Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

theogritzi

Sugestie pk kalima

Recommended Posts

Posted

E o idee buna.

Eu am patit sa fiu omorat cand ma indreptam spre un spot (nu in kalima), si cand m-am intors, surpriza, cine credeti ca era pe spot...

@KooX nu stiu cum poti tu sa intri de 2-3-4 ori pe acelasi portal. Eu m-am intors dupa 10-20 sec si deja disparuse.

Posted

Ok te chinui sa faci invitatie si cum zici tu iti face cineva pk...dar de ce nu va ganditi ca portalul spre kalima sta ceva timp deschis deci ai sansa sa mai intri de 2-3-4 ori si sa ocolesti acel spot , sau...il lasi pe respectivul sa iti faca pk de 2 ori se face murder si te duci frumos si ii iei spotul.

OT : sugestia in mare parte este ok dar sa nu se dea direct suspend pt pk , sa se faca un fel de contor :

5 pk`uri ( sa fie suma rotunda ) = 1-2 zile suspend

Dar trebuie sa ne gandim si la moderatori....ei nu au timp acum sa verifice toate plangerile de pe forum dar sa vina ``puhoiul`` de plangeri pentru pk in kalima...

KooX si daka eu ma plimb 15 min prin kalima si dupa 15 min se trezeste unu sa ma omoare ce fac?

nu 5 pkuri frate ce stai sa faci arhiva la pk , cea mai buna idee 1 pk o zi de ss si ai sa vezi tu ce liniste o sa fie dupaia

Posted

"Altfel vor aparea situatii in care un guild pune stapanire pe kalima N, trimite 1-2 bk la intrare si restu' pe spoturi afk."

Daca este sa se ajunga acolo...se intra in grup toata alianta rupe bk aia si pe urma recucereste kalima...(wtf suna a event asta :)) :)) )

idee este bunicica

pro&contra

Guest CalibraX
Posted

maine poimaine va aud ca vret sa nu mai putem face pk nici in lorencia

pk'ul face parte din joc.

nu, nu sunt de acord, din contra, cred ca hartile kalima ar trebui sa fie mai rare, sa nu intre oricine oricand, si in nici un caz sa fie npc acolo sa va asezati pe spot si sa uitati sa mai si plecati.

in schimb cred ca ar fi cazul sa fie si 2-3 punctiforme acolo

de multe ori vad sm care bat solo de voie acolo si nu dau pt la nimeni si aproape niciodata nu am vazut bk solo.

in kalima cu ts practic nu faci nimic, mobii isi pastreaza distanta, lafel si cu ragefull blow, si trebuie sa stai sa te plimbi dupa ei pe cand un sm lasa linistit afk si se mai uita din cand in cand cum ii creste bara la 30k pe care ii ia cand acopere un spot intreg cu es. normal ca ala nu va mai avea chef sa ia si un bk.

ca sa trag linie singura schimbare importanta ar fi spoturi punctiforme si eventual sa pice mai rar hartile, asta nu e asa importanta dar cred ca ar merita incercata.

Posted

maine poimaine va aud ca vret sa nu mai putem face pk nici in lorencia

pk'ul face parte din joc.

nu, nu sunt de acord, din contra, cred ca hartile kalima ar trebui sa fie mai rare, sa nu intre oricine oricand, si in nici un caz sa fie npc acolo sa va asezati pe spot si sa uitati sa mai si plecati.

in schimb cred ca ar fi cazul sa fie si 2-3 punctiforme acolo

de multe ori vad sm care bat solo de voie acolo si nu dau pt la nimeni si aproape niciodata nu am vazut bk solo.

in kalima cu ts practic nu faci nimic, mobii isi pastreaza distanta, lafel si cu ragefull blow, si trebuie sa stai sa te plimbi dupa ei pe cand un sm lasa linistit afk si se mai uita din cand in cand cum ii creste bara la 30k pe care ii ia cand acopere un spot intreg cu es. normal ca ala nu va mai avea chef sa ia si un bk.

ca sa trag linie singura schimbare importanta ar fi spoturi punctiforme si eventual sa pice mai rar hartile, asta nu e asa importanta dar cred ca ar merita incercata.

Si care e problema ta daka un sm da solo , si tu esti bk si nu poti da , fiecare isi face ce carcter vrea si il creste asa cum poate .

