Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

spedi

Aripi

Recommended Posts

Posted

Am tot cautat pe forum sa citesc cum imi pun aripi,am gasit ceva asemanator,dar nu ma ajuta deloc.Imi poate spune cineva care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pt. a-mi pune aripi?

Posted

Am tot cautat pe forum sa citesc cum imi pun aripi,am gasit ceva asemanator,dar nu ma ajuta deloc.Imi poate spune cineva care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pt. a-mi pune aripi?

minim lvl 180 pt aripi lvl 1, dupa mai cresti si iti iei lvl 2 :D

Posted

Trebuie sa devii prima oara, BK,SM,ME depinde de ce rasa esti . Questul se face la lvl 150. Aripi lvl 1 incepand de la lvl 180, aripi lvl 2 incepand de la 215 :)

Posted

Trebuie sa devii prima oara, BK,SM,ME depinde de ce rasa esti . Questul se face la lvl 150. Aripi lvl 1 incepand de la lvl 180, aripi lvl 2 incepand de la 215 :)

dc trebuie sa ai questu facut ca sa poti sa pui aripi? ca sa pui aripi de lvl 1 trebuie sa ai lvl 180 :P si ca sa le pui pe cele de lvl 2 trebuie sa ai lvl 215 si questul facut :)

Wings

Cum fac wings lvl 1

Chaos item +4 +add (cerinte minime) , item +7+8+9+add + chaos.

Puneti cat mai multe pentru a da 100% succes. Puteti adauga jwls Bless , Soul pentru a creste rata.

Pentru chaos item , mergem noria , la goblin , dam Chaos Weapon Combination si punem iteme +7+8+9 cu add , punem cat mai multe pentru ca rata de succes sa creasca la 100%

Cum fac wings lvl 2

Wings lvl 1 +4 +add , item exc +5+6+..+13 (depinde cat de mult plusati pentru a ridica rata succesului) + chaos + pana.

ATENTIE !!! Rata de succes este de maxim 90% pt wings lvl 2 , degeaba puneti iteme in + ca nu se va mari rata de succes.

Cum fac cape

Wings lvl 1 + chaos + Crest of Monarch.

Posted

pasi...

din cate am inteles din celalalt post al tau... esti dk/bk, dar nu conteaza...

_aripa lvl1 (aia mica) daca e la +0 o poti pune la lvl180, fara a facee nici un quest...daca e +1/+2... se mai adauga cateva lvl (mi se pare ca aia de +1 o pui la 184, aiai de +2 la 188 .. si asa mai departe

_aripa de lvl2 o poti pune daca e +0 la 215 (parca), insa pe asta nu o poti pune numai daca ai facut questul de 150, adica daca ai devenit Bk (pentru quest o cauti pe domnita aia ce stala la iesirea din stanga din devias... citesti ce are de spus, si te va trimite sa gasesti 2 iteme: primul cade din mobi in losttower, iar al doilea in losttower7)

dca ai questul facut, si lvl-ul necasar vei putea pune arupa

ps. lvl la care poti pune aripa e scris la pe aripa :beer:

Guest MagiczSm
Posted

problemele/sau informatiile ar trebui la topicul informatzi diverse :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...