d'L0v3 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 RECENT NEWSAfter the sudden death of Michael Jackson Evan Chandler tells the truth.In1993, Chandler told a psychiatrist and police that he and Jackson hadengaged in sexual acts that included oral sex, the boy gave detailes description of Jackson's genitals. The case was settled out of court for a reported $22 million, but the strain led Jackson to begin taking painkillers. Eventually he became addicted.Now maybe for the remorse of his death Chandler decides to tell us the truth. ”I never meant to lie and destroy Michael Jackson but my father made met o tell only lies. Now i can't tell Michael how much i'm sorry and if the will forgive me ”.Evan Chandler was tape-recorded saying amongst other things, “If I go through with this, I win big-time. There's no way I lose. I will get everything I want and they will be destroyed forever?Under the influence of a controversial father (Evan Chandler) told his son totell that Jackson had touched his penis. Jordan Chandler then told a psychiatrist and later police that he and Jackson had engaged in acts of kissing, masturbation and oral sex, as well as giving a detailes description of what he alleged were the singer's genitals.” Now for the first time i can?t bare to lie anymore. Michael Jackson didn't do anything to me, all was my father lies to escape from being poor.”Thomas MesereauThe teenage accuser at the centre of the Michael Jackson child molestation trial admitted to the court yesterday that he had told a teacher that the singer had not touched him.Under cross-examination by Thomas Mesereau, Mr Jackson's attorney, Gavin Arvizo, now 15, said, "I told Mr [Jeffrey] Alpert he never did anything to me."Thead mission came as the defence continued to attack the boy's credibility and tried to pinpoint inconsistencies in his testimony to the California court last week.In cross-examination, Mr Mesereau quoted from an interview with the John Burroughs middle school teacher conducted at the weekend. Mr Alpert allegedly told the boy: "I can't help you if you don't tell me [what happened]." The boy confirmed he had answered that nothing had happened.sources: http://www.modernghana.com/music/9384/3/ev...ael-jackso.htmlgratz for destroying prolly the most talented and naive man on this planetp.s. de ce in spatele fiecarui mare artist se ascunde o very sad story!
d'L0v3 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 de ce zici asta? sincer, niciodata nu l-am vazut ca si pe alti cantareti ca are o gajica... nimic in ziarele de scandal subiecte legate de aventurile lui (aci ma gandesc la david beckham, om insurat dar le dadea la fusta la modelele de la victoria secret de le sareau capacele) cu sexul opus. te-ai intrebat oare de ce?
ReNuX Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 pentru ca michael jackson era un copil! uitati-va la Oprah meet Michael Jackson, filmari din 93.. cand li s-a alaturat Liz taylor Michael statea cu mainile la spate si nici macar nu o privea pe liz taylor de rusine.. ii placea sa se joace cu copii pentru ca se simtea si el un copil.a spus tot in emisiunea aia ca in momentul acela (in 1993) se intalnea cu Brooke Shields.. a avut mai multe affair-uri dar Michael era umil.cautati pe youtube Oprah meet Michael Jackson.
zetulescu Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 De ce apar dupa moartea sa ? :) hai sa fim seriosi ....vorbele astea nu vor sa faca altceva decat sa-i umbreasca putin imaginea ...... el a fost un artist total.
Dani Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 de ce zici asta? sincer, niciodata nu l-am vazut ca si pe alti cantareti ca are o gajica... nimic in ziarele de scandal subiecte legate de aventurile lui (aci ma gandesc la david beckham, om insurat dar le dadea la fusta la modelele de la victoria secret de le sareau capacele) cu sexul opus. te-ai intrebat oare de ce?iara incepeti cu prostiile astea? s-a dovedit vreodata ca MJ a abuzat sexual de copii? Nu. Pana atunci nu mai credeti tot ce scrie in tabloide si tot ce apare la TV. Incercati sa ganditi logic si singuri (fara suparare pruncu). Plus ca n-am vazut niciodata un pedofil insurat si doi, daca era pedofil nu facea acte de caritate.p.s. asa cum si faza cu "michael nu e tatal biologic al copiilor" e o mare minciuna.. care a aparut dupa moartea lui MJ..
alinn Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 d`L0v3 tu crezi ca mj era ca oricare cocalar/pitzipoanca din romania care se considera artist dar de fapt e un manelist ratat care atunci cand canta face playback ?
marius_truckerfan Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Alt topic de flame . Cred ca o sa ajunge Lancelot pe aici si o sa dea close . On : Intotdeauna dupa moartea unui artist , incep niste vorbe urate . Si la fel si tarfa aia de sotie a lui , normal ca trebuie sa spuna ceva urat . "Michael Jackson nu este tatal natural al celor doi copii" . #-o
acelasi_bandit Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Nesimtitii nici dupa moarte nu il lasa in pace,apar toti acum ca nesimtii si ca le este rusine.
