marius_truckerfan Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Pentru cultura ta generala ... Funny Clipurile , tari in orice caz
angelthegood Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Pentru cultura ta generala ... Funny Clipurile , tari in orice caz Hai ca esti culmea....era pus "la misto".Aaaaa,da!Am uitat ca tu esti Einstein.Ecscuze mi.....
marius_truckerfan Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Hai ca esti culmea....era pus "la misto".Aaaaa,da!Am uitat ca tu esti Einstein.Ecscuze mi.....Nu , doar ca (,) cu acest "la misto" dai impresii de copil de 8 ani .LE : Incult , nu de 8 ani , suna mai bine asa ;)
jusT^Me Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=y69wjpNJmsM nice :rofl1:
fizZy^ Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Nu , doar ca (,) cu acest "la misto" dai impresii de copil de 8 ani . LE : Incult , nu de 8 ani , suna mai bine asa ;) O dai in penibil deja .. in ficare topic nu-ti convine ceva :nanana: :nanana: :nanana: OT : Ultimul ce mai marfa :crazy:
marius_truckerfan Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 O dai in penibil deja .. in ficare topic nu-ti convine ceva :nanana: :nanana: :nanana: OT : Ultimul ce mai marfa :crazy: Poti sa-ti pastrezi parerile , si sa ti le infingi in fund . Chiar nu te-a intrebat nimeni nimic , te bagi in seama , ca doar e "la moda" .
fizZy^ Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Poti sa-ti pastrezi parerile , si sa ti le infingi in fund . Chiar nu te-a intrebat nimeni nimic , te bagi in seama , ca doar e "la moda" .Baietel de 14 ani .. Ma faci sa ma repet , esti PENIBIL . Defapt tu te bagi in seama in fiecare topic aiurea doar sa atragi atentia ca probabil esti un copilas frustrat care nu iese din casa #-o #-o #-o . Gata nu iti mai raspund ca imi ard gura de pomana :violent: :violent:
Life Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 @ Marius_numebomba - my freund, how you doin' ? tot tamp ai ramas?
marius_truckerfan Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Baietel de 14 ani .. Ma faci sa ma repet , esti PENIBIL . Defapt tu te bagi in seama in fiecare topic aiurea doar sa atragi atentia ca probabil esti un copilas frustrat care nu iese din casa #-o #-o #-o . Gata nu iti mai raspund ca imi ard gura de pomana :violent: :violent:Tin sa te anunt ca petrec mai multe ore afara intr-o saptamana , decat petreci tu intr-o luna . In general stau pana seara dupa 22 , doar ca acum , PLOUA ! Pe langa asta , nu ma mai lua pe mine cu "Baietel de 14 ani" , ca nu stiu cu cat esti tu mai mare ca mine . Incerci sa pari matur cu vorba " gata nu iti mai raspund ca imi ard gura degeaba" , dar de fapt dai dovada ca esti un frustrat (si mai vorbeai de mine) . A da , cu iesitul afara , tu de ce nu erai afara la ora la care mi-ai raspuns ?? Ploua nu ? ;) @ Marius_numebomba - my freund, how you doin' ? tot tamp ai ramas?In niciun caz mai tamp decat tine .