Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

theogritzi

Sugestie pk kalima

Recommended Posts

Posted

nu are rost aceasta regula...

da stiu ai de adunat map... ca sa intri dar care mai e farmecul hartii...

daca interzici pk-ul

ai unde sa cresti

sunt atatea spoturi in afara la kalima

nu are rost introducerea unor noi reguli doar de dragul de a fi

2 servare da, ar fi o idee buna dar sa interzici pk-ul pe o harta doar ca trebuie sa aduni piese ptr invitatie...nu , chiar nu vad rostul

so contra clar

p.s sti ca nu te cred ca ala e jb

:)) asa ca poti sa scoti aia de la semnatura...prea te lauzi

Posted

daca interzici pk-ul

ai unde sa cresti

2 servare da, ar fi o idee buna dar sa interzici pk-ul pe o harta doar ca trebuie sa aduni piese ptr invitatie...nu , chiar nu vad rostul

so contra clar

Daka tu ai 3 invitati de kalima 3 da? Si intri in kalima sa cauti un spot sa cresti , eu sunt pe primu spot si te vad pe tine ca intri in kalima si te omor o data de 2 ori de 3 ori , ramai fara invitatie ce faci ? ai pierdut 2 ore strangand iteme pentru kalima nu ? tii se pare corect?

Posted

daca interzici pk-ul

ai unde sa cresti

so contra clar

nope e suc de coacaze :))

Posted

Daka tu ai 3 invitati de kalima 3 da? Si intri in kalima sa cauti un spot sa cresti , eu sunt pe primu spot si te vad pe tine ca intri in kalima si te omor o data de 2 ori de 3 ori , ramai fara invitatie ce faci ? ai pierdut 2 ore strangand iteme pentru kalima nu ? tii se pare corect?

bv tie daca ma omori

asa daca ma vezi tarkan si fugim aman2 spre un spot gol si u ma pk

ce am facut ?

asa ca tot acolo ajungi

hai sa lasam harta cum e ea si daca u ma vezi vino si ma pk:)

norocul tau daca ma omori.....

p.s. iepurila inceteaza cu pk pe oamenii mei ca ne suparam

Posted

bv tie daca ma omori

asa daca ma vezi tarkan si fugim aman2 spre un spot gol si u ma pk

ce am facut ?

asa ca tot acolo ajungi

hai sa lasam harta cum e ea si daca u ma vezi vino si ma pk:)

norocul tau daca ma omori.....

p.s. iepurila inceteaza cu pk pe oamenii mei ca ne suparam

Da dar in tarkan nuti trebuie invitatie ... si nu prea cred ca o sa fugim impreuna in tarkan dupa un spot

Guest [Evils]Tears
Posted

CONTRA !

Posted

Eu sunt PRO.

Argument: e mare pierderea de timp si / jwls ca sa faci/gasesti/cumperi Kalima map care-ti trebuie, ca mai apoi sa te trezesti omorat de vreun "ninja schinja" imediat ce ai intrat.

Posted

Well din punctul meu de vedere la aceasta sugestie exista o problema. Daca eu stau pe spot si dau un buzz pe mess sau folosesc ctrl fara intentia de a te omora, tu ce faci ? Ma postezi pentru pk ?

Posted

Well din punctul meu de vedere la aceasta sugestie exista o problema. Daca eu stau pe spot si dau un buzz pe mess sau folosesc ctrl fara intentia de a te omora, tu ce faci ? Ma postezi pentru pk ?

Wolf in cazul asta e problema ta ca stai pe mess cu win mode , nu mai e problema noastra

Apoi daka chiar se intmpla asa ii dai pm omului si ii explici nsh ce ...

Posted

Wolf in cazul asta e problema ta ca stai pe mess cu win mode , nu mai e problema noastra

Apoi daka chiar se intmpla asa ii dai pm omului si ii explici nsh ce ...

Vezi asta e problema, asa cum altii isi fac un sport prin a face pk pe oriunde au ocazia, asa sunt altii care fac un sport din a posta pe forum la sectiunea Plangeri, care de-abia asteapta sa te prinda in offside sa te suspende cateva zile. Eu nu zic ca ideea nu e buna, insa nu cred ca ar trebui introdus asa ceva in regulament, mai mult ar tine de FAIR-PLAY`u dintre playeri (care din pacate pe acest server nu prea exista).

P.S. Sa-ti mai prezint o situatie care tine de FAIR-PLAY, de exemplu tu esti cu membrii guildei tale intr-un party (4 insi) si vin eu si ma luati si pe mine party, sa presupunem ca toti aveti lvl de kalima7, iar eu deschid poarta unde sunteti voi in party si va trimit pe toti in K7, iar eu raman cu spotul. de aceea in regulament scrie clar :

Regula de baza: comportamentul civilizat.

si

In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant.

Poti sa faci o plangere daca-ti face PK in kalima, poate la mai multe abateri al unui player, se vor luat si masuri.