Punctiforme sunt in arena .

Guest CalibraX
Posted

ma asteptam la o parere retarda dinasta.. da, tu il cresti cum vrei eu il cresc cum pot. pana si punctiformele din arena sunt pline de sm!

care e problema ta daca ar fi punctiforme si in kalima ? cu ce te roade?

Posted

Stiu ca e greu sa cresti, bk, elf agility si DL, sunt limitati de range, dar macar bk-ul merita pt. ca la full rupe tot deci toata osteneala va fi recompensata.

Hai sa nu deviem de la subiect, deja sunt topicuri care implica PK-uri nemotivate in Kalima, deja probelma escaladeaza si pun pariu ca nici unuia de aici nu i-ar conveni sa intre in Kalima si sa o fure nevinovat.

Posted

da dai romanului 1 idee simpla si iti scoate ochi cu ea scriind 1 roman de argumente timpe

propun o alta idee - daca faci pk neprovocat oriunde nu te mai apara faptul ca esti pe spot iar charul pe care ai facut pk are dreptul sati intoarca favoarea - indiferent de situatie timp de jumate de ora(sau pana se plictiseste ala pe care ai facut pk) sa nu va mai ascundeti dupa deget cu SPOTU MEU FAC CE VREAU PE EL - o fi spotu da srv nu e - mai joaca si alti pe el

ps: este o idee grozava aia cu 1 guild blocheaza kalima :)) cai srv pvp - lol nici nui greu se unesc primi 14 rr cu ceva elfi si mai batei paia - lol ma nu va pleznesc capetele de atatea ganduri ??

si ce mai srv pvp cu low rate la toate

faceti voi pk aiurea kalima - iar eu am sa va trimit numa urari de bine si sanatate^^

EDIT:

acu niste sugestii mai neinfocate

1. presupun ca nu ai voie sa blochezi o harta - iesirile intro harta

2. referitor la cel ce face pk nemotivat aparat fiind de dreptul la spot / pty orice alt drept - propun sa se revoce aceste drepturi timp de 12 ore; astfel cel pe care sa facut pk are dreptul timp de 12 ore sal omoare pala oriunde; in cazul in care colegii de pty intervin in favoarea celui care a facut pk isi pierd si ei drepturile in cazul in care fac pk; totul documentat cu poze evident^^; limbajul aferent excesului de pk se pedepseste in consecinta; excesul de pk nu se pedepseste in acest caz

3.daca nu te poti abtine si in termenu de 12 ore mai faci iar pk pe ala termenu se considera din momentul ultimului pk :D

ce ziceti de asta? ca vad ca va place pvp :)) - btw daca esti murderer suporti consecintele ^^

Guest Sadi022002
Posted

Contra :bananadance2:

Posted

Contra :bananadance2:

Tu normal ca esti contra am venit de 2 ori frumos la tine am intrebat de afk de 2 ori mai omorat ;)

Te chinui prea mult pt o invitatie ca dupa ce o faci si intri in mapa respectiva sa te mai omoare si unu pe acolo pana sa gasesti un spot sa sa ajungi la spotu unde ai party :|

Posted

contra! cel mai bine se baga mapurile la shop daca va e lene sa stati 5 min sa strangeti cateva simboluri ca sa intri.daca nu vreti pk jucati pe srv non-pvp.

Posted

contra! cel mai bine se baga mapurile la shop daca va e lene sa stati 5 min sa strangeti cateva simboluri ca sa intri.daca nu vreti pk jucati pe srv non-pvp.

care 5 min ma? Nici tu nu crezi ce zici , stai si 30 min prietene sa gasesti 5 symboluri asa ca nu mai vb prosti pk se face intro plansa normala in care mergi cu move nu cu mapa ;)

Posted

pro

fara pk nemotivat in kalima

sa vezi ce aiurea e sa astepti illusionu sa treci din un kalima in altu cand ai lvl mic ... dureaza cateva ore daca nu ai noroc ... si sa vina unu sa faca pe pk ...

Posted

Deja vad ca au inceput toti din toate guildele mergi la ei ii salut sunt on intrebi de afk dupa 2 min nu zic nimic poc pk direct :-j

Se da un verdic la aceasta Sugestie ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...