Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pIXu

Sugestie de marire de rata

Recommended Posts

Posted

Itemele cu lk dau prea de multe ori feil .... ca si cum nar avea lk uneori e prea mica rata de a face itemele + itemele cu lk normal nar trebui sa pice pt ca au lk :D ...

ar fi ideal o marire de rata cand faci itemele + sa nu dea feil asa cu usurinta ..

O seara placuta sper sa se tina cont si de sugestia mea :D

Posted

Itemele cu lk dau prea de multe ori feil .... ca si cum nar avea lk uneori e prea mica rata de a face itemele + itemele cu lk normal nar trebui sa pice pt ca au lk :D ...

ar fi ideal o marire de rata cand faci itemele + sa nu dea feil asa cu usurinta ..

O seara placuta sper sa se tina cont si de sugestia mea :D

huuua nu`s de acord la cate +13 sunt p forum io zic k ar fi buna o micsorare -_-

Posted

Uneori zici ca cele fara lk au o rata de marire mai mare.. si nu cred ca e dupa noroc/lag sau nu stiu ce. Aripi fara lk, ajung la +11 .. cu lk nici macar la +10 nu ajung, itemele cu lk ajung greu la +9 dar poi mai incolo.

p.s. la fel am patit si cu jol, item cu lk, bag 5 jol si nici macar 4% (verificam dupa fiecare jol)

Posted

faza cu jol de asemenea am bagat 73 de jol in aripi si tot nu au optiune ... e rata ff mica pt ele chiar ff mica ca sa faci add 28 la un items iti trebe sute de jol din cate se pare

Posted

contra e bine asa :) mie mi`au iesit toate cu luck la+11 fara mi`au cazut 2 iteme dar mi`au si iesit cateva..oricum la rata de 45% la ce sa te astepti :P

Posted

p.s. la fel am patit si cu jol, item cu lk, bag 5 jol si nici macar 4% (verificam dupa fiecare jol)

la jol rata e aceeasi indiferent daca itemu are lk sau nu (in jur de 50% parca)

e ok cum e acu, aveti jwl destule -_-

Posted

pro..de multe ori imi ies itemele fara lk la +9 si cele cu lk pushcat:|

azi am bagat cv la +13 si sa dus..cu add8 si la un preten ia iesit fara lk fara add +13 macar sa nu mai pice itemele la +9 :beer:

Posted

mda aiurea rata asta adik imi ies iteme fara lk +9 din prima si +13

si nu-mi iasa itemele cu lk +9 din prima si nici +10 nu iasa,,,

Guest MagiczSm
Posted

totusi macar chestile astea nu ar trebui schimbate ca nu e srv fun :) nu trebe sa iasa toate itemele +13

Guest Sadi022002
Posted

e bine asa cum e :nanana:

Guest MagiczSm
Posted

un mare CONTRA!

Posted

Eu propun ca rata de succes la +9 pt. un item cu lk sa fie de 100% sau macar de 95%, iar restul +10 ....+13 sa fie asa cum sunt acum, si rata pt. jol sa ramana asa cum este.

Este destul de frustrant sa bagi 70 - 80 de jwls intr-un item cu lk si sa nu reusesti sa-l faci +9.

Sunt PRO sugestie dar doar pt itemele cu lk ridicate la +9

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...