Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zadirion

Limbaj

Recommended Posts

Posted

limbajul nu ar trebui cenzurat. face parte din joc, si pedepsirea limbajului vulgar obscen etc mi se pare o interferenta in bunul mers al jocului. ca sa nu mai zic de plangerile care mai de care mai imbecile care apar pe la sectiunea respectiva. nu moare nimeni daca-si ia o injuratura doua, asta e, cum tratezi asa esti tratat. mai bine esti injurat decat sa se razbune pe tine prin alte metode mai neortodoxe/ non fair-play.

nu e decat un mod de a obtine suspenduri de-a dreptul absurde. scoti pe cineva din sarite, dupa care il postezi ca vai domne te-a insultat.

singurul limbaj care ar trebui sanctionat ar fi cel de pe [Global]. chiar nu-si are locul acolo. limbajul de pe guild la latitudinea GM-ului(kick). normal chat si whisper nepedepsit.

Posted

sunt de acord....am tras o privire la plangeri...si vad ca majoritatea posteaza ptr ca au fost facut fraieri nobi prosti sau idioti :| mi se pare dea dreptul stupid...

Posted

Contra, daca cineva nu se poate abtine la un limbaj decent, atata timp cat nu este "face 2 face" cu aceea persoana, ar trebui sa suporte. :comp2:

Putin control si totul este ok. Este adevarat ca in unele cazuri nu te mai poti controla ( nu se refera la mine), si mai scapi cateva injuri, dar o mica pauza nu strica nimanui. :tiphat:

Posted

Contra, daca cineva nu se poate abtine la un limbaj decent, atata timp cat nu este "face 2 face" cu aceea persoana, ar trebui sa suporte. :comp2:

Putin control si totul este ok. Este adevarat ca in unele cazuri nu te mai poti controla ( nu se refera la mine), si mai scapi cateva injuri, dar o mica pauza nu strica nimanui. :tiphat:

nu mori daca te injura cineva. unu la mana.

si doi. nu te injura ala neprovocat, de nebun. deci tot tu esti de vina.

macar sa poata fi considerat limbaj provocat.

pt ca culmea regulii de limbaj este ca nu stopeaza nesimtirea, ci o incurajeaza. deci care mai e scopul?

Guest D0lce&Gabbana
Posted

Dupa parerea mea, inloc de cenzurarea cuvintelor in lb. engleza cum ar fi " damn,fu*k, si altele minore " ar trebui cenzurate cele din lb romana deoarece majoritatea suntem romani pe srv ...

I love you :-j

Posted

nu mori daca te injura cineva. unu la mana.

si doi. nu te injura ala neprovocat, de nebun. deci tot tu esti de vina.

macar sa poata fi considerat limbaj provocat.

pt ca culmea regulii de limbaj este ca nu stopeaza nesimtirea, ci o incurajeaza. deci care mai e scopul?

Ii platesti cu aceiasi moneda, daca el incepe sa te insulte, il insulti si tu cu acelasi grad (nu treci la mama,tata,natie, familie etc), si se considera limbaj provocat. In cate cazuri nu sa considerat limbaj provocat? iti spun eu ca in destule... :right:.

Aici nu intra in calcul si injuraturiile :whistle:

EDIT: daca se da liber la injuraturi, toti copii de 12-13 ani o sa isi etaleze "cultura generala" despre cum intra cheia in broasca "masii" lu unu, lu altu etc. fara sa li se faca nimica...

Posted

ar trebui sa scoateti cenzura aia pentru cuvinte in engleza....scriu "sal sal " si imi baga "I love you" =)) , lumea crede ca ii injur....

Posted

Ii platesti cu aceiasi moneda, daca el incepe sa te insulte, il insulti si tu cu acelasi grad (nu treci la mama,tata,natie, familie etc), si se considera limbaj provocat. In cate cazuri nu sa considerat limbaj provocat? iti spun eu ca in destule... :right: .

