Jump to content
Komisaru

Un candidat roman la alegerile din Canada vrea sa execute toti homosexualii

Recommended Posts

Posted

David Popescu, un candidat indepedent de origine romana la alegerile federale din Canada, a declarat saptamana aceasta ca "toti homosexualii ar trebui executati".

Mai rau este ca romanul a spus asta intr-o dezbatere la o scoala din Sudbury, Ontario, circumscriptia unde candideaza pe 14 octombrie.

"Un tanar m-a intrebat ce parere am despre casatoriile intre persoane de acelasi sex si i-am spus ca toti homosexualii ar trebui executati", si-a reiterat ideea Popescu pentru The Sudbury Star.

Afirmatia romanului a oripilat opinia publica din Canada si, ca urmare, i s-a interzis accesul in scolile din districtul unde candideaza.

Nu este singura declaratie care a inflamat spiritele in Canada. Popescu a mai spus si ca toate femeile care au facut vreun avort vor simti mania lui Dumnezeu care "le va rani" si ca cine nu urmeaza calea Domnului trebuie exterminat.

Politia din Ontario il investigheaza pe Popescu pentru instigare la ura si discrimnare sexuala, cu circumstanta agravanta, pentru ca peroratia sa a avut loc in fata unor copii. De altfel, romanul a mai fost condamnat pentru ca si-a batut propria mama.

David Popescu nu este la prima candidatura. El a mai incercat sa obtina la urne diverse functii in Sudbury, dar nu a fost niciodata ales, ba chiar a obtinut scoruri foarte mici.

Posted

David Popescu, un candidat indepedent de origine romana la alegerile federale din Canada, a declarat saptamana aceasta ca "toti homosexualii ar trebui executati".

Mai rau este ca romanul a spus asta intr-o dezbatere la o scoala din Sudbury, Ontario, circumscriptia unde candideaza pe 14 octombrie.

"Un tanar m-a intrebat ce parere am despre casatoriile intre persoane de acelasi sex si i-am spus ca toti homosexualii ar trebui executati", si-a reiterat ideea Popescu pentru The Sudbury Star.

Afirmatia romanului a oripilat opinia publica din Canada si, ca urmare, i s-a interzis accesul in scolile din districtul unde candideaza.

Nu este singura declaratie care a inflamat spiritele in Canada. Popescu a mai spus si ca toate femeile care au facut vreun avort vor simti mania lui Dumnezeu care "le va rani" si ca cine nu urmeaza calea Domnului trebuie exterminat.

Politia din Ontario il investigheaza pe Popescu pentru instigare la ura si discrimnare sexuala, cu circumstanta agravanta, pentru ca peroratia sa a avut loc in fata unor copii. De altfel, romanul a mai fost condamnat pentru ca si-a batut propria mama.

David Popescu nu este la prima candidatura. El a mai incercat sa obtina la urne diverse functii in Sudbury, dar nu a fost niciodata ales, ba chiar a obtinut scoruri foarte mici.

asta-i prost in m.... ma... dupa ce toata europa se uita urat la noi acum ne mai face si ala de ras.cred ca e un pocait prost ca numa astea au probleme cu avorturile deia au familii(echipa de fotbal) asa mari si nau ce manca ca nu fac avorturi.ratat ce ma enerveaza astea cand vine vorba "daca nu urmezi calea lui dumnezeu degeaba traiesti" dar tu de ce m.... m.... traiesti sa te inchini toata viata si sa te rogi sa castigi la loto.

Posted

Daca tot il sustineti duceti-va frate in Cuba sau Coreea de Nord ca acolo e comunismul . Cu ce te deranjeaza pe tine ca x e homosexual? V-ati trezit si voi peste noapte mari comentatori si va luati dupa altii ca o turma ca sa pareti in 'rand cu lumea' .

Din partea mea atata timp cat nu ma deranjeaza pot sa se si casatoreasca numai dreptul de a adopta copii sa nu li se dea . Ceea ce fac ei e un lucru insa influenta asupra unei vieti tinere este inacceptabila .

Cat despre avort . Cu ce-l f*** pe el grija ca vreo femeie face avort? Pune-te in situatia unui cuplu de adolescenti . Esti pregatit sa-ti intemeiezi o familie la 18/20 de ani?

Nu mai faceti atata pe marii credinciosi , patrioti si nu mai stiu eu ce virtuti mai afisati pentru ochii lumii . Daca esti cu adevarat credincios tine-ti ideile pentru tine . Dumnezeul tau te-a invatat sa fii umil si sa intorci celalalt obraz nu sa injuri pe toti , sa-ti urasti semenii doar pentru ca nu gandesc ca tine . Ingrijeste-te mai intai de tine si apoi uita-te la altii .

