Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

koka

Sugestie elf

Recommended Posts

Posted

cu varianta pg la fiecare puncti cum ramane? fiecare isi poate lua potiuni si sageti,sunt foarte esentiale pt majoritatea,si asa s-ar rezolva problema sagetilor pe actualul sezon.

punctiform e singurul spot in care ar putea trage elful singur daca ii face fata,acolo ar fi foarte bine venit cate un pg,ca sa nu parasim spotul cand ramanem fara sageti sau sa nu ne rugam de toata lumea sa ne cumpere sageti.

Posted

cu varianta pg la fiecare puncti cum ramane? fiecare isi poate lua potiuni si sageti,sunt foarte esentiale pt majoritatea,si asa s-ar rezolva problema sagetilor pe actualul sezon.

punctiform e singurul spot in care ar putea trage elful singur daca ii face fata,acolo ar fi foarte bine venit cate un pg,ca sa nu parasim spotul cand ramanem fara sageti sau sa nu ne rugam de toata lumea sa ne cumpere sageti.

koka te zbati degeaba, eu deja am renuntzat la idee. S-a inteles ce am avut de spus cei care avem elfi, nu are rost sa insisti pe chestiunea asta si asa deja s-a facut atat TamTam.

Posted

Deci e grav de tot cu elful pe agility.Sunt 390 si nu imi da nimeni party...am incercat aseara si azi in total vreo 6 7 ore ,nimic.

M-am dus in lt7 sa bat singur,da vreo 2k exp pe mob...am batut cam 1 ora si m-am dus oras sa iau sageti,normal ca am pierdut spot.

Singura sansa este sa ai spotul tau prin icarus/tarkan(adica sa faci preluari sa te certi cu lumea,etc) si sa chemi la party,altfel nu ai sanse.

In ritmul asta cre ca dau rr in 2-3 saptamani.

Sper sa se faca ceva si pentru elf.. :dontknow:

Posted

Deci e grav de tot cu elful pe agility.Sunt 390 si nu imi da nimeni party...am incercat aseara si azi in total vreo 6 7 ore ,nimic.

M-am dus in lt7 sa bat singur,da vreo 2k exp pe mob...am batut cam 1 ora si m-am dus oras sa iau sageti,normal ca am pierdut spot.

Singura sansa este sa ai spotul tau prin icarus/tarkan(adica sa faci preluari sa te certi cu lumea,etc) si sa chemi la party,altfel nu ai sanse.

In ritmul asta cre ca dau rr in 2-3 saptamani.

Sper sa se faca ceva si pentru elf.. :dontknow:

daca se pune cate un pg in arena mai tragi unpic de tine pana reusesti sa dai rr iar apoi cauti si prinzi un puncti in arena ca daca zici ca esti pe agility banuiesc ca faci fata,iar daca ai pg acolo langa tine poti creste si tu linistit atat timp cat stai on si poti da party cui vrei tu,nu mai trebuie sa depinzi de alti jucatori care vor sau nu sa iti dea party sau care vor sau nu sa iti aduca sageti.

(asta daca se poate aplica ideea)

Posted

Ca o concluzie,daca ai facut greseala sa bagi agility,cauta spot bun (mai ales tarkan 2-3,icarus)baga un print ,gaseste un holder bun(ei de obicei bat singuri) si tine cu dintii de el.

Este singurul mod de a creste fara rr si pe agility.

Ce zici tu se aplica daca ai rr si vreo 4k ag,insa e pentru cei care joac 24/24...sa tot cumperi sageti..

Mai bine bagi energy 1rr pentru party si pe urma continui agil.

Trebuie sa te adaptezi cu serverul..

Si inca ceva belesti ochii bine dupa party kalima 6-7,eu am rezistat pe ultimu spot din k6(am 1500 agil si tot imi faceau 150+ dmg

Elful pe energy nu rezista acolo.Daca nu sunt elfi cu rr disponibili ai sanse.

Posted

ar trebui sa se aduca inapoi tarcul de bk si sa fie 1 pg cu sageti acolo .. sm/mg interzisi

deacoord cu gunit , asta ar fi cea mai buna solutie pentru elfii pe agility

Posted

ar trebui sa se aduca inapoi tarcul de bk si sa fie 1 pg cu sageti acolo .. sm/mg interzisi

sunt sm dat totusi cu asta sunt de acord...chiar era frumos sa dai in tark de bk mai un chat mai un pk

Posted

Daca eu am 10k ene si vreu sa ma bag si eu pe agi sa dau si eu rr mai repede ce fac la asta vati gandit asta e trebui sa ai prieteni sa iti aduca sageti din 2 in 2 ore

Posted

nu se poate face, am discutat cu dragos si a incercat multe variante de a elimina problema elfului

cu parere de rau se pare ca elful va ramane singurul caracter ce este in imposibilitatea de a tine un spot de unul singur :(

1.Cei asa greu Diablo sa iei de pe Season 4 skilul "Infinite Skill shot" si sal implementezi in S1 ?

2.Exista Fenrir pentru a nu se mai consuma sageti ( cei drept ca tre sa bagi bless pentru HP'u lui )

@si pro si contra

Posted

oare de ce crezi ca se numeste s4 si nu s1? nu e chiar asa usor cum crezi. si ca sa scapi de problema sagetilor exista skilul de la fenrir plasma storm... dar nu exista fenrir pe server eu unul nu am vazut nici unul pana acum probabil este drop rate-ul la componente foarte mic si nu este singurul server de genul asta: eu am jucat s4 si cel mai rar este fenrirul si itemele de s4. => itemele noi sunt cele mai rare pentru ca sunt cel mai greu de obtinut!!!! si ca sa nu mai umplu multe randuri mai simplu ar fi: componentele fenrirului sa aibe drop rate mai mare si in mapuri mai accesibile playerilor.

deci sunt pro

Posted

Daca stai sa te gandesti elfu pe agility consuma foarte multe sageti/zi si logic ...nu face lvl asa de repede precum cel pe energy...se gaseste greu party.In tarcul de bk sa aibe acces doar elf/bk si un pg pe undeva aproape :D

Posted

eu zic ca ar fi suficient ca sa rezolvam problema pentru S1 una dintre variantele astea doua:

1. vechiul tark de bk (eventual si un pg in coltisor bonus,daca se poate)

2. cate un pg cu potiuni,sageti etc la fiecare punct arena sau daca nu la fiecare punct macar la 2-3 punti,in felul acesta mai putem schimba puncturile intre noi,cei care nu-s elf mai pot ceda punctul cu pg in schimbul altui punct fara pg.

se poate D-le vDragosh?

Guest varza'n beci
Posted

solutia realista zic eu...nu visatoare este marirea tolbei respective la ....1000-2000 sageti..astfel iti ajunge o zi intreaga +ca mai poti pune sageti si in store :-j

Posted

solutia realista zic eu...nu visatoare este marirea tolbei respective la ....1000-2000 sageti..astfel iti ajunge o zi intreaga +ca mai poti pune sageti si in store :-j

s-a discutt mai sus si despre asta dar nu se poate,maxim 255 este numarul si la sageti si la potiuni.

Posted

realista zici :))

nu te intrebi de ce oare au pus maxim 255 sageti si nu 300 sau 260 sau 500 de ce fix 255 ce e asa special la 255?

Exista o explicatie legata de numarul de bitishori care intra intr-un byte (octet pe romaneste) si din pacate decat cu FOARTE MARI eforturi se poate face ceva in legatura cu asta - mai degraba instalam S4.

PRO la pg langa spot

PRO la tarc de elf/bk/dl

adoptarea uneia ar fi suficiente

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...