Aici nu intra in calcul si injuraturiile :whistle:

EDIT: daca se da liber la injuraturi, toti copii de 12-13 ani o sa isi etaleze "cultura generala" despre cum intra cheia in broasca "masii" lu unu, lu altu etc. fara sa li se faca nimica...

si nu au decat sa-si etaleze, e free game. dupa cine crezi ca-i tine numa in pk?

da marros schimbarea filtrului din engleza in romana ar fi o idee.

Posted

Crezi ca nam ce face decat sa stau sa fac pk toata ziua pe unu care isi etaleaza cultura lui vasta? prefer sa fie regula, sa stie ca nu are voie (ca un regim comunist intr-un fel, nu ai voie sa "vb asa"). Plus ca pe server mai sunt si fete (unele care nu suporta limbajul, sau se prefac ca nu il suporta, dar in orice caz se prefac foarte bine), si multi minori. Ce sa invete? cum sa isi scoata cheia din broasca "usi" si sa o bage in a lu vechina nu? :naughty:

Imi mentin parearea, contra. Mai vedem ce mai spun si alti.

Posted

Crezi ca nam ce face decat sa stau sa fac pk toata ziua pe unu care isi etaleaza cultura lui vasta? prefer sa fie regula, sa stie ca nu are voie (ca un regim comunist intr-un fel, nu ai voie sa "vb asa"). Plus ca pe server mai sunt si fete (unele care nu suporta limbajul, sau se prefac ca nu il suporta, dar in orice caz se prefac foarte bine), si multi minori. Ce sa invete? cum sa isi scoata cheia din broasca "usi" si sa o bage in a lu vechina nu? :naughty:

Imi mentin parearea, contra. Mai vedem ce mai spun si alti.

ironia e ca tocmai 'minorii' sunt cei care injura ca la usa cortului :)) nu-mi spune ca vai sunt inocenti saracii, si au urechile sensibile la vulgarisme. pe internet nu mai e nimeni inocent.

chiar nu-mi place ce vad pe la plangeri. ridicole. aia e nesimtire mai mare, injuratura e o nimica toata prin comparatie. sa stai sa il pandesti pe unu ca sa-l postezi pt limbaj, dupa ce cateva minute i-ai facut o mie de draci.

voi acu ce ziceti ca blablabla ar fi haos pe server, fara ordine, s-ar injura ca la usa cortului daca ar fi permis. nu e asa. uitati-va pe serverele globale(nu numai de mu, si de alte jocuri). se ajunge eventual la un echilibru si respect intre jucatori. iar copilasii cu gura mare isi iau pk pana li se baga mintile in cap, plus reputatie proasta pe server, no party, kos, etc.

suspendul pt limbaj nu-l vad ca pe o rezolvare, ci incurajare la nesimtire si vanatoare.

Posted

Sincer si eu sunt unul dintre acei minori (nam facut 18 ani inca), nu am zis ca sunt inocenti si etc. am zis doar ca nu are sens sa "ii invatam, cu toate ca ei ne invata pe noi".

Da, cred ca o sa se creeze haos pe server daca se permite limbajul :hair: .

Posted

Sincer si eu sunt unul dintre acei minori (nam facut 18 ani inca), nu am zis ca sunt inocenti si etc. am zis doar ca nu are sens sa "ii invatam, cu toate ca ei ne invata pe noi".

Da, cred ca o sa se creeze haos pe server daca se permite limbajul :hair: .

to each their own i guess :-??

Posted

contra...

dak nu ai autocontrol esti pedepsit.

mie mi se pare aiurea faza cu limbajul fata de admini:

-dak injuri un admin primesti 40 zile

-dak injuri un jucator primesti 5 zile

cu ce e mai presus un admin decat un jucator?

Posted

limbajul de pe guild la latitudinea GM-ului(kick). normal chat si whisper nepedepsit.

contra , mai gandeste-te putin.

