Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zadirion

Prelungire 'This item does not belong to you"

Recommended Posts

Posted

Contra.....mi se mai intampla cate un bug knd omor goldeni si apare dracia aia X(....e bine asa cum e ca nu astepti mult...si e bine si ca dispar relativ repede itemele...care vine pe spot sa ia jwl da i o in freza ^_^

Posted

Contra.....mi se mai intampla cate un bug knd omor goldeni si apare dracia aia X(....e bine asa cum e ca nu astepti mult...si e bine si ca dispar relativ repede itemele...care vine pe spot sa ia jwl da i o in freza ^_^

aia apare pt ca esti in party. e normal. nu e bug.

si nu stau sa ma fac murder pe fiecare papagal care fura din iteme.

Posted

Cand te duci la invazie da "x" la party, si nu vei mai avea probl. Sau stai pe bok si daca se apropie cineva de tine dai pk lui. Mai putini vin la bok, decat cei care se plimba si mai fura jvl-uri.

Posted

de cand esti tu egal cu dropul meu?

#-o :blink: #-o #-o Mie mi se pare foarte corect ca sa dureze atat de putin timp.In sfarsit NOOBI au sansa

sa va fure si ei ceva ,voua,lenesilor care nici nu v-ati misca de pe spot...

Si tu ... elly , daca mergi la invazii , daca faci fata , si daca omori....ce te mai roade pe tine ca un NAB te fura?

Frate...bravo lui...el te-o furat odata poate te mai fura odata, dar tu esti ala de care el depinde :blink:

Deci,daca te fura mai spargi un golden :>

Posted

#-o :blink: #-o #-o Mie mi se pare foarte corect ca sa dureze atat de putin timp.In sfarsit NOOBI au sansa

Si tu ... elly , daca mergi la invazii , daca faci fata , si daca omori....ce te mai roade pe tine ca un NAB te fura?

Frate...bravo lui...el te-o furat odata poate te mai fura odata, dar tu esti ala de care el depinde :blink:

e show cu asta :))

esti dus, du-te si fa nani.

Posted

ii destul asa putin cum ii

daka ar dura mai mult gandestete ca ar fi plin de iteme pe jos

pana culegi un jwl de jos iti umpli inventory de iteme

contra

Posted

ii destul asa putin cum ii

daka ar dura mai mult gandestete ca ar fi plin de iteme pe jos

pana culegi un jwl de jos iti umpli inventory de iteme

contra

ai citit atent sugestia inainte sa postezi?

mai citeste odata <_<

hint: nu e vorba de cat ramane item-ul pe jos

Posted

e show cu asta 21.gif

esti dus, du-te si fa nani.

:bananadance2: Vanish la wc ,spala-te pe fata si apoi vorbim :blink: .Apropo , mi-am exprimat parerea , daca nu-ti convine , nu-ti convine.

@parca se vorbea despre o sugestie ,nu? :-j

Posted

:bananadance2: Vanish la wc ,spala-te pe fata si apoi vorbim :blink: .Apropo , mi-am exprimat parerea , daca nu-ti convine , nu-ti convine.

asa, fii rau :)

Posted

oricum tu est dus bne ca recunosti ca esti newb

Guest Sadi022002
Posted

Pro si eu :bananadance2:

Posted

pro - pe alte srv sta itemu pe jos 1 min si jumate este belong...

aici pana te uiti ... poate esti adormit... pana dezactivezi clikerul... poate nai chef - poc 1 pe spot siai pierdut itemu dd dsr ref hp - sau si mai nasol dispar.... NU toata lumea sta cu ochii be..ti in monitor - navem ochelari si nu ne trebuie

au ma ia jurate ca nai injurat pe nici 1 care tia furat boku dupa ce ai stat 5 min sal crapi cu durere de deget de cit Q bagi; dece puscociu meu sa vina ala sami fure boku????

ps: acu stiu ca pe link e legal sa furi dar totusi - mama lui nare... :P

contra :> am furat prea multe bokuri/iteme din bokuri/jwls ca sa ma opresc aici

e fun eadevarat dar eu mas risca cu draga inima la 10 zile sami spun parerea pt faptele tale de vitejie

cam cum faceau ProfMU si cracan aseara pe global :hello:

Guest MagiczSm
Posted

PRO! :bananadance2:

Guest claudio91
Posted

pro , mie mi s-a furat un bok +4 .. :) nu e mare pierderea dar am dat 2 serve la monitor .. :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...