Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dracula

ce-s nene cu ratele astea deformate?

Recommended Posts

Posted

Deci am incercat ieri sa fac 3 perechi de aripi lvl 2 si toate au picat desi scria ca rata de reusita e 90% si azi inca 3 perechi la fel...90% si sau spart.... e bataie de joc sa mor eu stau si adun medalii si blees din tarkan 1 zi intreaga si nu ma aleg nici macar cu aripi lvl2 simple ...sa le vand macar la pg pe zen :|

Si de rata la jwl nu mai am ce zice sa bagi 60b si 30s intr-un head lk ref bronze si sa fie tot +0???

ps: faceti ceva ca deja ratele asteas insuportabile.... asa guvernu asa mulinkmania.....

Nu vreau decat un raspuns de la cineva care se ocupa de rate.....ceilalti ii rog sa se abtina de la orce comentariu....ms

Guest MagiczSm
Posted

schimba srv daca nu-ti place :-??

:rofl1:

Guest MagiczSm
Posted

Deci am incercat ieri sa fac 3 perechi de aripi lvl 2 si toate au picat desi scria ca rata de reusita e 90% si azi inca 3 perechi la fel...90% si sau spart.... e bataie de joc sa mor eu stau si adun medalii si blees din tarkan 1 zi intreaga si nu ma aleg nici macar cu aripi lvl2 simple ...sa le vand macar la pg pe zen :|

Si de rata la jwl nu mai am ce zice sa bagi 60b si 30s intr-un head lk ref bronze si sa fie tot +0???

ps: faceti ceva ca deja ratele asteas insuportabile.... asa guvernu asa mulinkmania.....

Nu vreau decat un raspuns de la cineva care se ocupa de rate.....ceilalti ii rog sa se abtina de la orce comentariu....ms

nusht ce te agitzi atata ai avut 90% nu 100% acele 10 % sunt cu ghinion ptr u

Guest killerua
Posted

Mai dute la biserica :bananadance2:

:))

Posted

De ce postezi ca musca'n lapte doar de dragu' de a posta ? Are dreptate, nu vezi ca tot s'au schimbat multe pe server? Au umblat la goldeni paia i'au zapacit. Multe iteme cu lk pica repede la +10, da' sa le faci +13... . Am inteles ca se vrea un server unde sa te chinui, dar nici asa sa se faca modificari aiurea.

Posted

Mai dute la biserica :bananadance2:

aici cam ai dreptate am sa incerc si asta =)))))

parca am zic ca pafaricii n-au ce da reply aici..... daca nu-ti convine topicul nu posta aiurea.... schimba forumu :rofl1:

Guest MagiczSm
Posted

cum zice sadi mai dute si roagate pe la biserica

Guest MagiczSm
Posted

deci un ateu nici nu are rost sa mai incerce, sau cum ? :lol:

:rofl2:

Posted

De ce postezi ca musca'n lapte doar de dragu' de a posta ? Are dreptate, nu vezi ca tot s'au schimbat multe pe server? Au umblat la goldeni paia i'au zapacit. Multe iteme cu lk pica repede la +10, da' sa le faci +13... . Am inteles ca se vrea un server unde sa te chinui, dar nici asa sa se faca modificari aiurea.

hai ca te bag putin si pe tine in seama.

goldenii aia, i-au modificat in functie de reseturile jucatorilor, adica la non-rr se putea bate golden +5 relativ usor cu un set bun, nu vad ce nu va convine

@dracula, acelasi raspuns il primeai si de la 1 mod, stai lin, ca nu sta linkmania intr-un player

Guest <ContNou>
Posted

Ia atitudine !

Posted

hai ca te bag putin si pe tine in seama.

goldenii aia, i-au modificat in functie de reseturile jucatorilor, adica la non-rr se putea bate golden +5 relativ usor cu un set bun, nu vad ce nu va convine

@dracula, acelasi raspuns il primeai si de la 1 mod, stai lin, ca nu sta linkmania intr-un player

Stai lin tu bre ca n-am zis eu nici unde ca as vrea sa plec de pe sv....daca erai atent la ce am scris nu deveneai bagator de seama.... si asta cu vraja ca nu sta linkmania intr-un player o sti ca-i vrajeala da? si sa iti zic ceva ca poate o sa ai si u vreodata in viata asta ata scurta un sv de mu sau alt sv ORCARE PLAYER E ORCAND BINE VENIT PE ORCE SERVER ca o fi el de mu , L2, wow sau CS ;)

incearca sa dai in alte topicuri reply

Mi se pare ok ...Topicul asta l-ai facut la nervi ?:))

cam da....ca am perdut seara 3 perechi cand sa le fac de lvl 2 si ma gandeam ca oi fi prins o zi proasta, ma pun si bag si a 2-a zi 3 perechi consecutiv..... toate s-au dus si astea

da orcum m-am convins ieri ca sunt ghinionist cu goblinu....bag ieri la goblin si cand ies in sfarsit o pereche de aripi lvl2 de bk frumoase cu lk ...... serverul imi ofera o surpriza :D...... surpriza = roll back :error: :comp1: ..... sa mori de ciuda nu asa =))))

deci un ateu nici nu are rost sa mai incerce, sau cum ? :lol:

are rost cum sa naiba rost.... da prima data sa se converteasca la islam =))))

Posted

Alti cum pot? :dontknow:

Personal mi se pare un server de nota 10, cum este acuma

Posted

fiecare cu shansa lui eu am incercat de 2 ori aripi lvl 2 si au iesit...si nici nu mai stiu cum arata biserica...iteme la +13 n-am bagat inca dar poate dam noroc cand am si eu o cadere nervoasa.

Posted

eu zic sa nu mai facetzi iteme +13 ca ii furatzi lui dracul@ norocul =)) :rofl1:

sa sti ca asa ar cam trebuii...sa mai lase si mie cat de putin norocel :)))).... deci va rog frumos lasati sa mai fac si eu....asta pana nu devin nervos si nu va mai rog =)))))

ps: se pare ca ati marita rata de reusita la jwl of soul :D gg :P

Posted

nu s-a marit nici o rata :)

cred ca astazi itzi surade norocul :D

profita de el, maine poate ca o sa fie mai rau =))

sa sti ca asa ar cam trebuii...sa mai lase si mie cat de putin norocel :)))).... deci va rog frumos lasati sa mai fac si eu....asta pana nu devin nervos si nu va mai rog =)))))

ps: se pare ca ati marita rata de reusita la jwl of soul :D gg :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...