Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cafeniul

Sugestie site

Recommended Posts

Posted

Cum acuma suntem pe s1 (si nu 97d), propun sa se existe si butonul "aliante". Cum avem "Guild Status", ar putea exista si Alliance Status.

Majoritatea preferam sa fim intr-o alianta si nu doar guild deoarece e mai usor cu gasitul de party, mai multa lume, mai multa comunicare, sa numai spun cs-ul :D etc. :right: :tiphat:

Posted

pro, dar nu cred ca suporta aceasta functie deocamdata, e mai complicat cu alliance status, ca spre exemplu nu e nici unde in baza de date numarul de membri dintr-o alianta, decat referinte la cele 5 guilde, si dupa date despre fiecare guilda in parte. trebuieste cod suplimentar adaugat, dureaza ceva timp. le-a fost lene sa puna o coloana in plus la status cu online/offline, dar sa se apuce sa adauge cod...

mi se pare ca degeaba mai e sectiunea asta de sugestii...

Posted

Nu neaparat sa vezi doar cate puncte are alianta. Cele 5 guilde care sunt in alianta "x", cati membri are alianta (ceva mai complex), in orice caz am uitat sa pun in primul post ca nu stiu daca se poate realiza. Si dupa spusele lui "Zadirion" nu prea cred ca vom avea ceva in genul asta :right: .

Posted

Cum acuma suntem pe s1 (si nu 97d), propun sa se existe si butonul "aliante". Cum avem "Guild Status", ar putea exista si Alliance Status.

Majoritatea preferam sa fim intr-o alianta si nu doar guild deoarece e mai usor cu gasitul de party, mai multa lume, mai multa comunicare, sa numai spun cs-ul :D etc. :right: :tiphat:

Nu neaparat sa vezi doar cate puncte are alianta. Cele 5 guilde care sunt in alianta "x", cati membri are alianta (ceva mai complex), in orice caz am uitat sa pun in primul post ca nu stiu daca se poate realiza. Si dupa spusele lui "Zadirion" nu prea cred ca vom avea ceva in genul asta :right: .

la fel de bine poti cauta guildele la status sa vezi cati membrii au , nu e o necesitatea Alliance Status :tiphat:

Posted

la fel de bine poti cauta guildele la status sa vezi cati membrii au , nu e o necesitatea Alliance Status :tiphat:

:right:

Posted

Ce ceri tu aici ... cate guilde si cati membri poti vedea si acum .... apasand tasta G si apoi dai la guild aliance . ;)

Posted

Nu am zis ca nu se poate, am zis doar ca ar fi bine venita :D :tiphat:

Ce ceri tu aici ... cate guilde si cati membri poti vedea si acum .... apasand tasta G si apoi dai la guild aliance . ;)

Era vorba mai mult despre cei care nu fac parte din alianta, si ii intereseaza cati membri are guilda "x", din ce alianta face parte, etc. :tiphat:

Posted

Nu am zis ca nu se poate, am zis doar ca ar fi bine venita :D :tiphat:

Era vorba mai mult despre cei care nu fac parte din alianta, si ii intereseaza cati membri are guilda "x", din ce alianta face parte, etc. :tiphat:

pai e un fel de munca pe degeaba , nu o sa le dea mura in gura :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...