Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

koka

Sugestie elf

Recommended Posts

Posted

Trebuie sa remarc faptul ca elful e cel mai dezavantajat dintre toate caractere-le prin faptul ca nu poate purta scut si arc/arbaleta simultan + ca arcul/arbaleta consuma sageti.Vreau sa intreb daca nu se poate crea un arc/arbaleta care sa nu consume sageti,un skill care sa nu permita consumarea sagetilor sau poate un fel de ingerash/imp/unirea care sa aibe exact rolul de a nu permite consumarea sagetilor! stiu ca suna mai absurd,dar ceva tot trebe sa se faca.

Veniti si voi cu idei,poate reusim sa rezolvam intr-un fel problema asta.

Posted

Trebuie sa remarc faptul ca elful e cel mai dezavantajat dintre toate caractere-le prin faptul ca nu poate purta scut si arc/arbaleta simultan + ca arcul/arbaleta consuma sageti.Vreau sa intreb daca nu se poate crea un arc/arbaleta care sa nu consume sageti,un skill care sa nu permita consumarea sagetilor sau poate un fel de ingerash/imp/unirea care sa aibe exact rolul de a nu permite consumarea sagetilor! stiu ca suna mai absurd,dar ceva tot trebe sa se faca.

Misiune imposibila...da intreadevar elful este cel mai dezavantajat caracter dar nu cred ca se poate face ceva din ce ai scris tu :-?

Guest MagiczSm
Posted

nusht dak sigur pe versiunea asta exista acel skill la arcul de 380 ai un skill care nu mai consuma sagetzi :),pe s2 s3 s4 merge :)

Posted

Da,eu zic sa facem un fel de calut si sa ii spunem Fenir,iar cand il porti sa nu consumi sageti.In plus sa il poti reface bagand bless in el.

Asta este jocul,elful trebuie sa faca fenir iar restul nimic,am mai discutat.

Insa nu doresc nimic schimbat chiar daca este asa.

edit: fenirul cred ca este mai rar decat un item 380,nu am vazut nici macar 1.

Posted

Da,eu zic sa facem un fel de calut si sa ii spunem Fenir,iar cand il porti sa nu consumi sageti.In plus sa il poti reface bagand bless in el.

Asta este jocul,elful trebuie sa faca fenir iar restul nimic,am mai discutat.

Insa nu doresc nimic schimbat chiar daca este asa.

edit: fenirul cred ca este mai rar decat un item 380,nu am vazut nici macar 1.

s-a discutat si despre faptul ca fenrir nu are rolul de a impiedica consumarea sagetilor pe versiunea asta.

(daca despre fenrir vb)

Posted

s-a discutat si despre faptul ca fenrir nu are rolul de a impiedica consumarea sagetilor pe versiunea asta.

(daca despre fenrir vb)

Elemental Mace & Elemental Shield si n`o sa mai ai probleme cu sagetzile.

"Elful e cea mai dezavantajata rasa. Elful in sus, elful in jos..." Bla, bla, bla. Deja devine monoton.

Elful face defence FOARTE mare din agl + buff, are HEAL, nu trebuie sa stea non stop sa bage potziuni.

Vrei sa joci cu un elf? Joci asa cum e, fara sa ceri modificari ale jocului pentru ca nu`tzi convin tzine unele aspecte ale caracterului.

Nici mie nu`mi convine ca BK-ul sa bata toate rasele in PVP. Propun ca BK, atunci cand ataca un alt player, sa ia return dmg 75% DIN START (+ 45% maxim din iteme). Asa am rezolvat`o si cu BK-ul.

SM-ul e avantajat ca are Teleport si Mana Shield, nu? Propun atunci ca SM-ul sa aiba la full stats, cu toate itemele de cel mai mare lvl pe el, dmg fix 1000 la PVP. Doar poate sa fuga si sa se apere mai bine decat majoritatea raselor, nu?

Iar MG-ul fiind o combinatzie intre DW si DK, la PVP sa nu poata folosi nici unul dintre skill`urile comune celor 2 rase. Sa dea click stanga pana se satura.

E ok asa?

