Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tsu_Xing

Spoturi latura arena

Recommended Posts

Posted

Stiu ca s-a mai facut un topic (cel putin) dar vad ca nu s-a facut nicio modificare, deci, poate este cazul unui nou topic.

Arena, teoretic este harta cea mai puternica, acolo unde exp-ul este cel mai mare, acolo dai pt rr. Pai daca asa e, cum vine ca pe margine iei acelasi exp, sau mai putin decat in tarkan? Diferenta fiind ca monstrii sunt mai puternici si risti sa iei si contor daca lasi afk.

Sa zicem ca spoturile cu Ax Warrior sunt decente, dar cele cu lizzard warrior sunt catastrofale. Dupa ce ca latura aceea este cea mai lata, mai au punctele de respawn in colturi, de numai un sm sau mg le poate tine cum trb, poate au fost gandite pt aceste caractere, dar nimeni nu sta pe ele decat daca in restul arenei este full. Un alt dezavantaj ar fi ca monstrii sunt... prosti, daca stai si tragi in ei nu se misca, stau pe loc sau mai rau, o iau la sanatoasa, dar daca indrazneste sa treaca cineva prin spot.. pai atunci toata armata de monstrii il urmeaza.

Ati facut atatea modificari la goldeni pt a tine pasul cu reseturile oamenilor, de ce nu modificati si monstrii din arena? Sigur, o sa zica lumea ca am 2 rr-uri si pot sa tin si restu ce fac, care au 1 rr sau 0 rr? Raspunsul: exista alte harti pt ei -_-

Faceti spoturile alea cum trb, sa nu fie bataia asta de joc.

P.S. cum a ramas cu spotul de la fantana si cele 2 din stanga arenei? Stiu ca sunt sanse minime ca o sugestie sa fie pusa in pracita sau macar sa se uite peste topic cel care o poate implementa, dar un raspuns de la un moderator ar fi de apreciat.

Posted

Intr-un fel as vrea sa se modifice.. dar pe de alta parte nu. Zic asta pentru ca acolo pe lateral macar prinzi un spot liber la orice ora si cand n-ai unde face in alta parte e o alternativa buna. Pe de alta parte... daca s-ar modifica si ar pune alti mobi / alt respawn / alta xp.. ar fi mereu full , ca si restul arenei :)

Posted

Ati facut atatea modificari la goldeni pt a tine pasul cu reseturile oamenilor, de ce nu modificati si monstrii din arena? Sigur, o sa zica lumea ca am 2 rr-uri si pot sa tin si restu ce fac, care au 1 rr sau 0 rr? Raspunsul: exista alte harti pt ei

Aici ai dat-o cu mucii in fasole, aveam pretentii de la tine.

Ce ar fi sa ai tu 0 rr si restul 2 rr, ti-ar conveni sa se faca modificarile astea care tin pasul cu cei cu rr ? Adica sa te trezesti peste noapte ca abia mai faci fata la golden goblin cand cu cateva zile inainte reuseai sa dai jos si un golden dragon.

Sa zicem ca sunt unii, foarte putini pe server, care nu sunt UCP-isti ( pty pls, items pls, zen pls s.a.m.d.) si doresc sa creasca singuri cum pot si cum se descurca ei pe propriile puteri. Lor de ce sa nu le dam o sansa? Si pana la urma, ala care s-a chinuit singur merita statutul de "adevarat player de MU". De ce sa-i dam in cap ?

Voi nu remarcati ca sunt foarte putini cei care stau on si incearca sa se descurce singuri, daca nu sunt invitati de guild / alianta la party? Nu remarcati ca multi intra, cer insistent party 2-3 minute si apoi daca nu li se ofera, ies din joc ? Eu am caractere in 2 aliante , formate din cate minim 3 guilde fiecare si in ambele exista astfel de specimene.

Si totusi, majoritatea sugestiilor care se dau in ultimul timp, sunt numai pentru favorizarea celor cu peste 2 rr......dar de ce nu mergeti fratilor BC si DS daca tot va laudati ca stati on si nu va convine in arena ?:)

Posted

@Strike, ieri la ora 3 dimineatza, arena: tarcuri full, spoturi ax warrior toate full, spot lizzard warrior, toate goale. Oare este un semn?

@3xtreme, am suportat toate modificarile la goldeni, abia cand era sa fac golden +5, i-a modificat, am dat rr, era sa-i fac, i-a modificat, am dat al 2 lea rr, iar i-a modificat, asa ca "Adica sa te trezesti peste noapte ca abia mai faci fata la golden goblin cand cu cateva zile inainte reuseai sa dai jos si un golden dragon.