Stargate Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 de ce zici asta? sincer, niciodata nu l-am vazut ca si pe alti cantareti ca are o gajica... nimic in ziarele de scandal subiecte legate de aventurile lui (aci ma gandesc la david beckham, om insurat dar le dadea la fusta la modelele de la victoria secret de le sareau capacele) cu sexul opus. te-ai intrebat oare de ce? daca TU nu ai vazut/auzit, nu inseamna ca nu a fost asa; esti pe din-afara rau de tot: omul a fost insurat de 2 ori, a avut o relatie scurta si cu madonna...deci? Nu mai vb prostii Cam tardiva reabilitarea lui, dar asta e, oamenii prefera stirile socante si dezgustatoare. :(
Domino628 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ”I never meant to lie and destroy Michael Jackson but my father made met o tell only lies. Now i can't tell Michael how much i'm sorry and if the will forgive me ”Eram sigur ca Michael nu era pedofil,era doar un copil mare!Si asta pt ca si-a pierdut copilaria :(' date='Jul 1 2009, 11:32' post='3977814']p.s. asa cum si faza cu "michael nu e tatal biologic al copiilor" e o mare minciuna.. care a aparut dupa moartea lui MJ..Cum am zis pe blog:Pe asta chiar n-o banuiam?nu deloc.Inteleg ca Michael suferea de o boala de piele, a facut si operatii, a ajuns alb total pana la urma, dar “samanta” i-a ramas tot BLACK fratilor!Ce naiba?daca era vreunu din copii al lui atunci ar fi fost negru, posibilitatea sa se fi nascut alb e foarte mica.Asa ca s-a dus si samanta Regelui Pop?RIP4all4dead Music KingsThink again :dooh:
andrei2009_ro Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 minciuni..nesimtitii dobitoci inca incearca sa il reduca si DUPA MOARTE ce nesimtiti doamne
Domino628 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 minciuni..nesimtitii dobitoci inca incearca sa il reduca si DUPA MOARTE ce nesimtiti doamneTu stii engleza?Stii sa citesti?Intelegi ce rahat scrie acolo?OMU ISI CERE SCUZE CA A MINTIT,NU IL ACUZA DE NIMIC.CAPICHE?
Dr.Oetker Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 minciuni..nesimtitii dobitoci inca incearca sa il reduca si DUPA MOARTE ce nesimtiti doamnema va iubesc :rofl1: MJ nu parea pedofil,cand era pe scena si canta devenea alt om.In rest el era ca un copil.
zxzxcasqwt Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 stirea asta e fake , nu a aparut in main stream media , poveste facute de site-uri mici pentru publicitate .
Guest stefteo21 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ziarele de scandal distrug personalitati... ;) MJ a fost cineva si degeaba vorbeste lumea.PS: De cand am devenit forum in limba engleza cand multi nu stiu sa scrie in romana ?
Mayhem Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Nu as fi facut asa ceva pentru nimic in lume, sa imi pun copilu sa minta ca sa primesc bani, ce oameni...
{Strik3} Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Uitati-va pe YouTube la documentarul Living With Michael Jackson. Este pus integral acolo in 10 parti. Pe mine m-a facut sa-mi schimb complet parerea despre el , la inceput la modu cum se comporta credeam ca are ceva probleme serioase cu capu , dar dupa ce am vazut documentaru asta chiar cred ca avea un suflet de copil in el si acuzatile de pedofilie sunt cele mai mari tampenii. Era cea mai timida si linistita persoana din showbiz , nu putea sa injure vorbea incet si subtire , mereu calm. My Guess is.. ca desi avea atatia copii he died as a virgin
bunny Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Omul chiar avea minte de copil, a nu se intelege retardat, doar ca vorba celor de mai sus, nu a avut o copilarie a sa, ii placea doar sa stea prin preajma copiilor, poate putin invidios ca ei au ceva ce el n-a putut avea, dar ii iubea (si nu in rect). Am vazut un reportaj cand un tip anume il intreba cum vrea sa fie inmormantat atunci cand va muri, si el zicea ceva de genu pe un ton inocent si chiar serios "i don't wanna be buried, i wanna live forever". :)
RaifalM3n Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 probabil inocenta si stilul lui particular` i au adus faima... am vazut si eu reportajele.
Dr.Oetker Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Uitati-va pe YouTube la documentarul Living With Michael Jackson. Este pus integral acolo in 10 parti. Pe mine m-a facut sa-mi schimb complet parerea despre el , la inceput la modu cum se comporta credeam ca are ceva probleme serioase cu capu , dar dupa ce am vazut documentaru asta chiar cred ca avea un suflet de copil in el si acuzatile de pedofilie sunt cele mai mari tampenii. Era cea mai timida si linistita persoana din showbiz , nu putea sa injure vorbea incet si subtire , mereu calm. My Guess is.. ca desi avea atatia copii he died as a virgin "R:Who are you? MJ:I am Peter Pan. R:No you are Michael Jackson. MJ:Yes but in my heart i am Peter Pan." Dragut documentar(a fost difuzat pe PRO TV).