Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Phonomania

[Atentie]Spot-uri arena!

Recommended Posts

Posted

Acele 2 spoturi din arena de la fantana sunt rau facute.... sau refacute deoarce am observat ca 1 singur party sta pe 2 spoturi este posibil aja ceva? sau cum vine treaba asta?

Daca 1 player nu poate ataca 2 goldens apropiati in acelasi timp.... :blink: De ce un party poate sa stea pe 2 spoturi apropiate in acelasi timp?... :blink:

exemplu:

http://img40.imageshack.us/i/screen070122560003.jpg/

Posted

si cele din fata tarcului de bk sunt la fel+ca aici e o prb si cu preluare daca stau pe la mij apare si cel din stanga ii fac preluare si lui? :blink: sau membrilor din pt?daca is 5+5 ma`m scos..propun sa fie scoase alea 2 si mutate pe spoturi unde is aia cu coasa asa nu`s buni de nimic :) si la fantana sa fie un spot mare ca pe 97..si cele din fata tarcului de bk tot la fel ar trb mutate pe spoturi is mult prea apropiate...Sa mai zic o faza daca is sm sau mg si am un punct dela.daca ma pun chiar in mijlocul punct si dau cu es tot fac ks lu ala..teoretic e trb mea cu ce tin spot nu?..

Posted

1 la mana: nu stateau in party.

2 la mana: si ce daca doua spoturi sunt asa? Motiv de stres pentru cel care e pe spot, trebuie sa stea on fiindca mai mereu o sa fie intrebat de afk.

3 la mana: si cand erau in colturi diferite tot era elfa pe mijloc si vedea ambele spoturi.

O metoda tot se gaseste. Ca e in colturi opuse, ca sunt mai apropiate, tot dracul ala e. Dupa tine inseamna ca ar trebui sa desfiinteze si tarcurile cu mobi multi, ca primesc prea mult xp, nu?

Ia sa puneti in tarcuri doar 3 mobi, nenea vdragosh.

Sau, si in tarcul de bk. Cel de pe centru face party cu o laterala si cineva sta la mijloc. Si acolo o sa zici sa scoata mobii sau un spot?

8-|

Nu vrei si la Omega? Sau, mai bine, hai si in Tarkan. Pe la 144-150 sunt 2 spoturi mai apropiate. O sa stea unul la mijloc, poate primeste xp de la ambele spoturi.

Mi-am adus aminte si de spoturile din stanga. Le sugeram moderatorilor sa scoata si de acolo?

Posted

Daca era dupa tine interziceai si mobii din tarcul de bk de pe 97d. Se puneau in rand 4 bk voinici si cresteau o elfa de nici nu stii ce e aia.

Posted

Acele 2 spoturi din arena de la fantana sunt rau facute.... sau refacute deoarce am observat ca 1 singur party sta pe 2 spoturi este posibil aja ceva? sau cum vine treaba asta?

Daca 1 player nu poate ataca 2 goldens apropiati in acelasi timp.... :blink: De ce un party poate sa stea pe 2 spoturi apropiate in acelasi timp?... :blink:

exemplu:

sugestie total aiurea -_-

Posted

1 la mana: nu stateau in party.

2 la mana: si ce daca doua spoturi sunt asa? Motiv de stres pentru cel care e pe spot, trebuie sa stea on fiindca mai mereu o sa fie intrebat de afk.

3 la mana: si cand erau in colturi diferite tot era elfa pe mijloc si vedea ambele spoturi.

O metoda tot se gaseste. Ca e in colturi opuse, ca sunt mai apropiate, tot dracul ala e. Dupa tine inseamna ca ar trebui sa desfiinteze si tarcurile cu mobi multi, ca primesc prea mult xp, nu?

Ia sa puneti in tarcuri doar 3 mobi, nenea vdragosh.

