alinn Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Nici nu are fundatie . Cum sa se rupa zidul asa drept ? Uitati-va in pusca mea la imagini , nu ce zice nu stiu cine il al doilea post " Fundatie slaba " . De acolo , toti , "fundatie slaba" . Nici nu are asa ceva daca stiti sa beliti ochii aia .sa stii ca nu toti dam cu gletu pe pereti si sapam fundatii la case ca tine toata ziuaera doar o presupunere
marius_truckerfan Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 sa stii ca nu toti dam cu gletu pe pereti si sapam fundatii la case ca tine toata ziua era doar o presupunere Eu nu ziceam de tine . Eu ziceam de ceilalalti care s-au luat dupa tine . Si nu dau cu gletu toata ziua , nu am varsta legala pentru un serviciu cu carte de munca , si eu am alte inclinatii , nu amenajari interioare / constructii .
acelasi_bandit Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Eu nu ziceam de tine . Eu ziceam de ceilalalti care s-au luat dupa tine . Si nu dau cu gletu toata ziua , nu am varsta legala pentru un serviciu cu carte de munca , si eu am alte inclinatii , nu amenajari interioare / constructii . Este logic de ce a cazut mai ...whateva' #iti tre 10 ani sa te prinzi cumva ? :)
^DarK^ Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 lol , made in china :bananadance2: ee las ca o pun la loc
Porky Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 a dat si la protv asta La fel a dat si Antena 1 imagini din LOST spunand ca sunt imagini reale :rofl2:
alcholic Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 #-o ... lucruri chinezesti ... "rezista 1 luna de la contructie" :>
Hackeru' Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Daca vine ceva un cutremur mai mare imediat o da jos.#: Doar e China ;)