Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest cheto91

un moderator pls

Recommended Posts

Guest cheto91
Posted

am o problema am uitat pass de la cont findca am schiombato de prea multe ori.... am numele contului parola intrebarea si emailu dar nu mai stiu parola mai pot sa o aflu? pls ajutatima pls pls pls

Guest cheto91
Posted

nu intele dc miai dat mu@linkmania.ro de park eu nu stiam eu am intrebat ceva ce vrei sa fac cu asta? !!!! tie lene sa scri 2 cuvinte daca se poate si cum sau daca nu 22.gif pana mea mam muncit destul la contu asta ca sal pierd X(X(X(X( BangHead.gif

Guest killerua
Posted

nu intele dc miai dat mu@linkmania.ro de park eu nu stiam eu am intrebat ceva ce vrei sa fac cu asta? !!!! tie lene sa scri 2 cuvinte daca se poate si cum sau daca nu 22.gif pana mea mam muncit destul la contu asta ca sal pierd X(X(X(X( BangHead.gif

=))

Posted

trimite mail cu acc/mail/intrebare/raspuns la mu@linkmania.ro

ce era asa de greu sa realizezi ?

Guest cheto91
Posted

cam in cat timp primesti meil inapoi?:D

Guest killerua
Posted

cam in cat timp primesti meil inapoi?:D

Trimite si vei vedea .

Guest cheto91
Posted

oricum ms de ajutor am inteles ca primesti in 2-3 luni:))) :-?

Guest cheto91
Posted

deci am dat de azdimineata email si nu am mai primit inapoi cat trebuie sa asteptX(X(

Guest cheto91
Posted

nu zice nimeni sasi verifice mailu din ora in ora uitate si uh ca este o zi :| nu 2-3 ore :angry1: :angry1:

Posted

2-3 luni era pe 97 si se ocupa vrazvan :)) defapt stateai si mai mult.In caz de nu stiu acum se ocupa vdragos de serv chiar azi a fost on mai toata ziua deci banuiesc ca vei primi raspunsu mai rpd de 1 luna.Nu cred ca`i asa fun sa verifici mail.. :D

Guest cheto91
Posted

lol frate 1 lu :angry1: :angry1: :angry1: na sa verifice un mailX(X(X((X(X(X(

Posted

lol frate 1 lu :angry1: :angry1: :angry1: na sa verifice un mailX(X(X((X(X(X(

dar tu crezi ca se trimite cate 1 mail pe zi? sunt trimise zeci de mailuri pe zi si are si el un program cand le verifica pe toate :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...