Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest claudio91

sugestie spoturi bk

Recommended Posts

Guest claudio91
Posted

sunt f putine spoturi punctiforme adica pentru bk , dl si zic eu ca sunt defavorizati .. daca s-ar putea pune mai multe spoturi punctiforme pe fiecare mapa mai mare .. :) multumesc

Posted

:blink: vrei sa zici ca nu sunt deloc :) doar arena are cateva punctiforme

oricum PRO

eu ma`s multumi si daca ati mai aduna spoturile alea din icarus spate si aida :))

Posted

mda ar fo frumos chiar si pe beta la scos pct din tarkan nuj dc.. ar fi klm sal bage iara ;)) cu totu ca sunt sm:)) :D

Posted

in momentul de fata numa 6 bk/dl/elf pot trage singuri pe serverul asta.

comparativ cu spoturile pentru magicieni, este foarte putin. dupa ce ca unui bk ii ia cam 48 de ore sa faca lvl de la lvl 1 la lvl 300, si un sm face lvl-ul asta in vreo 8 ore maxim, spoturile pentru bk sunt clar prea putine.

@pro cu sugestia

@@pro si cu sugestia de a se strange putin spoturile din icarus. sunt prea imprastiate.

Posted

contra. un bk invinge un sm in pvp. la ce mai jucam pe sm daca navem nici un avantaj?

bk pt pvp. sm/mg holderi.

cum cresc bk?

foarte bine, stau in party cu sm/mg. nu le trebe lor sa tina spoturi.

contra, punctiformele sunt un moft.

Posted

contra. un bk invinge un sm in pvp. la ce mai jucam pe sm daca navem nici un avantaj?

bk pt pvp. sm/mg holderi.

cum cresc bk?

foarte bine, stau in party cu sm/mg. nu le trebe lor sa tina spoturi.

contra, punctiformele sunt un moft.

tind sa cred ca unii dintre voi sunteti sado-maso. chiar va place sa va chinuiti asa mult intr-un joc?

bk-ul nu-si poate folosi skill-urile de la lvl 1, sm-ul poate

bk-ul nu poate intra la lvl 200 in arena, mg-ul poate

bk-ul pana la 40-50 de rr-uri e facut praf la pvp de sm

bk-ul are 5-6 pct/lvl, mg-ul are 7, deci face full mult mai repede decat un bk

bk-ul nu poate lasa afk singur pe un spot in tarkan/atlans/icarus, mg-ul cu sm-ul pot face asta.

cam astea sunt avantajele pe care un sm/mg le au, iar bk-ii nu. nu crezi ca e suficient ca sm/mg pot creste in voie si afk pe orice harta doresc fara prea mult efort?

@propun altceva:

scoaterea punctiformelor de pe toate hartile (asta in cazul in care se doreste introducerea lor si pe alte harti in afara de arena) si introducerea tarcurilor de bk/elf/dl/mgstr in tarcu de bk (cum era pe 97) si in tarcul de pheonix/drakani (cum era pe 97) si introducerea lvl-ului de acces in arena cum era initial, la lvl 200 sau 250

regula de afk pentru aceste tarcuri sa se aplice exact ca pentru orice rasa, prin contor dat doar de catre admini, pentru a se evita vanatorile cu afk tark bk de pe 97. (abea la 10 abateri de afk sesizate/postate de playeri, sa se contorizeze ca un afk dat de admin prin razie.)

Posted

unu la mana, in final tot bk invinge.

doi la mana, repet intrebarea, la ce va trebuie voua sa tineti spot?

afk in party la sm si mg nu puteti voi?

sau mai bine sa poata invata si BK evil spirits sa poata tine spot saracu :-?

Posted

doamnee! probleme cu capul eu sunt sigur ca n-am.

so.. daca sm-ul poate sa tina spot in arena fara nici o problema, bk-ul de ce sa n-aiba posibilitatea?

cine te creste pe tine afk? eu personal am crescut doar cand am stat on, iar de crescut pe altii afk in party cu mine si eu sa tin spotul, nu-i cresc. cine vrea sa creasca sa stea on.

deja incepi sa o iei pe aratura cu misto-urile. vezi ca si eu stiu sa fac misto.

Posted

nai decat sa faci misto, apreciez misto-ul facut calumea.

sm si mg au AoE mare pt ca asta e caracteristica lor. tu vrei si sa tii spot si sa dai dmg mare ca deh esti mai smecher tu. asta e echilibrul intre clase, nu-ti convine fa-ti sm/mg si gata,

Posted

mda tie ca sm tii bn...

de 3zile dabia am facut 280 lvl..u ca sm le faci intro zi

Posted

oare la ce trebe ? :))

orice inafara de crescut mai rapid.

e buna si ideea sa se bage spoturile/tarcurile de pe 97d unde un bk ar fi crescut lejer la ks cu un sm/mg.

Posted

CONTRA cum zicea Zadirion fiecare rasa au caracteristicele lori

Un bk pe un punctiform mai greu o sa dea party la un magician decat invers

Posted

sunt f putine spoturi punctiforme adica pentru bk , dl si zic eu ca sunt defavorizati ..

spoturi de elf = 0, nu stiu care e defavorizat

veniti cu idei pentru elf daca vreti sa faceti ceva util si dupaia discutam de imbuntatiri extra la restul raselor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...