Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

aceboy

Revenire la 0.97d

Revenire la 0.97d  

67 members have voted

1. 1. Doriti sa ca linkmania MU sa revina la 0.97d?

• Da
      28
    • Nu
      37
    • Nu, momentan
      1
    • No comment
      0

Recommended Posts

Posted

din cauza voastra nu progreseaza romania :rofl2:

cum frate sa vrei un server pe care nu se poate face altceva in afara decat dupe, in defavoarea unuia care are in plus muuult mai multe event-uri, pe care exista mai multa competitie (nu numai cea de a da rr-uri peste rr-uri si de a fi primul in top) :blink:

Posted

:error:

dStile eu personal nu cred k putem numi aceasta o "competitie"

mai bine zis ura ... kestii de astea ...

"NU"

Ura este pt cei care mu inseamna viatza si viatza inseamna mu....competitie este cei care se gandesc la jocu asta ca la o cursa,dar de tot timpu o sa apara emisiuni pe forum gen "dan diaconscu in direct"unde se vaneaza,se bat,se injura..si altele.De nu-i poti impune copilului sa nu joace...daca mu ar fii un joc de retea si ati juca intrun club cred ca nr. de rezervatii la spitalu municipal ar creste si nu sa-r plange doctorii ca duc lipsa de pacienti :)) :))

Posted

din cauza voastra nu progreseaza romania

cum frate sa vrei un server pe care nu se poate face altceva in afara decat dupe, in defavoarea unuia care are in plus muuult mai multe event-uri, pe care exista mai multa competitie (nu numai cea de a da rr-uri peste rr-uri si de a fi primul in top)

Ti se pare o competitie fair play boom?

Nu ti se pare ca unii au luat un avantaj destul de mare la inceput prin acele mii se jwls dupate?

Nu ti se pare ca e vanatoare mai mare pe server decat era pe 0.97d...si ma refer la vanatoare din ura si invidie ( adica se face orice ca sa ia cutare sau cutare suspend), nu o vanatoare corecta cum ar fi sa te prinda murder si sa-ti dea la oase, sau sa te prinda cu pk in arena.

I se pare cuiva ca avem vreun avantaj cu acel global chat? Eu unul il ignor total pentru ca altceva decat sa va certati pe global chat nu stiti.

Si daca spui ca din cauza noastra nu progreseaza Romania te rugam sa nu ne votezi la prezidentiale, voteaza tot cu Basescu, Antonescu sau Geoana....cu ei sigur vei progresa....straight to the stone age :).

Votati cu EBA, semi analfabeta care o sa va scoata din criza :))

Posted

baieti eu am facut acest topic/kestionar ca sa va dati cu parerea nu sa va cerati ...

va rog frumos evitati certurile ;)

Posted

Ti se pare o competitie fair play boom?

Nu ti se pare ca unii au luat un avantaj destul de mare la inceput prin acele mii se jwls dupate?

Nu ti se pare ca e vanatoare mai mare pe server decat era pe 0.97d...si ma refer la vanatoare din ura si invidie ( adica se face orice ca sa ia cutare sau cutare suspend), nu o vanatoare corecta cum ar fi sa te prinda murder si sa-ti dea la oase, sau sa te prinda cu pk in arena.

I se pare cuiva ca avem vreun avantaj cu acel global chat? Eu unul il ignor total pentru ca altceva decat sa va certati pe global chat nu stiti.

Si daca spui ca din cauza noastra nu progreseaza Romania te rugam sa nu ne votezi la prezidentiale, voteaza tot cu Basescu, Antonescu sau Geoana....cu ei sigur vei progresa....straight to the stone age :).

Votati cu EBA, semi analfabeta care o sa va scoata din criza :))

ma mai musti mult de fund din cauza jwl-urilor alea dupate? vad ca restul au trecut peste, numa tu ai ramas blocat pe chestia asta. din cauza astora ca tine e vanatoare pe server, nu din cauza mea ca am dupat niste jwls

baieti eu am facut acest topic/kestionar ca sa va dati cu parerea nu sa va cerati ...

va rog frumos evitati certurile ;)

se discuta. nu se cearta nimeni :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...