Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

olimpia

aveti frica de boom?

Recommended Posts

Posted

vad ca de cate ori apare o plangere la adresa lui boom la moderatori le este frica sa ia o decizie

exp;Pagina mea web

si mereu cand el este postat nu se ia repede o decizie ca la restul playerilori,dc???vad ca el tot regulamentul interpreteaza cum vrea el si voi nu faceti nimic,sunt curios si ce parere au alti playeri si binenteles si admini nostri,boom dc vrea o sugestie deschide de n ori daca voi moderatori il inchideti topicul,eu cu topicul asta pana unde o sa ajung???????

da am facut azi acest cont sa nu f :readthis: iu frustat de boom cum face el deobicei ca oricum nu ia ss nici pt pk 100

Posted

vad ca de cate ori apare o plangere la adresa lui boom la moderatori le este frica sa ia o decizie

exp;Pagina mea web

si mereu cand el este postat nu se ia repede o decizie ca la restul playerilori,dc???vad ca el tot regulamentul interpreteaza cum vrea el si voi nu faceti nimic,sunt curios si ce parere au alti playeri si binenteles si admini nostri,boom dc vrea o sugestie deschide de n ori daca voi moderatori il inchideti topicul,eu cu topicul asta pana unde o sa ajung???????

da am facut azi acest cont sa nu f :readthis: iu frustat de boom cum face el deobicei ca oricum nu ia ss nici pt pk 100

:rofl1:

Posted

acum sincer ce decizie vrei sa se ia daca pe respectivul l-a crapat goldenu si knavish a luat spotu ?

doar nu vroiai sa ia ss boom :)).. omu nu are nici o legatura la faza aceea.

cat despre admini incerc sa continui sa cred ca sunt impartiali si iau decizii corecte :D

Posted

exp;Pagina mea web

buna asta :rofl1:

Posted

acum sincer ce decizie vrei sa se ia daca pe respectivul l-a crapat goldenu si knavish a luat spotu ?

doar nu vroiai sa ia ss boom :)).. omu nu are nici o legatura la faza aceea.

cat despre admini incerc sa continui sa cred ca sunt impartiali si iau decizii corecte :D

Nu am zis ca trebe sa ia ss pt topicul ala, pt ca acolo este indirect implicat , vorbesc in general, parca de 3 ori a fost postat pt pk excesiv si mai are multe pe cap ca nu-i un player exemplu(dupe,vanat...etc)si mereu asa a dacut si pe 97

Guest kinul
Posted

sunt fratele lu basescu. de aia nu iau suspend :rofl2:

@doamne cata minte puteti avea unii

. cata minte puteti avea "unii"

exprimare "boomuita" :clapping: :despair: =)) :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Ex.: 1)cata minte pot avea unii

2) cata minte puteti avea. :>

Posted

. cata minte puteti avea "unii"

exprimare "boomuita" :clapping: :despair: =)) :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Ex.: 1)cata minte pot avea unii

2) cata minte puteti avea. :>

este corecta si forma mea dar depinde cum pui accentul :) dar la mintea creatza n-ai "accenturi" in vocabular.

cata minte puteti avea unii (dintre voi)

ma adresez (voua) in mod direct

"cata minte pot avea unii" se foloseste cand ma adresez altcuiva caruia ii expun faptele (ca unii n-au minte)

"cata minte puteti avea" este corecta si forma asta

Posted

este corecta si forma mea dar depinde cum pui accentul :) dar la mintea creatza n-ai "accenturi" in vocabular.

cata minte puteti avea unii (dintre voi)

ma adresez (voua) in mod direct

"cata minte pot avea unii" se foloseste cand ma adresez altcuiva caruia ii expun faptele (ca unii n-au minte)

"cata minte puteti avea" este corecta si forma asta

Asta incerc sa expilic, tu boom interpretezi tot in favoarea ta, parca ai fi student la lege,ca aia mai invata interpretarea legi...si moderatori mai bine se las pagubasi sa nu umpli de topicuri la banati. :naughty:

Guest WichWess
Posted

spam topic ? :-?

Posted

Salut,poate nu toti adminii sunt impartiali...

Insa in 90% din cazuri sunt si este un procent bun zic eu.. 10% atunci cand din graba sau nu, mai gresesc.

Acum nu va mai asteptati sa fie totul perfect,sistemul funcioneaza decent,putea fii mult mai rau.

Ex:sa vina un admin sa iti ia castelul sau sa apara caractere cu 3-4 rr peste noapte,etc

Aveti rabdare si nu va mai plangeti...

Acest caz este mai complicat deoarece nu este inclus in regulament.

Posted

Asta incerc sa expilic, tu boom interpretezi tot in favoarea ta, parca ai fi student la lege,ca aia mai invata interpretarea legi...si moderatori mai bine se las pagubasi sa nu umpli de topicuri la banati. :naughty:

interpretez sau nu, am dreptate. corect? atata timp cat "sistemul" are lacune asa mari incat permite interpretarea "legilor" e vina mea? daca e sa o luam pe partea cealalta, si adminii interpreteaza totul in favoarea lor prin regula "In orice alta situatie adminii au ultimul cuvant"

Guest kinul
Posted

ce penal e filmuletu cu ronaldo :yupee:

Posted

exp;Pagina mea web

mada facar bici =))) :gun: yourself !

Posted

iar goldu vine voios din dreapta!

.......................................

Print! :photo: Print! :photo:

http://www.imagebam.com/image/f3377239814191/ foarte voios vine goldenul din dreapta,nu era nimeni pe spot ,tu ai revenit si ai facut poze dupa,erai mort demult.

boom ai imbatat goldenu de e asa voios si vine din dreapta :)) =)))

numai goldeni voiosi gaseste boom :)

app da mi'e frik de el...are prob cu ficatu ...mi'e frik sa nu crape si sa'l am pe constiintza :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...