Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

JustAnotherPlayer

GM,Razie,Contor...SS

Recommended Posts

Posted

Fiecare GM de pe acest server,a fost la randul lui un simplu jucator.

Dupa parerea mea,cel care a avut ideea cu razia si contorul,si eventual SS,a fost CEL MAI ACTIV jucator de Mu in viata.

Daaaaar...el nu se gandeste ca un jucator mai are si viata personala,probleme,chestii deastea.

Sa fim sinceri,la exp rate de pe acest server nu poti sa cresti aproape deloc,decat daca lasi afk noaptea.(si noaptea vine domu' admin si zice: XXX afk? tu nu raspunzi...si te-ai ars)

Domu' admin intra doar atunci,cand face razia,20 de minute,dupa care se baga linistit la somnic,dormind foarte linistit cu liniste in suflet pentru ca a mai banat/ bagat la contor inca vreo 10-15 insi.

O intrebare pentru "Domnu' admin":(de fapt mai multe:) )

(Sperand ca a fost la viata lui jucator de MU)

Tu n-ai lasat niciodata afk???Sau ai fost jucatorul perfect?

Tu vrei sa ne faci sa credem ca poti sa rezisti in jocul asta fara sa lasi afk,DELOC?

E placut sentimentul acela cand dai SS la cineva doar ca sta afk?(cand stii ca si tu la randu tau,vreodata,ai facut la fel?

E frumos sa intri 20-30 de minute,sa te plimbi si sa pui cateva intrebari,si din cauza asta unii pierd spoturi pe care,poate,au asteptat zile intregi sa puna mana pe ele?

Cunosc personal jucatori care nu au dormit zile si nopti,doar ca sa tina un spot,sau sa dea RR mai repede,iar intr-un final n-au mai rezistat si au mai tras un pui de somn,au primit contor/SS pentru AFK.

Ganditi-va ca din cauza acestor jucatori serverul asta a ajuns ceea ce este acum.

Sunt de acord cu d/c-ul,dar SS din cauza afk este prea de tot.

Si il citez pe Domnu' Redemption : Joc online = stai in fata PC-ului. Nu-ti convine, cauta alt joc/server.

Sa stii ca pana la urma asa o sa faca toti...sa caute alt joc/server.

Rog toti GM care citesc topicul asta sa raspunda la intrebarea asta:

Voi ati stat vreodata afk mai mult de 5 min?

Da din comportamentul vostru si din regulamentu asta tembel,da-ti de inteles ca NU!.

Va rog sa ma scuzati pentru greselile de ortografie!

I rest my case

Va rog sa nu inchideti topicul doar pentru ca nu este pe placul vostru.

Lasa-ti lumea sa vorbeasca aici,daca doreste.

Daca nu...Closed

Posted

multumim ca ai clarificat aspectul asta, care e sugestia ta ?

Da,imi pare rau ca nu am postat in aria care trebuie.

Era necesar si un motiv pentru ca acest topic sa fie inchis.

Te rog sa il muti acolo unde crezi tu ca e bine,dar nu-l inchide.

Posted

tot nu intaleg ce vrei sa demonstrezi cu topicul asta

char-u de joc e char de joc, razia cu gm-ul e razie cu gm-ul

treaba mea ce fac cu char-u de joc, raspund in egala masura ca orice alt jucator in fata regulamentului, daca las afk, las pe raspunderea mea

nu vad unde e problema

Posted

:blink: da te oblig eu sa stai in joc ai prb trb etc inchizi pc si pleci ce e asa greu? nu trb sa lasi noaptea sa faci lvl+ca daca esti baiat destept te duci tarcan 2-3 si nu iei ss asa ca metode de a lasa afk tot sunt :)

Posted

Ce vreau sa demonstrez...

Ca prin faza cu razia strici munca unor jucatori care,poate,cine stie...au sacrificat o groaza ca sa ajunga acolo unde sunt acuma.

Si degeaba zici ca lasi afk pe raspunderea ta,cand joci cu caracterul de joc.

Pentru ca oricum te doare'n basca daca lasi afk,ca ceilalti stiu ce cu ce caracter joci tu si te ocolesc.

TyreXel e GM,nu?

Joaca cu Dl-ul TyreXelu ,nu?

Cand e afk in arena il intreaba cineva de afk?

eee...doamne fereste.

(doar lui ii stiu numele de caracter)

Posted

Daca il prinzi tu pe TyreXelu afk te rog sa ii preiei spotul, niciodata nu l-am vazut afk pe dl.

Daca nu vrei sa iei contor si suspend pentru afk ai orice alta harta inafara de Arena si Icarus. Pe aceste 2 harti cresc oamenii care stau on, de ce sa nu aiba el spot daca tot sta on? de ce sa ai tu daca vrei sa dormi? Vrei sa dormi alege Lorencia, Tarkan etc etc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...