Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

aceboy

Revenire la 0.97d

Revenire la 0.97d  

67 members have voted

1. 1. Doriti sa ca linkmania MU sa revina la 0.97d?

• Da
      28
    • Nu
      37
    • Nu, momentan
      1
    • No comment
      0

Recommended Posts

Posted

Ma bucur ca acum pe S1 nu se mai pot da d\c-uri si nu se mai pot face dupe ca pe 0.97 , sau cel putin nu asa de mult. Din cauza asta , prefer sa ramana S1 , insa trebuie putin prelucrat serverul ... in momentul de fata , are multe minusuri :(

Posted

linkmania este cunoscuta pt ca era exp mic , versiunea 97d , shi playeri constienti ...

pe S1 e xp mult mai mic =)) cresti foarte greu.versiunea asta are cs,si rarele sunt inlocuite cu ancient si 308+item.nu se poate da d/c dupe se fac doar la jwl..si sau scos pachetele deci cam ciu ciu :P

cat despre playeri..asa e sau cam prostit =)) pe 97parca era alt fel..si global asta e o prb dar si competitia dusa la extrem

Posted

cei din HONEY , HHz etc etc va inteleg parerea :|

Si vrem si pe Ceausescu :naughty:

vrei sa spui k e cv nou ? =)) =))

dak vrei cv nou dute shi joaca S4

joaca pe global sau altcv

PS : orice care e clasic e bun

Posted

e super versiunea, competitia a dus la vanatoare , unii playeri se urasc parca ar avea ceva de impartit in real life, sa nu mai zic de trend`ul cu ficatul am auzit zilele astea pe post numai despre ficat incat incep sa cred ca face parte din lucrurile noi ale S1 :)

Posted

NU . Mult mai interesanta versiunea asta , mult mai multa competitie :)

:error:

dStile eu personal nu cred k putem numi aceasta o "competitie"

mai bine zis ura ... kestii de astea ...

Guest <Shade>
Posted

NU . Mult mai interesanta versiunea asta , mult mai multa competitie :)

Da,trebuie EXTRACTATA in profunzime ...

Posted

nup.. si oricum degeaba votam noi aici ca nu se va intampla .. sa revina srv 97 gata adios .. acuma s1 .. :)

Posted

nup.. si oricum degeaba votam noi aici ca nu se va intampla .. sa revina srv 97 gata adios .. acuma s1 .. :)

eu sunt de parerea k ar trebuis sa revina 97d sau sa le deskida pe amandoaua:D

k sa nu fie certuri sau kestii de astea...

oricum linkmanie e THE BEST indiferent de vers...

conteaza cum sunt playerii

Posted

ne`am plans 3 ani sa schimbe versiunea si dupa muulte "revolutii" cu hellfire prin arena si in tarcul de bk a pus S1 si acuma vreti 97d inapoi? =))

evident contra same ca si restu

Posted

linkmania este cunoscuta pt ca era exp mic , versiunea 97d , shi playeri constienti ...

linkmania e cunoscuta pentru socializarea jucatorilor de pe server ceea ce pe S1 s-a imbunatatit considerabil prin noile metode de comunicare,in rest xp-ul a ramas mic,chiar mai mic numarul de playeri intr-un guild s-a marit,deci in privinta asta nota 10 din partea mea. :right: 97d :down:

Posted

Pe 97d am jucat destul. Dadeai rr-uri peste rr-uri fara vrun sens. :comp1: . Aici macar este un sens. Majoritatea "trag tare" pentru castel. Pe 97d BK-ul rupea totul in 2, aici pe s1 mai ai o sansa sa il mai faci, chiar daca foarte greu. A aparut functia de "duel", numai este nevoie sa faci "war" si sa implici tot guild-ul ca sa te bati cu cineva sa vezi care castiga. Cry event...sa mai spun? nu cred ca are sens

@ Contra :tiphat:

Posted

PRO pentru 2 servere in paralel ( 0.97d si Season1 ).

O avea Season1 cateva chestii noi, dar are si multe parti proaste, buguri, lag, NPC inutilizabili s.a.m.d.

Oricum, atmosfera mai friendly si succesul rarelor de la 0.97d nu vor fi egalate niciodata pe Season1....parerea mea pur personala. Pe Season1 e mult mai multa vanatoare, ura, egoism si impertinenta decat a fost vreodata pe 0.97d.

Deci solutia optima ar fi 2 servere in paralel ca sa fie impacata si capra si varza.

Posted

PRO pentru 2 servere in paralel ( 0.97d si Season1 ).

O avea Season1 cateva chestii noi, dar are si multe parti proaste, buguri, lag, NPC inutilizabili s.a.m.d.

Oricum, atmosfera mai friendly si succesul rarelor de la 0.97d nu vor fi egalate niciodata pe Season1....parerea mea pur personala. Pe Season1 e mult mai multa vanatoare, ura, egoism si impertinenta decat a fost vreodata pe 0.97d.

Deci solutia optima ar fi 2 servere in paralel ca sa fie impacata si capra si varza.

deacord cu 3xtr3me ... competitia sa transformat in ura shi dispretuire

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...