ellysmark Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 trimete-ti mailuri la webzen..100 de oameni 1000 de mofturi nu vrei sa aibe toate caracterele es? a vreau si eu sweel pe sm ..unde as putea sa postez?
koka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Am ajuns la o concluzie...de asta va tot luati voi de propunerea ce am facut-o pt ca nu aveti nici o idee legata de acest subiect,dar e in regula ca asa-s majoritatea romanilor! in loc sa veniti cu o idee sa incercam sa rezolvam problema mai bine criticati intr-un fel sau altul propunerile,si asa e cam la toate sugestiile facut-e pe forum.
stely_yoo Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Nu sunt chiar toti rai , dar din moment ce asta este versiunea , nu stiu ce ar putea face cei de la conducerea Linkmania.App...se scrie facute ... nu facut-e :)
koka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Nu sunt chiar toti rai , dar din moment ce asta este versiunea , nu stiu ce ar putea face cei de la conducerea Linkmania.App...se scrie facute ... nu facut-e :)daca tot corectezi atunci invata macar sa citesti!
SWAt2000 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ce ma bucur -_- Avantaje/Dezavantaje, va suna cunoscut? :dooh:@koka, te bate romana :rofl2:
wolfuletz Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Acum inca putem spune ca suntem pe la inceput de server,dar cand toata lumea va avea 2-3 rr`uri cel putin si vor putea tine singuri spoturile si tzarkurile elful va mai primi party sa poata creste ? Da, va primi in cazul in care va sta on si va da beep holder-ului ca vine razia si sa se trezeasca sa nu ia contor de afk :) Sa fim seriosi si acum e la fel, holderul cu multe rr`uri face party doar in cazul in care vrea sa doarma si sa ramana cineva on sa-l trezeasca. Din cate am inteles dragos nu vrea sa faca nimic pentru acest lucru, deci tot ne zbatem degeaba :)
koka Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Ce ma bucur -_- Avantaje/Dezavantaje, va suna cunoscut? :dooh:@koka, te bate romana :rofl2:ahahahaha ma...eu sunt ungur ma :)si asa ungur cum sunt nu ma numar printre cei 90% din server care nu pun nici semnul " ? " dupa o intrebare :) :tiphat:
Fury Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Trebuie sa remarc faptul ca elful e cel mai dezavantajat dintre toate caractere-le prin faptul ca nu poate purta scut si arc/arbaleta simultan + ca arcul/arbaleta consuma sageti.Vreau sa intreb daca nu se poate crea un arc/arbaleta care sa nu consume sageti,un skill care sa nu permita consumarea sagetilor sau poate un fel de ingerash/imp/unirea care sa aibe exact rolul de a nu permite consumarea sagetilor! stiu ca suna mai absurd,dar ceva tot trebe sa se faca.Veniti si voi cu idei,poate reusim sa rezolvam intr-un fel problema asta. #-o poate pe s15 unde jucati voi elfu poarta si arc si scut si staff si kundun deodata :)) koka se vede faptul ca tu esti paralel cu warul , deci nu ma obosesc sa-ti scriu avantaje/dezavantaje .... pe 97 ce avea elfu in + ?
wolfuletz Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 #-o poate pe s15 unde jucati voi elfu poarta si arc si scut si staff si kundun deodata :)) koka se vede faptul ca tu esti paralel cu warul , deci nu ma obosesc sa-ti scriu avantaje/dezavantaje .... pe 97 ce avea elfu in + ?Avea tzarkul de bk unde putea creste si sa faca refill la sageti fara sa piarda "spotul". Fenrirul ar trebui sa aibe optiunea de unlimited arrows, dar nu are nici asta, deci nici nu ma obosesc sa-l fac doar sa fiu cu "fitze" ca am si eu unul sub fund. Cam astea lipsesc din punctul meu de vedere.Pe versiunea astea elful e aiurea, sa nu vorbesc de seturile ancient, sunt sub orice critica ;)
Fury Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Avea tzarkul de bk unde putea creste si sa faca refill la sageti fara sa piarda "spotul". Fenrirul ar trebui sa aibe optiunea de unlimited arrows, dar nu are nici asta, deci nici nu ma obosesc sa-l fac doar sa fiu cu "fitze" ca am si eu unul sub fund. Cam astea lipsesc din punctul meu de vedere.Pe versiunea astea elful e aiurea, sa nu vorbesc de seturile ancient, sunt sub orice critica ;)si pe 97 ai putut sa numeri pe degete elfii care stateau in tark...
koka Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 #-o poate pe s15 unde jucati voi elfu poarta si arc si scut si staff si kundun deodata :)) koka se vede faptul ca tu esti paralel cu warul , deci nu ma obosesc sa-ti scriu avantaje/dezavantaje .... pe 97 ce avea elfu in + ?daca citeai cu atentie vedeai ca asta spuneam si eu,elful fata de 97 db elful nu are nimic in +,n rest toti au cate ceva nou fata de 97 db! PS: era un exemplu ca elful nu poate purta scut si arc in acelasi timp asa cum poate purta bk (scut+arma) mg (scut+arma/staff) sm ( scut+staff) dl (scut+arma).