Guest GUNIT-MG
Posted

contra ... stai on si nu iei pk :)

daca iei ia si el 5 zile ^_^

Guest GUNIT-MG
Posted

e spotu lui face ce vrea pe el... daca ai noroc si esti mai bun poti da qq si sa il omori cat ai self deffense

Posted

Eu sunt PRO.

Argument: e mare pierderea de timp si / jwls ca sa faci/gasesti/cumperi Kalima map care-ti trebuie, ca mai apoi sa te trezesti omorat de vreun "ninja schinja" imediat ce ai intrat.

u2 sunt de acord cu tine...

Posted

Cand adminii intervin in discutie , nu este bine . Ii acuzati de influentzare .

Cand NU participa, iar nu este bine ....

Asteptam sa gasiti toate problemele care ar aparea in urma acestei modificari ...

total de acord

dar...nici un admin...

Guest m0ZiLLa
Posted

Alte idei mai stralucite nu aveti si voi ?! Adica cum.. daca faci pk in kalima, pe spotu tau iti iei ss ?

-Daca vine unu la tine si te ia cu "party plss.. , hai mane, hai ca nu mori cateva lvl... hai plss.. " si nu poti scapa de el, ii dai un pk si gata, scapi de nub... sau daca cumva din gresela, esti in joc dar si pe forum, apesi CTRL+C sau V si omori pe cineva, acel cineva care nu are poze cu spot sau altceva.. tot iei ss!

--- nu am facut niciodata pk in kalima de cand s-au pus spoturi dar, nu sunt deacord cu ceea ce zici.

# daca esti '"neam prost"" normal ca ai parte de acest tratament

Posted

pro

Look acest caz :angry1:

--||-- afk?

http://img160.imageshack.us/i/screen070410050057.jpg/

--||-- pk

http://img49.imageshack.us/i/screen070410050058.jpg/

Putea sa zica NU dar sa nu faca pk poate era ultima mea invitatie cu ce am gresit eu sau ceilalti ca ii intrebam de afk?

Posted

Vezi asta e problema, asa cum altii isi fac un sport prin a face pk pe oriunde au ocazia, asa sunt altii care fac un sport din a posta pe forum la sectiunea Plangeri, care de-abia asteapta sa te prinda in offside sa te suspende cateva zile. Eu nu zic ca ideea nu e buna, insa nu cred ca ar trebui introdus asa ceva in regulament, mai mult ar tine de FAIR-PLAY`u dintre playeri (care din pacate pe acest server nu prea exista).

P.S. Sa-ti mai prezint o situatie care tine de FAIR-PLAY, de exemplu tu esti cu membrii guildei tale intr-un party (4 insi) si vin eu si ma luati si pe mine party, sa presupunem ca toti aveti lvl de kalima7, iar eu deschid poarta unde sunteti voi in party si va trimit pe toti in K7, iar eu raman cu spotul. de aceea in regulament scrie clar :

Regula de baza: comportamentul civilizat.

si

In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant.

Poti sa faci o plangere daca-ti face PK in kalima, poate la mai multe abateri al unui player, se vor luat si masuri.

Cred ca acest post e cel mai detaliat dintre toate. Nu conteaza ca-i pro sau contra sugestiei, dar macar si-a spus omu punctul de vedere, pe cand voi ceilalti 2348243243242 playeri, nu. Lasati posturile de "pro" "contra" ca nu vi le ia nimeni in considerare.

Posted

pai da ma bunny..dar daca noi merem la iepuroaice in kalima...si se trezeste unu mai iepuroi ca noi (nu cred ca este) si te omoara fara motiv...de ex pe mn dak me vede boom in kalima imi rupe capu..:)) ce ma fac?:P

Posted

' date='Jul 1 2009, 02:20' post='3977234']

Si in icarus unde e voie re off cum il mai opresti pe ala care e afk dupa ce iai facut preluare? daka e non pvp ?

Pk faci in arena in tarkan in davias.

Eu ma chinui 15 min sami fac o invitatie de kalima 3 si intru frumos acolo si tu esti pe primu spot si ma omori ce fac?

Ok te chinui sa faci invitatie si cum zici tu iti face cineva pk...dar de ce nu va ganditi ca portalul spre kalima sta ceva timp deschis deci ai sansa sa mai intri de 2-3-4 ori si sa ocolesti acel spot , sau...il lasi pe respectivul sa iti faca pk de 2 ori se face murder si te duci frumos si ii iei spotul.

OT : sugestia in mare parte este ok dar sa nu se dea direct suspend pt pk , sa se faca un fel de contor :

5 pk`uri ( sa fie suma rotunda ) = 1-2 zile suspend

Dar trebuie sa ne gandim si la moderatori....ei nu au timp acum sa verifice toate plangerile de pe forum dar sa vina ``puhoiul`` de plangeri pentru pk in kalima...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...