Toate rasele au avantaje si dezavantaje. Nu va ajunge ca v`au facut spot`uri punctiforme, cand NU trebuiau create? Acum ba vretzi shop in tzark, ba vretzi alte modificari de joc. Ori vrei sa joci cu elful, ori nu vrei.

Posted

intradevar elfu are dezavantaje mari...

dar are avantaje pe care restul raselor nu il au : primeste party fff. rpd + ca itemele de elf sunt mult mai ieftine :P

oricum cand faci un caracter esti constient de avantaje/dezavantaje.

deasta a fost si faza beta

Posted

nu cred ca este posibil asa cv :)

Posted

Elemental Mace & Elemental Shield si n`o sa mai ai probleme cu sagetzile.

"Elful e cea mai dezavantajata rasa. Elful in sus, elful in jos..." Bla, bla, bla. Deja devine monoton.

Elful face defence FOARTE mare din agl + buff, are HEAL, nu trebuie sa stea non stop sa bage potziuni.

Vrei sa joci cu un elf? Joci asa cum e, fara sa ceri modificari ale jocului pentru ca nu`tzi convin tzine unele aspecte ale caracterului.

Nici mie nu`mi convine ca BK-ul sa bata toate rasele in PVP. Propun ca BK, atunci cand ataca un alt player, sa ia return dmg 75% DIN START (+ 45% maxim din iteme). Asa am rezolvat`o si cu BK-ul.

SM-ul e avantajat ca are Teleport si Mana Shield, nu? Propun atunci ca SM-ul sa aiba la full stats, cu toate itemele de cel mai mare lvl pe el, dmg fix 1000 la PVP. Doar poate sa fuga si sa se apere mai bine decat majoritatea raselor, nu?

Iar MG-ul fiind o combinatzie intre DW si DK, la PVP sa nu poata folosi nici unul dintre skill`urile comune celor 2 rase. Sa dea click stanga pana se satura.

E ok asa?

Toate rasele au avantaje si dezavantaje. Nu va ajunge ca v`au facut spot`uri punctiforme, cand NU trebuiau create? Acum ba vretzi shop in tzark, ba vretzi alte modificari de joc. Ori vrei sa joci cu elful, ori nu vrei.

cu ce ma ajuta asta daca nu pot nici macar sa cresc singur?!! prind un puncti ce fac cu el? trag pana mi se termina sagetile si fug dupa sageti in speranta ca o sa fie spotul gol asa cum l-am lasat? aici nu e vb de ce are fiecare caracter in +,e vb de ce nu poate face elful...sa creasca singur...e cel mai esential lucru la orice caracter!!! sugestia asta nu e pt ca am eu elf si nu imi convine...la elf sunt prea multe dezavantaje deja,caut o rezolvare!!

Guest MagiczSm
Posted

nusht dak sigur pe versiunea asta exista acel skill la arcul de 380 ai un skill care nu mai consuma sagetzi :),pe s2 s3 s4 merge :)

dak nu merge chestia cu skilu de 380 alt cv nu cred ca se poate face :D

Posted

daca te faci pe agi intradevar e nsp rau..dar vezi u asa e jocu facut astea nu se pot modifica si chiar daca sar putea ar crea dezavantaj la ceilalti,pana in s2 elfu nu e holder si trb inteles asta in caz de urgenta tine si el..dar ramane bufer :P

refacerea tarc de bk unde sa bage dl bk si elf ar fi cea mai buna idee :) si sa faca si ala din fata tot pentru aceste cahr 2 tarcuri pentru ei..

daca u zici ca elfu e dezavantajat de va contrazice dl ti nsp cu el pt nu primeste..si u ca elf poti avea si ene si sa primeste pt..fieare cu prb si avantajele lui dar 2 tarcuri pentru rasele astea 3 nar strica :P

Posted

daca te faci pe agi intradevar e nsp rau..dar vezi u asa e jocu facut astea nu se pot modifica si chiar daca sar putea ar crea dezavantaj la ceilalti,pana in s2 elfu nu e holder si trb inteles asta in caz de urgenta tine si el..dar ramane bufer :P

refacerea tarc de bk unde sa bage dl bk si elf ar fi cea mai buna idee :) si sa faca si ala din fata tot pentru aceste cahr 2 tarcuri pentru ei..

