Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kenZzi

Sugestie spot punctiform in alta harta decat arena :)

Recommended Posts

Posted

Uite eu am bk non rr.. si am level destul de maricel 364.. si fara guild nu prea ma ia nimeni la party, sa tin spot tarkan pot dar nu vin mereu monstrii la mine si e greu.... punct e doar in arena unde nu fac fata

ar trebui un spot sau 2 de bk in tarkan 1 , Icarus.. Aida .. undeva unde poate face si bku cat de cat lvl nu numai sa depinda de party daca nu are guild..

nush daca e buna sugestia mea .. dar merita incercata.. mult bki de lvl mare si fara guild sau chiar cu guild au problema asta..

Posted

pro :D desi cel mai bine sa scoate range de pe unele mape depinde icarus sa scoata drakani din spate si sa puna mobi mele si in aida la fel ala cica da cu coasa aia si da de la 3 km =))

Posted

sau cel mai bine s-ar pune lvl-ul pentru intrare in arena la 250 cum era inainte. unui bk de 5 rr-uri ca mine ii ia de la 24 de ore pana la 3 zile sa faca lvl 300 pentru a ajunge arena.

Posted

da e bun asa.. dar totusi pe bki de non rr tot nu-i avantajeaza.. ca nu poate sa tina punct in arena :P

chestia e ca acuma sunt multi resetati. se poate creste mai usor decat la inceput. punctiformele pe alte harti in afara de arena sunt un moft :)

cel mai bine ar fi sa se revina la lvl-ul de intrare arena cum era initial. 200 sau 250.

Posted

ma boomey tu ai guild bun .. ai rriti in guild are cine sa te creasca.. nu sunt un moft sunt o necesitate dupa parerea mea

Posted

ma boomey tu ai guild bun .. ai rriti in guild are cine sa te creasca.. nu sunt un moft sunt o necesitate dupa parerea mea

nu e vorba de guild bun. e vorba de timpul petrecut in mu si de implicarea ta in a-ti procura spoturi. guilda e pe locul 2 :)

Posted

Contra

Pe 97 nu erau punctiforme, s-au facut bk full destui. Chiar daca acum e levelul de intrare in arena mai mare, bku are alte avantaje, si nu-s putine

Daca nu se faceau nici in arena? la inceput asa era vorba dar vad ca pana la urma s-au facut cateva (de ajuns zic eu), vi se da un deget si vreti toata mana :D

Eventual ar putea ca mobii sa apara intr-o zona mai restransa pe spoturi pentru ca un bk sa dea la ks, ca pe 97

Posted

contra! intotdeauna am fost impotriva punctiformelor? De ce? stati ca va explic! Parerea mea este ca un bk ar trebui sa fie crescut destul de greu deoarce nu este clasa sa`i tina piept . Ce ar fi daca bk`ul s-ar creste usor pe punctiforme , ne-am face toti bk pentru ca e cel mai tare?

CONTRA PUNCTIFORMELOR :)

Posted

mda.. voi zice-ti contra numai ca sa dati voi multe rruri..

daca sunt spoturi de SM/MG dc sa nu fie si de BK ? ..

Le e frica ca-i bateti...oricum cresc BK-ii mari si isi iau bataita :nanana:

Ma gandeam ca e bine mai ales sa faci lvl de arena pe punctiform :)

Posted

mda.. voi zice-ti contra numai ca sa dati voi multe rruri..

daca sunt spoturi de SM/MG dc sa nu fie si de BK ? ..

noi cum am dat rr-ul pana acuma? cum am facut lvl de arena? nu tot fara punctiforme? deci se poate si fara :)

PS: oricum pe un punctiform nu sunt decat 6 mobi, iar pe un spot normal sunt 10 parca sau mai multi. daca se creste cu party pe un punctiform (la non rr) xp-ul vine automat mai rar si se creste mult mai greu decat pe un spot normal. voi nici nu aveti rr si deja vreti sa cresteti singuri :))

PPS: hai poate mi-ar conveni sa se puna un spot in tarkan3 care sa fie folosit NUMAI de bk/mgstr/elf/dl pentru a face lvl de arena si atat :D

Posted

Uite eu am bk non rr.. si am level destul de maricel 364.. si fara guild nu prea ma ia nimeni la party, sa tin spot tarkan pot dar nu vin mereu monstrii la mine si e greu.... punct e doar in arena unde nu fac fata

ar trebui un spot sau 2 de bk in tarkan 1 , Icarus.. Aida .. undeva unde poate face si bku cat de cat lvl nu numai sa depinda de party daca nu are guild..

nush daca e buna sugestia mea .. dar merita incercata.. mult bki de lvl mare si fara guild sau chiar cu guild au problema asta..

WTF hai sa-l facem server de duzina sa scoatem toate spoturile si sa le inlocuim cu punctiforme...so gandit vdragosh la voi si o bagat niste spoturi punctiforme in arena desi nu trebuia...mai bine facea tarku de bk cum era pe 97d...

vrei sa cresti repede? fati tata sm/mg,vrei sa fii cel mai smeker la pvp?fati tata bk...vrei sa ai loc la pt? fati tata elf...pana acuma sm/mg avea meseria de a va creste(bk elf dl)dar cred ca iese la pensie cu atatea spoturi punctiforme,o sa ajunga sm ca cheme un bk holder pe spot... :)) :)) :))

Guest GUNIT-MG
Posted

chiar daca ar face punctiform in tarkan sa zicem cand crezi ca ar fi ala liber? =)) cand se rr srv?

Posted

WTF hai sa-l facem server de duzina sa scoatem toate spoturile si sa le inlocuim cu punctiforme...so gandit vdragosh la voi si o bagat niste spoturi punctiforme in arena desi nu trebuia...mai bine facea tarku de bk cum era pe 97d...

vrei sa cresti repede? fati tata sm/mg,vrei sa fii cel mai smeker la pvp?fati tata bk...vrei sa ai loc la pt? fati tata elf...pana acuma sm/mg avea meseria de a va creste(bk elf dl)dar cred ca iese la pensie cu atatea spoturi punctiforme,o sa ajunga sm ca cheme un bk holder pe spot... :)) :)) :))

de ce sa cheme un bk? sm-ul nu are ice storm? mg-ul nu are flame? :P

Posted

Sustin Idea:) sa fie cate 3-4 punctiforme pe toate plansele unde numai bk,elf,dl sa poata da daka vor fi prinsi sm,mg sa fie sanctionati cu d/c sau chiar ss 1-2 zile...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...