Cafeniul Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Cum acuma suntem pe s1 (si nu 97d), propun sa se existe si butonul "aliante". Cum avem "Guild Status", ar putea exista si Alliance Status.Majoritatea preferam sa fim intr-o alianta si nu doar guild deoarece e mai usor cu gasitul de party, mai multa lume, mai multa comunicare, sa numai spun cs-ul :D etc. :right: :tiphat:
Zadirion Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 pro, dar nu cred ca suporta aceasta functie deocamdata, e mai complicat cu alliance status, ca spre exemplu nu e nici unde in baza de date numarul de membri dintr-o alianta, decat referinte la cele 5 guilde, si dupa date despre fiecare guilda in parte. trebuieste cod suplimentar adaugat, dureaza ceva timp. le-a fost lene sa puna o coloana in plus la status cu online/offline, dar sa se apuce sa adauge cod...mi se pare ca degeaba mai e sectiunea asta de sugestii...
acelasi_bandit Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ar fi ceva,dar nu stiu daca se poate realiza
Cafeniul Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Nu neaparat sa vezi doar cate puncte are alianta. Cele 5 guilde care sunt in alianta "x", cati membri are alianta (ceva mai complex), in orice caz am uitat sa pun in primul post ca nu stiu daca se poate realiza. Si dupa spusele lui "Zadirion" nu prea cred ca vom avea ceva in genul asta :right: .
stely_yoo Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Oricum nu e rea sugestia. Ar fi ceva dragut. Dar cred ca sunt probleme mai mari la server care ar trebui rezolvate :(
Fury Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Cum acuma suntem pe s1 (si nu 97d), propun sa se existe si butonul "aliante". Cum avem "Guild Status", ar putea exista si Alliance Status.Majoritatea preferam sa fim intr-o alianta si nu doar guild deoarece e mai usor cu gasitul de party, mai multa lume, mai multa comunicare, sa numai spun cs-ul :D etc. :right: :tiphat:Nu neaparat sa vezi doar cate puncte are alianta. Cele 5 guilde care sunt in alianta "x", cati membri are alianta (ceva mai complex), in orice caz am uitat sa pun in primul post ca nu stiu daca se poate realiza. Si dupa spusele lui "Zadirion" nu prea cred ca vom avea ceva in genul asta :right: .la fel de bine poti cauta guildele la status sa vezi cati membrii au , nu e o necesitatea Alliance Status :tiphat:
dvL Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 la fel de bine poti cauta guildele la status sa vezi cati membrii au , nu e o necesitatea Alliance Status :tiphat: :right:
foaieverde Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Nu neaparat sa vezi doar cate puncte are alianta. Cele 5 guilde care sunt in alianta "x", cati membri are alianta (ceva mai complex), in orice caz am uitat sa pun in primul post ca nu stiu daca se poate realiza. Si dupa spusele lui "Zadirion" nu prea cred ca vom avea ceva in genul asta :right: .Ce ceri tu aici ... cate guilde si cati membri poti vedea si acum .... apasand tasta G si apoi dai la guild aliance . ;)
Cafeniul Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 la fel de bine poti cauta guildele la status sa vezi cati membrii au , nu e o necesitatea Alliance Status :tiphat:Nu am zis ca nu se poate, am zis doar ca ar fi bine venita :D :tiphat: Ce ceri tu aici ... cate guilde si cati membri poti vedea si acum .... apasand tasta G si apoi dai la guild aliance . ;)Era vorba mai mult despre cei care nu fac parte din alianta, si ii intereseaza cati membri are guilda "x", din ce alianta face parte, etc. :tiphat:
Fury Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Nu am zis ca nu se poate, am zis doar ca ar fi bine venita :D :tiphat: Era vorba mai mult despre cei care nu fac parte din alianta, si ii intereseaza cati membri are guilda "x", din ce alianta face parte, etc. :tiphat:pai e un fel de munca pe degeaba , nu o sa le dea mura in gura :))
Cafeniul Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Cum credeti, mie mi sa parut interesant. Daca nu sunteti de acord puteti inchide topicul :right: :tiphat:
theogritzi Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 mda iepurila asa e .. si eu sunt PROlasa hao nu fi suparat, maine va fi mai rau :)