daca u zici ca elfu e dezavantajat de va contrazice dl ti nsp cu el pt nu primeste..si u ca elf poti avea si ene si sa primeste pt..fieare cu prb si avantajele lui dar 2 tarcuri pentru rasele astea 3 nar strica :P

ma :) nu am cerut sa bage es la elf,doar sa se gaseasca o solutie ca sa nu se mai consume sagetile!!

cunosc perfect avantaje-le si dezavantaje-le fiecarui caracter,elful e cel mai dezavantajat!! in afara de buff si ice arow nu are nimic special,dezavantaje are o caruta (creste greu,consuma sageti,nu poarta scut si arma de dmg simultan,defense praff,iteme praff,nu poate tine spot,speed praff,nu poate folosi skilurile doar la anumit lvl)

zi-mi un caracter care are mai multe dezavantaje ca elful.l

Posted

Elful este facut mai mult pentru party-uri !

Cu elf poti ajuta party cu buff. Dmg\Defense\Heal.

Spre defavoarea elfului , este cautat la party numai la primele 5 rr. De ce ?

Pentru ca MU Online este proiectat foarte prost. Este un joc destul de limitat. Am jucat N jocuri online , si iti pot spune ca acolo unde exista caracter cu buff\heal , intr-adevar creste destul de greu singur , dar este cautat pentru partyuri chiar si la cel mai mare nivel posibil din joc. Pentru ca la aceste jocuri , pe timp ce cresti , esti obligat sa avansezi la monstrii mai puternici. Pe cand la MU , cresti si te lupti cu aceeasi monstrii , care dupa 10 RR , devin inofensivi. Asa ca nu inteleg de ce te plangi atat.

Stiai destul de clar cam la ce este limitat un Elf , si puteai destul de usor , sa-ti faci alt caracter. Daca elful nu ti se potriveste , daca nu ai rabdarea necesara pentru a creste un elf , indiferent de conditii , nu inteleg de ce ti-ai facut elf?

P.S - Nu te supara...dar de cand se scrie "avantaje-le" si "dezavantaje-le" :)

Posted

dl aici :)

in pt nu`l ia nici dracu

de crescut creste greu nare fire scream sau cum ii zice si lipsa punctiformelor nu`l ajuta

la duel e terci

ii trb si capa si cal in loc de aripi :P

in fine lipsa pt e principala prb pana si un elf agi mai gaseste si daca sti sa joci bagi ene si dupa agi :)

oricum el nu prea gaseste deloc doar sa ai prieteni buni cu multa rabdare :D

oricum e buna ideea sa aveti un arc care sa nu consume sageti..ar merge cel de 380zic eu sau tolbele alea sa fie mai mari..

Posted

Elful este facut mai mult pentru party-uri !

Cu elf poti ajuta party cu buff. Dmg\Defense\Heal.

Spre defavoarea elfului , este cautat la party numai la primele 5 rr. De ce ?

Pentru ca MU Online este proiectat foarte prost. Este un joc destul de limitat. Am jucat N jocuri online , si iti pot spune ca acolo unde exista caracter cu buff\heal , intr-adevar creste destul de greu singur , dar este cautat pentru partyuri chiar si la cel mai mare nivel posibil din joc. Pentru ca la aceste jocuri , pe timp ce cresti , esti obligat sa avansezi la monstrii mai puternici. Pe cand la MU , cresti si te lupti cu aceeasi monstrii , care dupa 10 RR , devin inofensivi. Asa ca nu inteleg de ce te plangi atat.

Stiai destul de clar cam la ce este limitat un Elf , si puteai destul de usor , sa-ti faci alt caracter. Daca elful nu ti se potriveste , daca nu ai rabdarea necesara pentru a creste un elf , indiferent de conditii , nu inteleg de ce ti-ai facut elf?

P.S - Nu te supara...dar de cand se scrie "avantaje-le" si "dezavantaje-le" :)

toti aveti modul asta de gandire " hai sa il lasam pe cel mai prost din clasa sa ramana repetent cand putem sa-l trecem clasa "

cat despre " avantaje-le " si " dezavantaje-le " asa stiu eu ca se scrie corect gramatical,despartit...la fel cum cred ca se scrie si " citeste-ma / citeste-le / cinsteste-ma / da-mi-l / fa-mi-l / scrie-mi-l etc etc...ce schimba sensul cuvantului se desparte sau nu e asa?

