Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Phonomania

am fost hackerit

Recommended Posts

Posted

totusji, bufferu` ala e sau nu e un simplu executabil, pt. ca sunt foarte familiarizat cu programele de genu`, sji o sa`mi dau seama dupa rasp daca e minciuna sau nu.

imi raspunde sji mine cineva la intrebare, n`am elf , deci nu am de unde sa sjtiu !

Posted

scz, dar tind sa`l cred pe darky, de ce sa schimbe doar la un cont parola ci nu la toate 3 ? nu sjtiu ce o sa iasa de aici, dar nij darky n`a procedat bine (sjtergi la om munca, noptsi nedormite) sji nij tu nu procedezi bine din moment ce vrei mg`ul lui, de fapt ... acolo sunt iteme tale ...

am o simpla intrebare sji asja o sa va zic daca phono minte

bufferu ala, e un simplu executabil, cum e autoclickeru ? (ala de are icoana ca sji o locomotiva?)

deci? e sau nu e un simplu executabil |?

autobuferu ala venea arhivat ...si cand lam dezarhivat mia cerut sa se instaleze ca si atunci cand instalezi un program ...un kit un program normal si mi lo bagat in C:\program files\cliker\dizzy

am formatat pc-ul de mult!

Posted

arhiva nu se instaleaza, poate ce e in arhiva trebuie instalat, daca vrei sa sjti ce este intr`o arhiva trebuie folosit winrar / winace (acuma depinde in ce format a fost arhivata)

oricum phono, itsi zic eu, "O ARHIVA N`O SA`TSI CEARA SA SE INSTALEZE IN C:"

am dat edit sa nu fac spam (darky imi datorezi un porc, m`ai botezat, auz la el "AMY" - nume de fetitsa)

Posted

sji app ...

Keylogger e un programel foarte simplu (binentseles format din cateva dll`uri, txts, etc) care logheaza intr`un txt. document ce parole a folosit sji peste tot unde s`a logat pc`ul victima. Iar pt. a vedea acel document "baiatul cel rau trebuie neaparat sa aiba acces la pc`ul victimei"

Sniffer (unu destul de mare sji putsin mai complicat) face exact la fel ca sji Keylogger`u, doar ca el mai sji trimite acele date intr`un e-mail ... sau chiar face upload pe vre`un ftp.

Posted

arhiva nu se instaleaza, poate ce e in arhiva trebuie instalat, daca vrei sa sjti ce este intr`o arhiva trebuie folosit winrar / winace (acuma depinde in ce format a fost arhivata)

oricum phono, itsi zic eu, "O ARHIVA N`O SA`TSI CEARA SA SE INSTALEZE IN C:"

am dat edit sa nu fac spam (darky imi datorezi un porc, m`ai botezat, auz la el "AMY" - nume de fetitsa)

ma dupa ce lam descarcat si am facut click dublu pe el mia aparut aia cu clik next to install.... shi am dat next mia aparut prostia aia cu location si acolo mi lo bagat in programfile...intr-un folder cliker si acolo avam autobufeeru + cateva hartii dinalea

cum se cheama aia ? nu se cheama arhiva? hanar nam! cum ii zice!

Posted

ma dupa ce lam descarcat si am facut click dublu pe el mia aparut aia cu clik next to install.... shi am dat next mia aparut prostia aia cu location si acolo mi lo bagat in programfile...intr-un folder cliker si acolo avam autobufeeru

cum se cheama aia ? nu se cheama arhiva? hanar nam! cum ii zice!

kit, kit de instalare

pacat ca nu sjtiu cum arata un autobuffer, chiar nu`mi zice nimeni ?

Posted

Cu alte cuvine nu a luat nici un KeyLoger si toata harababura a fost pentru nimic eu am contul blocat pentru nimic si el a indus totii admini in eroare si fac pariu ca no sa ai faca nimeni nimic nici o sanctiune si contul meu o sa ramana blocat si culmea eu nam facut nimic decat am schimbat parola de la contul meu ! #-o

ArmyBoy scrie pe google mu_tool ala e "dizzy" "keylogerul" care la luat asta #-o

Posted

9 pagini ba baiatule :comp1:

Admini/Moderatori/Moderatori globali, ce sunteti, chiar imi pare rau ca trebuie sa cititi atat de mult. E un chin ( eu am rasfoit putin topicul si deja ma luat durerea de cap ;;) ).

Sincer nu ma intereseaza prea mult cine ia spart acc, si alte detalii, pur si simplu mi se pare aiurea la ceea ce se intampla. Din cate stiam pe orice bd, daca ai pierdut acc, adios. Aici poate e caz mai special, sau pe s1 se schimba politica nu stiu. Dar parerea mea este ca faceti viata moderatorilor cu acest topic un CHIN ! :comp1: :comp1:

Posted

Cafeniul omule am fost cu tine in party icarus dar atunci eream pe elfa Phonomania de vroiam sa o rr i si ti am zis si atunci ca eu defapt am mg Darky mai sti ? :-? Mi ai lasat si nr u tau de tel al am in mob :dooh: Dar dimineata am plecat la un mg p4nter4 mai sti ? :-?

Guest AlexanderC
Posted

Am si eu o intrebare pt Phonomania !!!