Sau, si in tarcul de bk. Cel de pe centru face party cu o laterala si cineva sta la mijloc. Si acolo o sa zici sa scoata mobii sau un spot?

8-|

Nu vrei si la Omega? Sau, mai bine, hai si in Tarkan. Pe la 144-150 sunt 2 spoturi mai apropiate. O sa stea unul la mijloc, poate primeste xp de la ambele spoturi.

Mi-am adus aminte si de spoturile din stanga. Le sugeram moderatorilor sa scoata si de acolo?

:blink: prb cu pt e cea mai mica chiar nu ma intereseaza bv lor :)

alte prb sunt:se da un restart intru in game fac poza se vad ambele spoturi..teoretic sunt ala mele nu?un spot e cuprins de screen parca asta era definitia :)

acum daca sunt sm pot sta la mij sa dau cu es pe ambele daca e liber? :)

chiar daca nu e liber daca omor mobi si ma pun fix pe punct am voie sa dau cu es?stau fix in colt e prb mea nu?ks da`l incolo asta e :))

+preluarea..cum ii deosebeste..punctiformele sunt bune dar nu asa sa fie mutate in tarc cate 1

Posted

exemplu:

nu vad problema...sa zicem ca sm dadea singur iar dl la fel...vine elfa cere pt sm-ului iar dl vrea si el pt,trebuie sa renunte la spot pt a sta la pt cu ei? :-? (poate ii place de elfa :> )

Posted

exemplu:

Nu inteleg care este problema phono. Daca alianta aia a fost rapida si a luat ambele punctiforme, iar elfa le da buff ca sa ii ajute pe bk. Nu poti forta elfa sa stea on (mai ales ca te ajuta), asa fac party, primeste si elfa xp, si bk-ii buff. Toata lumea e multumita. Acuma ce sa faca? sa isi ia fiecare cate o elfa dupa el. Din moment ce se poate asa, este ok pentru mine.

nu vad problema...sa zicem ca sm dadea singur iar dl la fel...vine elfa cere pt sm-ului iar dl vrea si el pt,trebuie sa renunte la spot pt a sta la pt cu ei? :-? (poate ii place de elfa :> )

Nu inteleg de ce ar trebui sa renunte la spot. Elfa doar le da buff = ii ajuta. Daca ai fi tu elfa, ai sta on sa le dai buff separat ? fara party fara nimic? Elfa doar ii ajuta, si primeste putin xp pe langa ajutorul oferit.

Posted

pff daca nu e bine cu spoturile asa ... eu cred ca ar trebui sa se interzica si autobufferu de la elfe.. doar va faciliteaza jocu right ? :)

Posted

pro.. nu e bine unu langa altu :|

Multi ati zis ca nu e bine.....

De ce nu e bine ...??

Cu ce va deranjeaza ...?? Eu nu zic ca ar fi bine.... dar totusi daca tot faceti o sugestie '' la plamgeri '' macar argumentati-o .

Guest [sPam]
Posted

si de unde stii ca aveau toti party?

in stanga era party iar in dreapta bk tragea singur

elfa doar dadea buff

Ok,Alex, dar ... daca se intampla asa de exemplu:

La fantana stau cate 3 membri dintr-o alianta care tin aman2 punctele (2bk), o elfa sta pe mijloc si le da buff la cei doi, aceasta fiind on, ceilalti 2 afk ... cui ai dreptul sa ii faci preluare ?! daca acea elfa sta pe mijloc,fara sa se plimbe dar da buff la aman2 spoturi, apare in cadrul preluari atunci cand da buff apoi se considera preluare "incorecta" ptr ca n-ai luat-o in vizor si pe elfa #-o ...

Orice ai face, elfei trebuie sa ii faci preluare daca vrei sa preiei un punct de acolo :blink:

http://www.imagebam.com/image/52bf8840848586 (am modificat poza ptr a fi mai usor de inteles ..)

Guest GUNIT-MG
Posted

s`au rezolvat <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...