Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest HurryPoker

Sugestie Contor AFK

Recommended Posts

Guest HurryPoker
Posted

Cu toti cunoastem regula nr 8

8.Regula AFK arena, icarus, cry
Orice caracter prins afk de catre un Game Master in arena, icarus, cry este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:
- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in timp de 3 minute si ataca ( nu conteaza daca are party )
(intrebare repetata de minim 3 ori)
- ataca (pe spot / in tarc)
La 2 abateri va primi 2 zile suspend.
La 3 abateri va primi 3 de zile suspend
La 4 abateri va primi 4 de zile suspend
La 5 abateri va primi 5 de zile suspend
etc...

Insa am si eu o mica sugestie:

ce ar fii daca la aceasta regula am adauga un mic capitol:

Ce ar fii daca la 1 luna de zile fara sa mai luam Contor AFK, adica fara sa mai fim prinsi afk in arena,icarus,cry... se ne fie stearsa cate o abatere...

La 1 luna fara Contor AFK ....se va sterge o abatere afk

La 2 luni fara Contor AFK ....se va sterge inca o abatere afk

La 3 luni fara Contor AFK ....se va sterge inca o abatere afk

si tot aja astfel incat sa avem ocazia de a ne rascumpara greselile si de a nu fii nevoie sa ajungem sa avem N numar de abateri cu N zile de suspend!

Pro? sau Contra?

Guest Sadi022002
Posted

PRO -cu toate ca nu am nici un contor :bananadance2:

Posted

si ideea ta e buna.

alta idee:

s-ar putea modifica regulamentul ca pentru fiecare abatere sa se dea 2 zile suspend, si cand se ajunge la un numar de 10 abateri sa se dea 10 zile suspend.

EX:

prima abatere-2 zile suspend

a doua abatere - 2 zile suspend

a 3-a abatere - 2 zile suspend

............................................

a 8-a abatere - 2 zile suspend

a 9-a abatere - 2 zile suspend

a 10-a abatere - 10 zile suspend

a 11-a abatere - 2 zile suspend

etc etc bla bla bla...................

a 20-a abatere - 20 de zile suspend

si tot asa..

mi se pare mai convenabila varianta asta.

e posibil sa mai adormi, sa mai pleci in fuga de aksa, sa mai uiti caracterul prin arena sau icarus si e pacat sa-ti iei un suspend de 10 zile doar ca ai omis sa-ti scoti caracterul din joc.

afk-ul pedepsit in icarus mi se pare aiurea. un caracter daca este prins afk de un alt player si i se face preluare, poate lua pk si este dat automat in devias. deci nu face ks si nu incurca cu nimic in caz de e afk pe spot.

Guest HurryPoker
Posted

va multumesc!

vedeti ca se poate lucra si in echipa! :tiphat:

Posted

afk-ul pedepsit in icarus mi se pare aiurea. un caracter daca este prins afk de un alt player si i se face preluare, poate lua pk si este dat automat in devias. deci nu face ks si nu incurca cu nimic in caz de e afk pe spot.

Aici sunt de acord cu boom, e aiurea regula de interzicere afk in Icarus, atata timp cat daca esti preluat si omorat te da in Devias.

In arena sunt de acord cu contor de afk, desi parca mi se par cam dure conditiile, plus ca e aiurea sa stai on o noapte intreaga pe spot si apoi sa nu poti lasa afk cu party nici macar cateva ore.

Cum cei mici sunt dependenti de cei cu rr-uri, eu nu vad cum se incurajeaza notiunea de party pe server, atata timp cat holderul e obligat sa fie on non stop. Multi vor prefera sa traga singuri daca tot stau on si de aici apar ura, dusmanie, invidie, certuri pe global s.a.m.d.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...