Fury Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 daca citeai cu atentie vedeai ca asta spuneam si eu,elful fata de 97 db elful nu are nimic in +,n rest toti au cate ceva nou fata de 97 db! PS: era un exemplu ca elful nu poate purta scut si arc in acelasi timp asa cum poate purta bk (scut+arma) mg (scut+arma/staff) sm ( scut+staff) dl (scut+arma).pai exemplul tau e prost , pe 97 nu putea bk/mg/sm sa poarte arma+scut? toata diferenta acuma e de hp/def
wolfuletz Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 pai exemplul tau e prost , pe 97 nu putea bk/mg/sm sa poarte arma+scut? toata diferenta acuma e de hp/defNU asta e problema, problema e ca un ELF pe agility nu are unde sa creasca, asta e singura problema, ca e dependent de party in cazul de fata, pe cand restul nu sunt dependenti, daca au spot/tzark au de ales daca vor sa dea singuri sau sa faca party, pe cand tu ca elf nu ai de ales, decat sa faci party, degeaba ai 20 k agil si 700 de reseturi. Fury eu am mai zis-o intr-un post toti cei care n-au jucat in viatza lor cu elful sunt contra acestui tzark,iar tu esti unul dintre ei.
Fury Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 NU asta e problema, problema e ca un ELF pe agility nu are unde sa creasca, asta e singura problema, ca e dependent de party in cazul de fata, pe cand restul nu sunt dependenti, daca au spot/tzark au de ales daca vor sa dea singuri sau sa faca party, pe cand tu ca elf nu ai de ales, decat sa faci party, degeaba ai 20 k agil si 700 de reseturi. Fury eu am mai zis-o intr-un post toti cei care n-au jucat in viatza lor cu elful sunt contra acestui tzark,iar tu esti unul dintre ei.te inseli , am dat chiar vreo 3-4 rr pe 97 doar in tacu de bk cu elfu ( de la 200 - 350 ) , in fine nu conteaza asta , sugestia lui koka era pentru scut+arma daca nu ma insel , nu avea nici o treaba cu tacu de bk cum ar fi .... daca te-ai uita chiar am postat la sugestia cu tacul ca sunt total deacoord , deoarece stiu cat de mult avantaj iti ofera pentru ca am crescut foarte mult in el ....#mai sus tu te refereai la faptul ca se termina sagetile , pai si pe 97 la fel se terminau , era elful dependent de party intr-un fel, si oricum fara buff doar cu agilty normal dai un kkt de dmg .... nu sunt exagerat de mult baieti care joaca pe elf ... poate maxim 50 sa fie pe tot servaru (ma refer la cei care joaca serios ) , ca fetele doar party si afk :))
koka Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 te inseli , am dat chiar vreo 3-4 rr pe 97 doar in tacu de bk cu elfu ( de la 200 - 350 ) , in fine nu conteaza asta , sugestia lui koka era pentru scut+arma daca nu ma insel , nu avea nici o treaba cu tacu de bk cum ar fi .... daca te-ai uita chiar am postat la sugestia cu tacul ca sunt total deacoord , deoarece stiu cat de mult avantaj iti ofera pentru ca am crescut foarte mult in el ....#mai sus tu te refereai la faptul ca se termina sagetile , pai si pe 97 la fel se terminau , era elful dependent de party intr-un fel, si oricum fara buff doar cu agilty normal dai un kkt de dmg .... nu sunt exagerat de mult baieti care joaca pe elf ... poate maxim 50 sa fie pe tot servaru (ma refer la cei care joaca serios ) , ca fetele doar party si afk :))nu era pt scut si arma sugestia,ala era doar un exemplu ca nici macar din punctul asta de vedere nu e avantajat...sugestia mea era sa inventam ceva care sa nu mai consume sageti,la cate persoane sunt pe serverul asta m-am gandit ca poate gasim o idee buna care sa functioneze! dar aici in loc sa dea omul o idee buna vine si isi spune parerea despre topicul care l-ai facut! sper sa mai lucreze dragosh la skilul de fenrir,poate reuseste sa il activeze...sau poate reuseste sa puna cate un pg la fiecare punctiform.
