Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rAnk

video vs print

Recommended Posts

Posted

video vs print

Sugestia mea este pentru plangerile care necesita multe printuri.

In loc sa printezi,filmezi si uploadezi un singur link,astfel eu personal cred ca vom facea treaba mai usoara moderatorilor care s-au saturat sa dea 15 clickuri la o plangere.

Posted

Sugestia mea este pentru plangerile care necesita multe printuri.

In loc sa printezi,filmezi si uploadezi un singur link,astfel eu personal cred ca vom facea treaba mai usoara moderatorilor care s-au saturat sa dea 15 clickuri la o plangere.

nu-i rea sugestia dar eu nu stiu sa fac filmat si cred ca multi alti dp serv nu stiu sa faca filmate :-?

Posted

Nu asta ar fii problema principala,in primul rand ar trebuii sa fie pro toti moderatorii cu aceasta sugestie , sa nu ne trezim ca daca punem in aplicare acest tip de postare luam vreo nefondata sau warn up pe forum...

Cat despre persoanele care nu stiu sa foloseasca,sau ce anume sa foloseasca...un search pe youtube/google la HyperCam sau Fraps ii poate ajuta cu un tutorial frumos :D

Guest kannabis
Posted

supid,nerealizabil.

Posted

supid,nerealizabil.

Incercarea ta de spam e stupida...

nerealizabil,MOTIVEAZA :kar:

screen recordings-urile

Screenurile stiu si eu ca-s acceptate , ceea ce vreau sa fac e sa-i determin pe moderatori sa accepte si video :whistle:

Posted

Si daca cineva nu stie sa faca filmate ......... ce se face ?

@contra

Pai...nu esti obligat sa postezi doar in video,pune printuri :clap: pierde 30 de minute din viata ta sa pui niste poze stupide , in loc sa pui un video in 2 minute.Iar daca nu stii sa filmezi...exista FRAPS sau HyperCAM care e la indemana copiilor de gradinita...search them

daca cineva nu stie sa filmeze, invata. de asta romania este asa in urma. daca nu stiu sa fac o dacie mai buna, o produc pe asta 30 de ani! nu? :banghead:

:cool2:

Posted

filmele ocupa mult, si ca sa le reduci din dimensiune trebuie sa le reduci din calitate

si asta ce fel de reply e? :] nu esti nici pro nici contra iar argumentul tau este stupid, chiar dezinformeaza userii. folosind codecuri se poate micsora dimensiunea, scazand rezolutia (nu si calitatea) se poate scadea dimensiunea ,eliminand sunetul se poate scadea din dimensiune, un clip de 5 min ajunge pana in 100 mb(~70mb), adik 5-10 min in medie pt upload.(la o connexiune care suporta 512kbps)

Posted

Singurele plangeri unde sunt mai utile filmuletele decat pozele, sunt cele pentru Speed Hack si / sau 1 Hit Kill.

In rest nu e nevoie de filmulet pentru pk pe spot / pk la golden/ ks / injurii/ 1 hit kill in oras s.a.m.d....se pot dovedi foarte usor cu poze.

Posted

Singurele plangeri unde sunt mai utile filmuletele decat pozele, sunt cele pentru Speed Hack si / sau 1 Hit Kill.

In rest nu e nevoie de filmulet pentru pk pe spot / pk la golden/ ks / injurii/ 1 hit kill in oras s.a.m.d....se pot dovedi foarte usor cu poze.

:cool2: macar ne ajuta la ceva :>

Posted

pro - sa fie acceptate ca dovezi - desi stiam ca sint acceptate

si asta ce fel de reply e? :] nu esti nici pro nici contra iar argumentul tau este stupid, chiar dezinformeaza userii. folosind codecuri se poate micsora dimensiunea, scazand rezolutia (nu si calitatea) se poate scadea dimensiunea ,eliminand sunetul se poate scadea din dimensiune, un clip de 5 min ajunge pana in 100 mb(~70mb), adik 5-10 min in medie pt upload.(la o connexiune care suporta 512kbps)

gandestete ca rezolvi 10 plangeri / zi - ce te coafeaza mai bine 1G de video sau 100 de poze?

era un thread pe forum - zicea ca vizual speedul nu se mai observa in versiunea asta; singura motivatie pt video cred ca este sa arate nesimtirea la vanatoarea de bok :) sau takeurile in care iti aduce boku pe spot :)

PS: un film necomprimat ocupa foarte mult spatiu ~ fct de rezolutie 30s = 1G; daca folosesti codecuri in timp real iti omoara procesorul; solutia ar fi comprimarea ulterioara; ar trebui deasemeni sa dai un screen sa se vada data ora in film;

PS2: daca folosesti codecuri poti scade atat rezolutia cit si calitatea - folosirea codecului implica defapt scaderea calitatii nu si a rezolutiei

Posted

gandestete ca rezolvi 10 plangeri / zi - ce te coafeaza mai bine 1G de video sau 100 de poze?

vezi ca esti pupincurist? ca si moderator te uiti la cateva minute de clip video, ca si user trebuie sa uploadezi.

PS: un film necomprimat ocupa foarte mult spatiu ~ fct de rezolutie 30s = 1G; daca folosesti codecuri in timp real iti omoara procesorul; solutia ar fi comprimarea ulterioara; ar trebui deasemeni sa dai un screen sa se vada data ora in film;

nu ne intereseaza, nu ai spatiu pe HDD, nu ai procesor, nu ai cunostinte, posteaza cu poze, nu e un topic in care sa ne plangem ca nu avem tehnologia necesara, e un topic care trebuia inchis de mult, in care se dorea acceptarea clipurilor video ca si material pt plangeri.

PS2: daca folosesti codecuri poti scade atat rezolutia cit si calitatea - folosirea codecului implica defapt scaderea calitatii nu si a rezolutiei

adik daca eu folosesc divx pt un clip am aceeasi rezolutie cu un codec x264?daca nu folosesc codecuri nu pot modifica rezolutia unui clip? daca esti necunoscator in domeniu nu mai posta, ca nu se bucura nimeni pt dezinformarea ta. si ca sa nu revin la primul atribut cu care te-am catalogat, mai citeste o data ce ai scris aici.

daca folosesti codecuri poti scade atat rezolutia cit si calitatea

folosirea codecului implica defapt scaderea calitatii nu si a rezolutiei

te contrazici putin ;]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...