Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest HurryPoker

am o problema!

Recommended Posts

Guest HurryPoker
Posted

Cateodata cand ma joc mu! Mi se intampla sa prind valuri de lag [daca pot sa le numesc asa].. deci practic caracteru meu incepe sa traga cu spirite in reluare in frame-uri..sta vreo 5-10secunde si dupa 5-10 secunde daca nu iau d/c... isi revine la normal... dar intr-un mod ciudat... Adica mi se umple plansha de sprite ..mobs... ca si cand ar veni totzi mobi de acum5-10secunde dodata ..... :blink:

Ati patit si voi lafel? ....BTW joc din spania ...calculator Pentium 3...PC bun!

e vreo problema de la net?conexiune?

sau calculator? de la clientul jocului?

HELP!

edit:

Aceiasi problema o are si un prietn ce joaca din italia!

Guest HurryPoker
Posted

avem internet prin telefonul mobil! :|

conectam telefonul la pc..pe post de modem! :whistle:

Posted

avem internet prin telefonul mobil! :|

conectam telefonul la pc..pe post de modem! :whistle:

de la net. Asta este ceea ce se poate numi lag :)

Posted

Cateodata cand ma joc mu! Mi se intampla sa prind valuri de lag [daca pot sa le numesc asa].. deci practic caracteru meu incepe sa traga cu spirite in reluare in frame-uri..sta vreo 5-10secunde si dupa 5-10 secunde daca nu iau d/c... isi revine la normal... dar intr-un mod ciudat... Adica mi se umple plansha de sprite ..mobs... ca si cand ar veni totzi mobi de acum5-10secunde dodata ..... :blink:

Ati patit si voi lafel? ....BTW joc din spania ...calculator Pentium 3...PC bun!

e vreo problema de la net?conexiune?

sau calculator? de la clientul jocului?

HELP!

edit:

Aceiasi problema o are si un prietn ce joaca din italia!

e de la net in princiupiu , dar poate sa fie si de la pc . Cand ai lag incearca sa opresti caracteru din tras

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...