Jump to content
d'L0v3

MJ and pedofilia Accusation - the truth 16 yrs too late.

Recommended Posts

Guest spanky
Posted

oricum eu nu credeam ca e pedofil ...chiar daca stirea asta e fake tot nu cred ca a fost pedofil ...au tot dat un documentar dragut despre cum si'a inceput cariera MJ cu trupa "Jackson 5" si despre copilaria lui ....si'a ratat copilaria si de aceea iubea atat de mult copiii ....dar de' , ce sa faci ....ziarele de scandal fac din tantar armasar

-parerea mea :dontknow:

Posted

Mda,saracul MJ,cat a suferit din cauza a doi tampiti ..un copil si un tata frustrat

au contat doar banii pe acelea persoane :tiphat: neoficial s`a vorbit undeva la 5mil dolari despagubire .. si retragerea acuzatiilor :whistle:

Posted

de ce zici asta? sincer, niciodata nu l-am vazut ca si pe alti cantareti ca are o gajica... nimic in ziarele de scandal subiecte legate de aventurile lui (aci ma gandesc la david beckham, om insurat dar le dadea la fusta la modelele de la victoria secret de le sareau capacele) cu sexul opus. te-ai intrebat oare de ce?

El cand a trecut de perioada "minor" din cate stiu eu a avut o prietena cu care are doi copii , si sotia lui care o are momentan (o avea).

Posted

eu l-as da in judecata pt ce a facut. cum a putut sa-i faca asa ceva lui Micheal ? :angry1: :angry1: Minciunile lui l-au fortat pe Micheal sa devina dependent de medicamente. Si ce e si mai rau e ca Micheal a platit 20 de mil de dolari familiei Chandler, ca sa-si ceara scuze pt ce NU a facut. Doamne, ce oameni. Eu unu i-as arunca la inchisoare si as arunca cheia.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...