Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cafeniul

Exista bugul asta?

Recommended Posts

Posted

Azi mi sa intamplat ceva ciudat, am lasat afk in arena intr-un tark cu om "semi-on", iar cand am revenit m-am gasit, fix intre 4 tark-uri (facand ks la 4 pers). Este vrun bug in genul asta?

Nu postati cu "te-a mutat cineva, ai fost mutat etc". Doar ca vreau sa aflu daca este vrun bug in genul asta. Imi cer scuze acelor persoane ca le-am facut ks ( cred ca ma vor posta, si sper ca vor intelge situatia).

:comp1:

Posted

Exista si probabilitea sa fiu mutat, dar avand in vedere ca am lasat cu guilda cred ca ar trebui sa pice :right:, totusi tind sa cred ca este la fel ca pe 97d, exista ceva in genul, unui amic i sa intamplat o data (si era on), a fost mutat de pe un tark pe altu, fara ca nimeni sa ii faca nimica.

Posted

asta doar adminu face prin move :P

app daca erai fix la mij intre patru tarcuri cum zici e cam greu sa te posteze pentru ks :) daca erai langa un tarc si dadeai cu es luai cva dar fix la mij intre ele nu prea..

Posted

Faza a fost ca eu nu am stat afk mult timp, a fost o chestie de maxim 5 min (m-am uitat eram pe tark, am plecat, iar cand am venit eram acolo) :comp2:

Guest D0lce&Gabbana
Posted

Am patit-o si eu dar... a fost din cauza auto clickerului ( acel clicker ptr toate rasele care iti tot misca sageata dintr-o parte in alta ) aveam bifata optiunea de auto repair iar cand acest clicker incerca sa imi repare un item de pe mine, apasa singur V iar cand sa dea click sa il repare, iti muta characterul fara sa vrei din cauza sagetii care se invartea :right:

Posted

Am patit-o si eu dar... a fost din cauza auto clickerului ( acel clicker ptr toate rasele care iti tot misca sageata dintr-o parte in alta ) aveam bifata optiunea de auto repair iar cand acest clicker incerca sa imi repare un item de pe mine, apasa singur V iar cand sa dea click sa il repare, iti muta characterul fara sa vrei din cauza sagetii care se invartea :right:

Nu folosesc cliker-ul ala, cliker-ul care il am acuma il folosesc de circa 3 ani, si nu am avut astfel de probleme.

Nu cred ca exista

uite aici sectiunea cu bugs : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=260074

ok :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...