E si normal ca salbaticul ala a avut scoruri foarte mici . La o mentalitate de om al pesterilor ce ai fi vrut sa iasa presedinte? Desi n-am fost in Canada niciodata ma indoiesc ca e o tara de inculti si neanderthali .

Posted

phyxyon esti gay ?

trebuie sa fiu gay sa vad cum sunt incalcate drepturile omului? Ce e asa de incredibil in a fi diferit? Nu trebuie sa fii diferit pentru a iesi in evidenta insa daca asa iti place tie si asa te simti tu bine de ar fi ceva rau atata timp ca respecti legea si pe cei din jurul tau . Nu toti suntem adeptii aceleiasi religii , nu toti aveam aceeasi filozofie de viata , nu toti avem aceleasi preferinte de la muzica pana la imbracaminte ori mancare .

Ce e asa de incredibil ca o persoana nu se simte bine in compania unei femei . Atata tragism pentru o nimica toata . Ce urmeaza? Interzicerea muzii rock? Tunderea rockarilor care si-au lasat plete caci nu sunt in tiparul societatii? Ma doare fix in c** de societate si de opiniile voastre despre mine atata timp cat stiu ca am dreptate si cat nu am deranjat pe nimeni . Vedeti-va de treaba voastra , cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia .

Posted

Tipul e cam prost...nu a iesit din casa saracu :error:

Si sunt 100% deacord cu Phyxyon ... Ce va f**e pe voi grija ca X e homosexual .... ??

Posted

Daca nu raportezi comportamentul sexual la stiinta, ci la religie, atunci lucrurile stau putin altfel... Religia s-a aflat mereu pe picior de razboi cu sexualitatea umana! Ceea ce nu inteleg unii teologi, este ca si sexualitatea apartine vietii, iar oamenii sunt singura specie care fac sex si din placere! Un adevarat crestin stie ca trebuie sa-si respecte aproapele si sa nu-l judece... Cum pot fi crestini si sa manifesti atata ura si violenta impotriva unor oameni???

Funny shit

Posted

nu e vorba de credinta, cel putin nu pt mine, e vorba de scarba si injosirea barbatului. => exterminarea baietilor veseli.

dar daca voua va plac baieteii in fustite no comment...

Posted

Nu inteleg,ala a zis ca i-ar omora pe toti care au filet pe stanga si i s-a interzis accesul in scoli ? :lol:

Mare-i gradina ta doamne si multi sar gardul...

Posted

eu cred ca tu esti ala care candideaza lol

am picat jos din scaun la faza asta, sunt cam neindemanatic .. dar thade e prea funny =))))))))

alin esti gay! iti place? nu, deci pls stfu.

sper sa intelegi, daca nu PM, sunt gata sa raspund provocarilor :X

Posted

phyxyon tie ti-ar place sa vezi 2barbati care isi dau limbi pe strada ?

cred ca ti-ar place

da tie ti-ar place sa taci din gura si sa nu mai faci posturi aiurea. nu vezi ca din cauza acelui tembil o sa fim privit urat .

Posted

Tipul e cam prost...nu a iesit din casa saracu :error:

Si sunt 100% deacord cu Phyxyon ... Ce va f**e pe voi grija ca X e homosexual .... ??

Sa inteleg ca ti-ar placea sa vezi persoane ce se ard in cur,nu?

da tie ti-ar place sa taci din gura si sa nu mai faci posturi aiurea. nu vezi ca din cauza lui acel tembil o sa fim privit urat .

Mai rau de atat?

Nu suntem singura natiune care nu accepta homoxexualii,de asta aceste specimene erau rupte in bataie prin america,spania anglia, etc

Posted

Sa inteleg ca ti-ar placea sa vezi persoane ce se ard in cur,nu?

Mai rau de atat?

Nu suntem singura natiune care nu accepta homoxexualii,de asta aceste specimene erau rupte in bataie prin america,spania anglia, etc

aha din cate stiu eu canada se afla in america aaa sau tu vrei sa spui U.S.A.

si inca ceva din cate stiu eu in U.S.A e casa lor;)! acolo sunt baruri speciale pentru homalaii si tot ce le trebuie lor.

Posted

lucky ca sa nu te superi tu :) reformulez : "Ti-ar place sa vezi 2 persoane de acelasi sex "dandu-si limbi" pe strada".

:D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...