Posted

dl aici :)

in pt nu`l ia nici dracu

de crescut creste greu nare fire scream sau cum ii zice si lipsa punctiformelor nu`l ajuta

la duel e terci

ii trb si capa si cal in loc de aripi :P

in fine lipsa pt e principala prb pana si un elf agi mai gaseste si daca sti sa joci bagi ene si dupa agi :)

oricum el nu prea gaseste deloc doar sa ai prieteni buni cu multa rabdare :D

oricum e buna ideea sa aveti un arc care sa nu consume sageti..ar merge cel de 380zic eu sau tolbele alea sa fie mai mari..

hai sa facem o mica analiza:

DL nu primeste party - Elf primeste

DL intr-un spot puncti trage cat vrea - Elf ramane fara sageti

DL poate pune scut si arma de dmg - Elf doar arc

DL primeste 7 pts/lvl - Elf 5 pts/lvl

DL are cal/cioara/capa - Elf doar aripi

DL def mare - Elf def mic

DL are speed mai mare ca Elful

elful are doar:

ofensive aura

defensive aura

heal

ice arow

in rest e pamant de flori :) summon bali si alea-s degeaba! macar de puteai sa sumonezi mai multi bali deodata.

Posted

is contra...

fiecare si`a ales de la inceput un caracter ... orice player ii constient ca nu toti is la fel (dl,sm,elf,mg,bk) avantaje si dezavantaje :tiphat:

Posted

toti aveti modul asta de gandire " hai sa il lasam pe cel mai prost din clasa sa ramana repetent cand putem sa-l trecem clasa "

cat despre " avantaje-le " si " dezavantaje-le " asa stiu eu ca se scrie corect gramatical,despartit...la fel cum cred ca se scrie si " citeste-ma / citeste-le / cinsteste-ma / da-mi-l / fa-mi-l / scrie-mi-l etc etc...ce schimba sensul cuvantului se desparte sau nu e asa?

Nu vrea nimeni raul cuiva , dar cam atat este limitata elfa. Nu inteleg de ce vreti sa schimbati imposibilul..

P.S - Da... citeste-le ( le = pe ele ) , cinsteste-ma ( ma = pe mine ) etc. sunt verbe. Dar "avantaje-le" si "dezvantaje-le" sunt substantive. Eu nu am despartit in viata mea un substantiv. In fine ! Nu sunt eu in stare sa invat pe altcineva , dar te sfatuiam doar. Deranjeaza la citit , sau cel putin ma deranjeaza :)

Posted

is contra...

fiecare si`a ales de la inceput un caracter ... orice player ii constient ca nu toti is la fel (dl,sm,elf,mg,bk) avantaje si dezavantaje :tiphat:

vreau sa fac ceva pt caracterul elf,pt ca daca nu se schimba nimic la fel va fi si pe urmatorul db si pe next next next...tot asa! nu vreau sa se schimbe pt ca am eu elf,fiecare are avantaje si dezavantaje dar elful cred ca e cel mai dezavantajat! cu elful nu poti creste singur,trebe sa stai mai tot timpul in party iar dupa 2-3 rr-uri toti se gandesc numa la ei si nu mai fac party cu tine,e vb de ceva esential...toti pot creste intr-un spot fara sa il paraseasca dar elful e nevoit sa tot mearga sa isi cumpere sageti.

deci nu mai interpretati gresit,am stiut cand mi-am ales caracterul ce avantaje si dezavantaje are...dar eu vreau sa se schimbe ceva nu pt mine personal ci pt toti care au elfi,in comparatie cu 97 db am vazut la fiecare caracter modificari in bine dar la elf nu e nimic nou!

Posted

nu se poate face, am discutat cu dragos si a incercat multe variante de a elimina problema elfului

cu parere de rau se pare ca elful va ramane singurul caracter ce este in imposibilitatea de a tine un spot de unul singur :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...