" o traiesc pe propria-mi piele... asta este. Arena nu este pt 0 rr sa stea sg pe spot, exista alte harti, eu 1 am dat rr in aida2 la 2-3k exp, fiecare da unde poate. Nu zic ca daca exista arena acum, cei cu 0 rr sa dea cum am dat eu rr, sa foloseasca arena, sa dea mai rpde rr, dar nu sa se gandeasca ca merg ei acolo si dau solo, iar in 2 zile vine si rr-ul. Exista party, sa-l faca cu cei care pot sa tina spotul. Darm ce om cu rr ar face party cand ia exp mai mic ca in tarkan, cu diferenta ca monstrii sunt mai puternici, fac dmg mai mare, ai spotul dublu fata de tarkan si risti si sa iei contor daca lasi peste nopate si cel care ar trb sa stea on, il apuca somnul?

Uite, acum sunt pe spot la lizzard warrior si de 20 de minute fug dupa ei incercand sa-i tin pe spot, ca apar undeva in partea dreapta a ecranului de abia ii vezi si o iau la sanatoasa si ajung pe margine, de unde nu revin ca sunt emo si-si plang suferinta iar eu incet incet ajung de la 10 monstrii sau cati sunt pe spot, la 5 cum era aseara.

P.S. de ce am impresia ca o sa-mi racesc gura de pomana, asemenea topicului cu spoturile de la fantana?

Guest *ROSY*
Posted

Probabil ca nu s-au facut inca spoturile ca pe 97d pt a mai fi cat de cat concurenta. Desi sunt destui cu rr, spoturile de pe 97 aveau nevoie de un holder bunicel ca sa faca fata.

Guest MagiczSm
Posted

e k ce a zis acolo dar ar trebui si xpu marit la mobi :) la bali macar .... ca e jalnic

Posted

P.S. de ce am impresia ca o sa-mi racesc gura de pomana, asemenea topicului cu spoturile de la fantana?

Offff, nasol e cand am dreptate. -_-

Bv dragos, ai modificat monstrii, i-ai facut mai puternici => exp mai mare, doar ca i-ai modificat pe cei gresiti. I-ai modificat pe cei care deja dadeau un exp decent, iar cei care fac arena de ras stau in acolo... urata treaba.

Guest MagiczSm
Posted

exp mare la bali dak se poate si hp mai mult nu e probl :))

Posted

daca pun in arena numai mobi care sa dea exp 50k si care sa aiba 0 dmg, 0 defense si 0 HP

o sa fie toata lumea fericita , nu ?

Arena, teoretic este harta cea mai puternica, acolo unde exp-ul este cel mai mare, acolo dai pt rr. Pai daca asa e, cum vine ca pe margine iei acelasi exp, sau mai putin decat in tarkan? Diferenta fiind ca monstrii sunt mai puternici si risti sa iei si contor daca lasi afk.

Unde scrie ca arena este sau ca trebuie sa fie harta cea mai puternica ?

Sa zicem ca spoturile cu Ax Warrior sunt decente, dar cele cu lizzard warrior sunt catastrofale. Dupa ce ca latura aceea este cea mai lata, mai au punctele de respawn in colturi, de numai un sm sau mg le poate tine cum trb, poate au fost gandite pt aceste caractere, dar nimeni nu sta pe ele decat daca in restul arenei este full. Un alt dezavantaj ar fi ca monstrii sunt... prosti, daca stai si tragi in ei nu se misca, stau pe loc sau mai rau, o iau la sanatoasa, dar daca indrazneste sa treaca cineva prin spot.. pai atunci toata armata de monstrii il urmeaza.

Mobii slabi au fost pusi la cererea voastra cand nu aveati inca reset . Vai de capul vostru ... nici nu stiti ce mai ceretzi :D

PS: am tot spus , mobii din arena dau si o sa dea mai putina experienta raportata la dmg/def mobilor decat restul hartilor .

Posted

nici asa dar totusi stateam la tarc ala de golem luam 10-11k si mureau aia la 5 ani..am mers pe spoturi la golem deia mai slabi luam 5-6k mam tirat tarcan mere mai bine =)) ar trb reglata putin..si marea prb e ca xp e prea mic in pt.singur iei 40k cu pt 10k adica de 4 ori mai mult daca dai solo..nu prea e ok :blink: eu zic ca un 15-20in pt ar fi ok..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...