rAnk Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 video vs printSugestia mea este pentru plangerile care necesita multe printuri.In loc sa printezi,filmezi si uploadezi un singur link,astfel eu personal cred ca vom facea treaba mai usoara moderatorilor care s-au saturat sa dea 15 clickuri la o plangere.
Bobby Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Sugestia mea este pentru plangerile care necesita multe printuri.In loc sa printezi,filmezi si uploadezi un singur link,astfel eu personal cred ca vom facea treaba mai usoara moderatorilor care s-au saturat sa dea 15 clickuri la o plangere.nu-i rea sugestia dar eu nu stiu sa fac filmat si cred ca multi alti dp serv nu stiu sa faca filmate :-?
rAnk Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Nu asta ar fii problema principala,in primul rand ar trebuii sa fie pro toti moderatorii cu aceasta sugestie , sa nu ne trezim ca daca punem in aplicare acest tip de postare luam vreo nefondata sau warn up pe forum...Cat despre persoanele care nu stiu sa foloseasca,sau ce anume sa foloseasca...un search pe youtube/google la HyperCam sau Fraps ii poate ajuta cu un tutorial frumos :D
Gabetzu Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 supid,nerealizabil.:o ce nu sti sa folosesti un hypercam sau cv?pro :cool2:
Zadirion Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 :o ce nu sti sa folosesti un hypercam sau cv?pro :cool2: nu vad rostul sugestiei, screen recordings-urile sunt deja acceptate ca dovezi #-o
rAnk Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 supid,nerealizabil.Incercarea ta de spam e stupida...nerealizabil,MOTIVEAZA :kar:screen recordings-urileScreenurile stiu si eu ca-s acceptate , ceea ce vreau sa fac e sa-i determin pe moderatori sa accepte si video :whistle:
rAnk Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 really? :blink: well i didn't know that :crybaby:
banditzel Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 E naspa sa fie numai cu video ca nu stiu sa fac :))
VirusiK Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Si daca cineva nu stie sa faca filmate ......... ce se face ?@contra
iar am luat suspend Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Si daca cineva nu stie sa faca filmate ......... ce se face ? @contra daca cineva nu stie sa filmeze, invata. de asta romania este asa in urma. daca nu stiu sa fac o dacie mai buna, o produc pe asta 30 de ani! nu?
rAnk Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Si daca cineva nu stie sa faca filmate ......... ce se face ? @contra Pai...nu esti obligat sa postezi doar in video,pune printuri :clap: pierde 30 de minute din viata ta sa pui niste poze stupide , in loc sa pui un video in 2 minute.Iar daca nu stii sa filmezi...exista FRAPS sau HyperCAM care e la indemana copiilor de gradinita...search them daca cineva nu stie sa filmeze, invata. de asta romania este asa in urma. daca nu stiu sa fac o dacie mai buna, o produc pe asta 30 de ani! nu? :cool2:
Diablo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 filmele ocupa mult, si ca sa le reduci din dimensiune trebuie sa le reduci din calitate
Dark Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 filmele ocupa mult, si ca sa le reduci din dimensiune trebuie sa le reduci din calitatesi asta ce fel de reply e? :] nu esti nici pro nici contra iar argumentul tau este stupid, chiar dezinformeaza userii. folosind codecuri se poate micsora dimensiunea, scazand rezolutia (nu si calitatea) se poate scadea dimensiunea ,eliminand sunetul se poate scadea din dimensiune, un clip de 5 min ajunge pana in 100 mb(~70mb), adik 5-10 min in medie pt upload.(la o connexiune care suporta 512kbps)
3XTR3M Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Singurele plangeri unde sunt mai utile filmuletele decat pozele, sunt cele pentru Speed Hack si / sau 1 Hit Kill.In rest nu e nevoie de filmulet pentru pk pe spot / pk la golden/ ks / injurii/ 1 hit kill in oras s.a.m.d....se pot dovedi foarte usor cu poze.
rAnk Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Singurele plangeri unde sunt mai utile filmuletele decat pozele, sunt cele pentru Speed Hack si / sau 1 Hit Kill.In rest nu e nevoie de filmulet pentru pk pe spot / pk la golden/ ks / injurii/ 1 hit kill in oras s.a.m.d....se pot dovedi foarte usor cu poze. :cool2: macar ne ajuta la ceva :>
euSadea Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 pro - sa fie acceptate ca dovezi - desi stiam ca sint acceptatesi asta ce fel de reply e? :] nu esti nici pro nici contra iar argumentul tau este stupid, chiar dezinformeaza userii. folosind codecuri se poate micsora dimensiunea, scazand rezolutia (nu si calitatea) se poate scadea dimensiunea ,eliminand sunetul se poate scadea din dimensiune, un clip de 5 min ajunge pana in 100 mb(~70mb), adik 5-10 min in medie pt upload.(la o connexiune care suporta 512kbps)gandestete ca rezolvi 10 plangeri / zi - ce te coafeaza mai bine 1G de video sau 100 de poze?era un thread pe forum - zicea ca vizual speedul nu se mai observa in versiunea asta; singura motivatie pt video cred ca este sa arate nesimtirea la vanatoarea de bok :) sau takeurile in care iti aduce boku pe spot :)PS: un film necomprimat ocupa foarte mult spatiu ~ fct de rezolutie 30s = 1G; daca folosesti codecuri in timp real iti omoara procesorul; solutia ar fi comprimarea ulterioara; ar trebui deasemeni sa dai un screen sa se vada data ora in film;PS2: daca folosesti codecuri poti scade atat rezolutia cit si calitatea - folosirea codecului implica defapt scaderea calitatii nu si a rezolutiei
Dark Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 gandestete ca rezolvi 10 plangeri / zi - ce te coafeaza mai bine 1G de video sau 100 de poze?vezi ca esti pupincurist? ca si moderator te uiti la cateva minute de clip video, ca si user trebuie sa uploadezi.PS: un film necomprimat ocupa foarte mult spatiu ~ fct de rezolutie 30s = 1G; daca folosesti codecuri in timp real iti omoara procesorul; solutia ar fi comprimarea ulterioara; ar trebui deasemeni sa dai un screen sa se vada data ora in film;nu ne intereseaza, nu ai spatiu pe HDD, nu ai procesor, nu ai cunostinte, posteaza cu poze, nu e un topic in care sa ne plangem ca nu avem tehnologia necesara, e un topic care trebuia inchis de mult, in care se dorea acceptarea clipurilor video ca si material pt plangeri.PS2: daca folosesti codecuri poti scade atat rezolutia cit si calitatea - folosirea codecului implica defapt scaderea calitatii nu si a rezolutieiadik daca eu folosesc divx pt un clip am aceeasi rezolutie cu un codec x264?daca nu folosesc codecuri nu pot modifica rezolutia unui clip? daca esti necunoscator in domeniu nu mai posta, ca nu se bucura nimeni pt dezinformarea ta. si ca sa nu revin la primul atribut cu care te-am catalogat, mai citeste o data ce ai scris aici.daca folosesti codecuri poti scade atat rezolutia cit si calitateafolosirea codecului implica defapt scaderea calitatii nu si a rezolutieite contrazici putin ;]
Alex86 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 fraps -> virtualdub -> filmulet cu marime / calitate acceptabilaS-au acceptat si pana acumpostati filmulete cu incredere:closed: