Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest unmg

Problema rezolutie

Recommended Posts

Posted

Am o problema cu jocul : acum cateva zile am instalat Cabal Online, am jucat putin si nu mi-a placut, apoi am intrat la mu si am gasit ca rezolutia era aceeasi pe care jucam eu doar ca scrisul este gigantic adica la connect server nici nu mai incape in patratica LINKMANIA e urias.

Am incercat tot pana acuma dar nu ii dau de cap : am dezisntalat Cabal-ul, am desinstalat Linkmania si am pus la loc dar tot asa e scrisul . . . abia mai inteleg ce se scrie pe /post si PM.

Uite si un print :http://img140.imageshack.us/i/screen062809490000.jpg/

Zici ca este pe 800x600 cand la mine scrie ca joc pe 1280x1024

Calculatorul este super performant, de obicei joc orice pe maxim de rezolutie.

Merci :)

Posted

Aceeasi problema am avut-o si eu tot cand am instalat cabal, am cautat destul pe goagal da` n-am gasit nimic concludent

Solutia e un system restore dintr-o data cat mai apropiata de cea cand ai instalat cabalul, daca nu merge din prima incerci din nou cu o data mai veche...tre sa mearga pana la urma :)

btw, problema e fontul nu rezolutia

Posted

Mhm . . . nu prea vreu sa dau system restore . . . Ciudat este ca ar trebui sa fie ceva de unde sa schimbam fontul la loc . . . Cineva care a reusit nu este pe aici ?

Posted

aceiasi problema o am si eu si am incercat 2 system restore so far...no good

Guest endO
Posted

si ce bine ar fi daca ne-ar spune un luminat cum sa scapam de treaba asta

Posted

incercati asta here\

si eu am aceeasi problema dar nu ma gandeam ca poate sa fie de la Cabal incercati chestia asta ce am pus-o si apoi imi lasati un msg aici mie nu prea vrea sa imi modifice valorile in registrii daca nu va merge cu asta am sa va mai dau o solutie, daca nici aia acum incerc altceva si va spun cum a decurs treaba :-?

Guest BFMV
Posted

Am patit si eu chestia asta si cred eu ca era de la DirectX 9.c parca ultimul , care mi s-a instalat automat cand am facut un updater la Lineage II . Cred ca asta este problema ta , nu stiu sigur doar mi-am zis parearea.

Posted

btw, problema e fontul nu rezolutia

Dacă asta e problema, poate să "păcălească" windows-ul, dar cu ajutorul vreounui prieten ce nu are instalate prea multe programe sau are windows-ul instalat recent şi nu a instalat jocul ce l-ai instalat tu. Dacă nu, doar de la cineva la care îi merge. Atenţie! Citeşte tot înainte de a te apuca!

Îl rogi pe un prieten să îţi pună pe stick tot ce e al el în c:/windows/fonts. Unele probabil nu se vor copia fiindcă sunt folosite.

Închizi toate programele ce le poţi închide.

Există directorul c:/windows/fonts.

Copiezi tot ce e acolo într-un nou director de backup. Unele probabil nu se vor copia fiindcă sunt folosite.

Ştergi toate fonturile din acel director. Unele probabil nu se vor şterge fiindcă sunt folosite.

Copiezi fonturile luate de la prietenul tău în directorul descris mai sus.

Dai restart.

Îl mai deschizi odată dar din Control Panel-Fonts. (nu am înţeles de ce, dar doar atunci le vede).

Apar ceva probleme? Ştergi din nou toate fonturile şi le bagi pe ale tale urmând paşii descrişi.

Posted

Dacă asta e problema, poate să "păcălească" windows-ul, dar cu ajutorul vreounui prieten ce nu are instalate prea multe programe sau are windows-ul instalat recent şi nu a instalat jocul ce l-ai instalat tu. Dacă nu, doar de la cineva la care îi merge. Atenţie! Citeşte tot înainte de a te apuca!

Îl rogi pe un prieten să îţi pună pe stick tot ce e al el în c:/windows/fonts. Unele probabil nu se vor copia fiindcă sunt folosite.

Închizi toate programele ce le poţi închide.

Există directorul c:/windows/fonts.

Copiezi tot ce e acolo într-un nou director de backup. Unele probabil nu se vor copia fiindcă sunt folosite.

Ştergi toate fonturile din acel director. Unele probabil nu se vor şterge fiindcă sunt folosite.

Copiezi fonturile luate de la prietenul tău în directorul descris mai sus.

Dai restart.

Îl mai deschizi odată dar din Control Panel-Fonts. (nu am înţeles de ce, dar doar atunci le vede).

Apar ceva probleme? Ştergi din nou toate fonturile şi le bagi pe ale tale urmând paşii descrişi.

am incercat eu chestia asta, la mine nu a functionat

Posted

Da, chiar daca schimb la 1280x1024 tot asa am fonturile labartate si mari ca sunt foarte enervante si nu am mai reusit sa rezolv nimic, am epuizat toate posibilitatile, ultima sansa e sa reinstalez windows...

Guest kreeper
Posted

La launcher apasa pe "setari" selecteaza 640x480, apasa Modifica , intra in jos apoi iesi din el.

Intri iar in Launcher apoi pui 1280x1024 , apesi modifica si o sa iti mearga.

Posted

Am reusit cu schimbarea graficii aleia urate, am reinstalat windowsul si am reusit sa fac din nou sa se vada frumos ca inainte.

@Nu e problema de schimbare din meniul launcherului ca nu functiona :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...