleasi lucruri de mai multe ori in incercarea disperata de asi aduce mingea in terenul lor si de a prelua conducerea!...Intodeanu am avut asul din maneca asta pentru ca eu nu am mintit am zis sincer adevarul si cele ce sau intamplat!

Ma bag la somn! Maine la ora 5dim la munca ! b-(

PS:

Imi cer scuze pentru acest post! Nu vreau sa presionez sau sa grabesc decizia ta! Insa sunt nerabdator pur si simplu simteam nevoia sa postez sa zic ce simt in acest moment!....Dupa cum ziceam sunt dependent!Il am in sange de catziva ani incoace! :yum:

grrrrr NU POT DORMI! :dontknow: gandurile astea ma omoara! :blink:

Guest R3W-SM
Posted

uhh...imi est e dor de el!:cool1: bun de totzi copii mei :(( ! dar daca nu se mai pot recupera... imi pare foarte rau! :crybaby: ...insa c-am cand crezi u aja mai mult sau mai putin ca imi poti da un raspuns sigur daca imi voi primi inapoi contul (DeffendeR) ... va fii posibil? dupa cum ai rostit scris momentan in fraza ta simt ca mai o oarecare speranta in recuperarea sa! intoarcerea lui [Darky] acasa cred ca imi va compesa foarte mult durerea pierderi celor lalti 2 copii! :baby: hehe!

ehh si acuma serios lasand deoparte toate aceste metafore (sau cum le zice)... deoparte!

zimi sincer cat la din 100% am shanse sa il recuperez pe [Darky] , DeffendeR inapoi?

sincer acuma iti zic DeffendeR este contul meu! STiu ca e vina mea ca lam pierdut ca un prost lasanduma inselat de acei 2 indivizi (nu vreau sa folosesc alt termen) pe 1 din ei lam considerat chiar prieten!

Cred ca am fost pedepsit destul... sincer sufer destul cu gandul ca am ramas fara elf....fara bk.... :|

Cred ca acei 2 indivizi au incercat numeroase metode pentru asi aduge mingia in terenul lor dar ai vazut ca eu am ripostat la fiecare atac realizat de acestia aparandumi cu demnitate si respect ce este al meu! Fara a jigni pe nimeni nici macar pe ei...care meritau sa le zic vreo doua!

Si ai observat si thu limbajul agresiv ce lau folosit...vorbele ce le aruncau de sus...si faptul ca se repetau continu zicand aceleasi lucruri de mai multe ori in incercarea disperata de asi aduce mingea in terenul lor si de a prelua conducerea!...Intodeanu am avut asul din maneca asta pentru ca eu nu am mintit am zis sincer adevarul si cele ce sau intamplat!

Ma bag la somn! Maine la ora 5dim la munca ! b-(

PS:

Imi cer scuze pentru acest post! Nu vreau sa presionez sau sa grabesc decizia ta! Insa sunt nerabdator pur si simplu simteam nevoia sa postez sa zic ce simt in acest moment!....Dupa cum ziceam sunt dependent!Il am in sange de catziva ani incoace! :yum:

grrrrr NU POT DORMI! :dontknow: gandurile astea ma omoara! :blink:

Cam incurcata treaba nu conturile astea

Sper sa iti recuperezi contu Phonomania :beer:

Posted

Cam incurcata treaba nu conturile astea

Sper sa iti recuperezi contu Phonomania :beer:

1

back from work! iti multumesc R3W pentru incurajari! :cool2:

Si eu sper acelasi lucru! Sau macar pe DeffendeR pentru ca si deoarece celelate 2 sau dus asta e sunt istorie! :|

Posted

Buna seara!

vDragos/h mai urmaresti acest topic? tiam trimis si un PM azi dupa-amiaza!

Acum nu vreau sa devin insistent si sa te presez sa ma ajuti sa imi obtin contul inapoi si sa mil deblochezi! Insa saptamana asta care vine vor fii zilele orashului in care locuiesc eu aici in spania!ca prin urmare voi avea aproape toata saptamana libera si ma gandeam ca poate pana in weekendul aceste vei lua decizia finala! Decizie in favorul meu sau nu! Nu te pot obliga sa ma ajuti sa imi recuperez accountul si nici nu vreau sa iti cer asta in mod insistent! ...Stiu ca am gresit si ma jur ca ma simt foarte vinovat pentru tot acest taraboi ce sa format in jurul acestui topic!.........................................nu mai stiu ce sa mai zic ce sa mai fac!.......................................de fiecare data cand scriu cate un Replay la topicul deschis de mine sau iti trimit vreon mesaj ma simt foarte umil....

inca sunt aici! In fiecare zi cand vin de la munca in jurul orei 15 [ora romaniei] primul lucru pe care il fac este acela de adeschide forumul la acest topic! :> Si seara inainte de culcare la fell! :cool2:

Te rog frumos...poti lua decizia finala pana in weekend?! :-?

Multumesc!

Posted

Buna seara!

te rog frumos imi raspunzi si mie!cred ca deja am devenit patetic...frustrant...si foarte insistent!cea ce nu sunt eu!nu ma reprezinta! =(( imi doresc foarte mult sa imi recuperez contul :| am muncit prea mult ca sa renunt asa usor! Sunt un vechi player si utilizator de linkmania... te rog defapt te implor ajutama sa imi recuperez contul DeffendeR ..... please! :pray:

se mai uita cineva la acest post?

Multumesc! :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...