Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-=boomeey=-

sugestie implementare script

Recommended Posts

Guest HurryPoker
Posted

propun introducerea unui script de schimbare a mail-ului, a intrebarii si a raspunsului. asa nu va mai fi necesar ca vdragosh sa faca schimbarile astea manual.

Poai dc avem nevoie sa schimbam datele acelea? :-??

Daca se va adauga acest script ...nu o sa incepa astia sa isi vanda accounturile pe aici? :-?

eu nui vad rostu! :|

scuze!

Contra! :tiphat:

Posted

Poai dc avem nevoie sa schimbam datele acelea? :-??

Daca se va adauga acest script ...nu o sa incepa astia sa isi vanda accounturile pe aici? :-?

eu nui vad rostu! :|

scuze!

Contra! :tiphat:

eu de exemplu vreau sa-mi schimb mail-ul si pe asta care il am acuma nu vreau sa-l mai folosesc deloc.

Posted

Contra.

Incurajeaza vanzarile de conturi.

Pe langa asta, daca nu vrei sa folosesti adresa de mail pe care este facuta contul, poti seta un rule ca sa faca forward la toate mail-urile care provin din partea linkmania catre o adresa definita de owner.

Posted

Pro, si asa vdragosh are alceva mai bun de facut. Sa o faca script-ul automat.

Contra.

Putine persoane cumpara conturi pe link. Si in orice caz nu cred ca ar cumpara cineva...

Posted

Contra.

Pe langa asta, daca nu vrei sa folosesti adresa de mail pe care este facuta contul, poti seta un rule ca sa faca forward la toate mail-urile care provin din partea linkmania catre o adresa definita de owner.

care-i prostul care da bani pe un joc gratuit? tu ai cumpara un cont cu rr-uri pe linkmania? :)

nu intelegi ca nu vreau sa mai am nici o treaba cu mail-ul respectiv? pe mine ma intereseaza doar contul de pe linkmania care vreau sa-l trec pe alt mail. nu ma intereseaza tot felul de mail-uri tampite care le primesc acum de la cine stie ce boti de publicitate.

Posted

care-i prostul care da bani pe un joc gratuit? tu ai cumpara un cont cu rr-uri pe linkmania? :)

nu intelegi ca nu vreau sa mai am nici o treaba cu mail-ul respectiv? pe mine ma intereseaza doar contul de pe linkmania care vreau sa-l trec pe alt mail. nu ma intereseaza tot felul de mail-uri tampite care le primesc acum de la cine stie ce boti de publicitate.

Eu personal nu as cumpara un cont Dane, nu as da nici macar un leu pt asta. Intotdeauna am jucat si joc doar pt a ma distra si nimic mai mult. Cunosc persoane insa care au facut si fac acest lucru, cred ca si tu cunosti :)

Nu inteleg pt ce iti trebuie alta adresa de mail la cont, iti dai un forward cu datele contului pe adresa pe care vrei s-o folosesti si voila...nu mai ai nevoie de acel cont de mail, doar datele iti trebuiesc. Adresa de mail pe care este facuta contul o poti sterge daca asta doresti :D

Posted

Contra.

Daca ti se sparge contul il pierzi instant daca se poate schimba mail-ul. Asa doar te goleste si mai poti pastra contul. Ma rog, asta in cazul in care nu ai luat 99 pe cont si doar te-a golit.

Posted

Contra.

Daca ti se sparge contul il pierzi instant daca se poate schimba mail-ul. Asa doar te goleste si mai poti pastra contul. Ma rog, asta in cazul in care nu ai luat 99 pe cont si doar te-a golit.

deacoord , daca s-ar pune un astfel de script , majoritatea conturilor sparte o sa fie si furate

Contra sugestiei

Posted

pai ce zici tu acum e cam acelasi lucru care se face si acum, doar ca le schimba vdragosh cand are timp la cererea ta. nu inteleg care e bonusul daca ai si perioada. deci contra.

Posted

pai ce zici tu acum e cam acelasi lucru care se face si acum, doar ca le schimba vdragosh cand are timp la cererea ta. nu inteleg care e bonusul daca ai si perioada. deci contra.

pai singura problema e ca vdragosh nu vrea sa schimbe mail-urile :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...