Posted

limbajul nu ar trebui cenzurat. face parte din joc, si pedepsirea limbajului vulgar obscen etc mi se pare o interferenta in bunul mers al jocului. ca sa nu mai zic de plangerile care mai de care mai imbecile care apar pe la sectiunea respectiva. nu moare nimeni daca-si ia o injuratura doua, asta e, cum tratezi asa esti tratat. mai bine esti injurat decat sa se razbune pe tine prin alte metode mai neortodoxe/ non fair-play.

nu e decat un mod de a obtine suspenduri de-a dreptul absurde. scoti pe cineva din sarite, dupa care il postezi ca vai domne te-a insultat.

singurul limbaj care ar trebui sanctionat ar fi cel de pe [Global]. chiar nu-si are locul acolo. limbajul de pe guild la latitudinea GM-ului(kick). normal chat si whisper nepedepsit.

suspendul pt limbaj nu-l vad ca pe o rezolvare, ci incurajare la nesimtire si vanatoare.

sunt 100% de acord cu sugestia ta.

pe toate serverele care se respecta limbajul vulgar nu este pedepsit cu suspend/ban. limbajul mai mult sau mai putin vulgar face parte din comunicare. cei care se respecta si vor sa-si pastreze o reputatie pe server se vor abtine in a injura.

in schimb sunt de acord cu pedepsirea limbajului vulgar la adresa adminilor/moderatorilor - isi rapesc din timpul lor liber pentru a supraveghea buna desfasurare a jocului. eu cred ca este un motiv destul de bun.

Posted

sunt de acord :) sa ramana ss doar la cele legate de familie rude etc

si smf,plm ar trb scoase nu injura pe nimeni.. :dontknow:

si sa nu mai zic ca daca unu face pk incontinu sau alte chesti si il fac prost?vi se pare ca`l injur?Eu zic ca`i spun adevarul :))

Posted

sunt 100% de acord cu sugestia ta.

pe toate serverele care se respecta limbajul vulgar nu este pedepsit cu suspend/ban. limbajul mai mult sau mai putin vulgar face parte din comunicare. cei care se respecta si vor sa-si pastreze o reputatie pe server se vor abtine in a injura.

in schimb sunt de acord cu pedepsirea limbajului vulgar la adresa adminilor/moderatorilor - isi rapesc din timpul lor liber pentru a supraveghea buna desfasurare a jocului. eu cred ca este un motiv destul de bun.

CONTRA... 100% Tu ai vazut ce a fost pe 97 cand a fost ziua aia fara reguli??eu nu sunt un copil si nici fata dar vulgaritatea nu-mi place deloc,in ziua aia fara reguli inclusivi si pe admini(cu caracterul de joc) am auzit vorbind foarte urat,cine nu poate sa se comporte civilizat pe un serv liber ala sa nu joace.Pe global as propune 2x pedeapsa normala.

Posted

CONTRA... 100% Tu ai vazut ce a fost pe 97 cand a fost ziua aia fara reguli??eu nu sunt un copil si nici fata dar vulgaritatea nu-mi place deloc,in ziua aia fara reguli inclusivi si pe admini(cu caracterul de joc) am auzit vorbind foarte urat,cine nu poate sa se comporte civilizat pe un serv liber ala sa nu joace.Pe global as propune 2x pedeapsa normala.

fulmine sati explic ce-i cu ziua aia. Uite o comparatie buna

nemancatul cand ii pui mancarea in fata mananca cu ambele buci. dar lasa-l sa se sature, si nu mai mananca el asa, mananca linistit si calm. aia a fost zi de dastrabalare, injurau toti pentru ca se putea. nu o compara cu o zi normala.

si da, limbajul la adresa adminilor cu siguranta pedepsit cu suspend, e inacceptabil sa injuri un om care depune o munca fara sa ceara nimic in schimb.

Posted

ar trebui sa se dea mai greu suspend pentru limbaj , + ca e un mod de a vana , intra un spion unu injura pe guild , spionul posteaza :-j

Posted

ar trebui sa se dea mai greu suspend pentru limbaj , + ca e un mod de a vana , intra un spion unu injura pe guild , spionul posteaza :-j

nu inteleg dece trebe sa se injure in guild?? voi acasa in famile va injurati?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...