Vezi mai baiete ca mintzi si dintr`un anumit motiv chear u ai pus cik pagina aliantei Jus4Fun ... Acolo era o sectiune de download unde era pus acel autobuffer Dizzy de care tu balmajesti ;)

Uitatzi un print aici

Imagine IPB

in mozila nu ramane niciodata un site sau o pagina memorata dak aceasta nu functioneaza sau nu a fost intrat macar 1 data pe el ... pacat ca am uitat sa fac acel print sa va demonstrez ca acel autobuffer de care zice Phonomania chear el l`a pus la el pe site

Asa in alta ordine de idei orce site de upload are un antivirus care scaneaza chear si in arhive;)

Ma acuzi pe nedrept ca eu tzi`am dat acel autobuffer dar pentru infoarmarea ta un autobuffer nu are mai mult de 500 kb este un executabil ;)

Impusca`te u de fiecare data ai aceeasi expresie .... se vede ca ai 8 clase ;)

Tot timpul zici : " Mai u nu vezi ca te pierzi in cuv " :-??sau ceva de genu mam saturat de acesta expresie

Si tot tmp faci acuzatii dar nu raspunzi la intrebarile care ti se pun si tot tmp zici ce vrei u si faci acuzatii nefondate ;)

Ai zis ca printurile lui nu`s valabile mai explica`mi si mie cum sa nu fie valabile ca cik sunt prea vechi ... pozele nu au termen de valabilitate ;) El are acele printuri u nu le ai asta e :-??

Posted

' date='Jul 5 2009, 22:46' post='3990873']

Cafeniul omule am fost cu tine in party icarus dar atunci eream pe elfa Phonomania de vroiam sa o rr i si ti am zis si atunci ca eu defapt am mg Darky mai sti ? :-? Mi ai lasat si nr u tau de tel al am in mob :dooh: Dar dimineata am plecat la un mg p4nter4 mai sti ? :-?

Bine inteles ca stiu, si dupa nu stiu cat timp ai revenit sa mai faci o bara parca si te-am refuzat ca m-ai sculat la ora 8 :)) si dormisem ff putin (parca 2-3 ore).

Posted

"Tradati in Dragoste" cu doi copii necititi (ca sa nu zic analfabeti). #-o

Eu am ramas scarbit de modul cum va exprimati si nu de situatia in sine. ;)

Mai dati si voi pe la scoala din cand in cand. Macar sa stiti sa scrieti corect. :>

ON TOPIC: Propunerea mea este sa va certati in continuare pe messenger si sa cadeti cumva la o intelegere si sa nu mai umpleti forumul cu toate aberatiile voastre. :beer:

Posted

daca nu ajungeti toti trei sau cati sunteti la un acord comun, contul o sa ramana blocat si nici unul nu o sa pupe nimic. eu in locul adminului asa as face.

ca sa va invatati minte sa va mai impartiti conturile cu alte persoane/sa luati programe de nu stiu de pe unde.

cadeti de comun acord care ce ia, ce ii ramane, e singura voastra scapare.

Posted

Omule cum sa fac asa ceva ? Ia da si mie contu tau sa iau depe el ce vreau ! Ala pur si simplu vrea sa ma fure el nu are datele de la contul meu cum sa ai dau eu ce vre depe contul meu ? E ca si cum as posta ca cristal sau astia mari mi au furat contul si acum vreau sa fie blocat ca am luat eu keyloger e o prostie nemaiintalnita in viata mea ce se intampla aici ! :hair:

Posted

Legat de contul Deffender care are caracterul [Darky]:

1.sa zicem ca [Darky] are dreptate .

a. contul DeffendeR ramane blocat pt ce atzi facut cu conturile lui Phonomania .

b. am blocat conturile lui spionu_bk din acelasi motiv : l1752s, hunteradi

c. => phonomania minte -> nu am ce pedeapsa sa ii mai dau , l-ati pedepsit voi deja :D

2. sa zicem ca Phonomania are dreptate .

in cazul asta ar trebuii sa il recompensam cu ceva ... mai vedem daca are dreptate sau nu.

legat de conturile lui Phonomania :

din Regulament : "Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra , respectiv parola , userul ."

ca sa nu mai intru in detalii si teorii ( hack sau cont imprumutat ) , chiar tu (Phonomania) ai recunoscut ca ai pus pe toate cele 3 conturi aceasi parola de 2 lei .

PS: [Darky], tzin sa precizez ca esti confuz rau de tot :

1. de mai multe ori ai spus :

- "contul Deffender este al meu pt ca eu l-am facut"

- "Phonomania a jucat pe contul deffender pana acum cand te-ai hotarat sa il dai lui spionu_dk"

- "celelalte 2 cunturi sunt ale lui Phonomania, pt. ca le-a facut el ... "

- "caracterele de pe conturile lui Phonomania le-am crescut eu => pot sa fac ce vreau cu ele "

eu inteleg din ce spui ca toate sunt ale tale, idiferent daca ai creat tu conturile sau daca ai crescut tu caracterele . alege si tu o varianta care sa fie valabila pt. ambele partzi .

Posted

Am spus ca am creat contul DeffendeR si e al meu Phonomania doar a jucat pe el o vreme pana mam decis sa il dau lui spionul ! Si dece sa ramana contul meu blocat ? :hair: Vreau sa ma joc ti am trimis toate datele mai mult de atata ce sa fac ? Si vad ca Phonomania are Bk ul inapoi ! Deci te rog frumos sa imi dai drumul la cont nu mi se pare corect dece sa ramana contul meu blocat ? Pentru ca asa vrea Phonomania ? El nu are datele contului meu si mailul Mihai_Simple este id ul meu de mes si il folosesc si acum iar el va indus pe toti in eroare cu minciuniile lui de 2 lei asa ca te rog frumos din nou sa imi deblochezi contul ! :banghead:

PS: Sper ca te ai convins acum ca minte de rupe nu a luat nici un keyloger sau alte prostii si el nu este Darky :sef:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...