Fury Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 nu era pt scut si arma sugestia,ala era doar un exemplu ca nici macar din punctul asta de vedere nu e avantajat...sugestia mea era sa inventam ceva care sa nu mai consume sageti,la cate persoane sunt pe serverul asta m-am gandit ca poate gasim o idee buna care sa functioneze! dar aici in loc sa dea omul o idee buna vine si isi spune parerea despre topicul care l-ai facut! sper sa mai lucreze dragosh la skilul de fenrir,poate reuseste sa il activeze...sau poate reuseste sa puna cate un pg la fiecare punctiform.a explicat ija ca nu exista pe s1 optiunea unlimited , nu stiu de ce tot bateti apropouri , si nu stiu cum crezi ca s-ar putea modifica caracterul daca asa este setat pentru s1 :-?
wolfuletz Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Am mai zis si eu, fenrirul are optiunea de unlimited arrows doar incepand cu s2, pe versiunea asta nu exista deloc.
koka Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 un pg la fiecare punctiform din arena nu se poate pune? ma refer exact acolo pe spot langa mobi ca sa nu trebuiasca sa parasesti spotul ca sa cumperi sageti.parca 6 puncti am numarat in arena.cred ca ar fi benefic pt toata lumea ca si alte caractere mai au nevoie de potiuni life/mana.
Guest *ROSY* Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Va agitati degeaba, ca oricum s-a zis ca nu se modifica nik. Ideea cu sageti la fiecare tarc sigur nu va fi pusa in aplicare, slabe sanse si pt cea cu fenirul
vdragosh Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Limitarea este legata de versiune .Asteptam Season 2 :> nu se poate face, am discutat cu dragos si a incercat multe variante de a elimina problema elfuluicu parere de rau se pare ca elful va ramane singurul caracter ce este in imposibilitatea de a tine un spot de unul singur :(
3XTR3M Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Pacat, personal consider elful pe agility cel mai cool caracter din joc si foarte putini care se incumeta sa creasca asa ceva in conditiile in care sagetile sunt limitate.
koka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Limitarea este legata de versiune .Asteptam Season 2 :>ok,deci doar pe sezonul 2,dar ca sa rezolvam oarecum problema pe sezonul asta nu se pot pune Potion Girl la fiecare puncti din arena?am spus si mai sus,cred ca ar fi benefic pt toata lumea,si nici nu-s asa multe spoturi puncti in arena.(sa fie vointa si sa se poata)
Dilut3D Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Sunt elf pe agility lvl 380.1.In primul rand pentru k s-au modificat mobi din arena pentru avantajarea celor cu rr nu ai cum sa mai tii un tarc nici cu unlimited arrows.2.De cand cu kalima nu prea se mai fac partyuri deoarece este abundenta de spoturi si cei cu rr bat singuri.3.Atunci cand e nevoie de elf se cauta pe energy si cu rr,daca esti pe agil fara rr ai sanse minime spre deloc.4.Toate updateurile astea noi dezavantajeaza elful si mai mult deoarece sunt in minoritate.Eu zic sa nu va faceti elf pe agility,este super dezavantajat daca nu ai prieteni f buni.Dupa rr o sa bag energy ca asa nu se mai poate,nici singur nici party nici nimic?Pana dau eu rr cu 2-4 k exp, or sa dea altii 3-4 rr cu 35 k exp solo.Daca era regula de party obligatoriu era mult mai fair play.
vdragosh Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 regula cu party obligatoriu are 2 probleme :1. nu are sens daca nu participa tot party-ul la exp => AE-ul tot trebuie sa is cumpere sagetzi cum face si sm-ul la lvl mic cu MP . Tot de aici => ca nu trebuie sa fie diferentze prea mari intre membrii party-ului ( exemplu : sm 3 rr , mg 0 rr, ... )2. ce faci daca esti nevoit sa primesti in party sau sa ceri party pe cel mai mare "dusman" de pe server ?mai vb. cand se rezolva cele 2 pb prin regulament si/sau idei noi .
theogritzi Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 1.dak nu este holder destul de bun sa se descurce singur si mai are nevoie de ajutor si vine un mg cu 0 rr la un sm cu 3rr si ii spune k vrea pt in arena, sm`ul cu 3 rr ii zice ca ii mai trebuie un holder si asa va astepta pana va veni un mg cu rr2.Fiecare sa isi faca o lista cu dusmanii de pe server=)) si sa-i puna la semnatura in caz ca sunt postati ca nu dau party =))))))