ellysmark Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 nici un admin nu se uita pe aici sa ne zica si noua cv ?
VirusiK Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Mai tot timpul mi se intampla sa imi altcineva itemul pana sa ajung la el .....@Pro :right:
theogritzi Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 tocmai azi am luat cuiva boku fara intentintie doar eram in trecere si am dat un click pe el si l-am luat..:( Pro pentru aceasta sugestie :)
vdragosh Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ciudatchiar nici unul nu a observat ca acest topic a fost facut degeaba pana acum cateva saptamani , acest timp era 10 secunde ( nu 9, nici 8 si nici 7 )de atunci , s-a marit la 15 secunde cate ore vretzi ? 2, 3, 6 ? cat lasatzi de obicei afk ?
Zadirion Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 ciudatchiar nici unul nu a observat ca acest topic a fost facut degeaba pana acum cateva saptamani , acest timp era 10 secunde ( nu 9, nici 8 si nici 7 )de atunci , s-a marit la 15 secunde cate ore vretzi ? 2, 3, 6 ? cat lasatzi de obicei afk ? man nu ai inteles, nu e vorba de cat timp ramane itemul pe jos, asta e ok.e vorba de cat timp itemul este protejat sa nu il ia altii care sunt in trecere.adica acel "this item does not belong to you". care nu dureaza nici 5 secunde.pana te misti sa-l iei vine altul si ti-l fura= papa item.
vdragosh Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 am inteles perfect eu cred ca tu nu ai inteles .itemul ramane pe jos 20 secunde poate fi luat de ceilalti dupa 15 secunde -> "este protejat" timp de 15 secundeman nu ai inteles, nu e vorba de cat timp ramane itemul pe jos, asta e ok.e vorba de cat timp itemul este protejat sa nu il ia altii care sunt in trecere.adica acel "this item does not belong to you". care nu dureaza nici 5 secunde.pana te misti sa-l iei vine altul si ti-l fura= papa item.
Zadirion Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 setat la 15 secunde acum. thanks vdragosh:closed: