Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pIXu

sa modificat timpul la iteme

Recommended Posts

Posted

dispar prea repede itemele de pe jos inainte stateau mai mult acu dispar cam repede daca nu esti atent cam pierzi cei pe jos ....

nu se pot face la loc cum au fost ?

Posted

Interesant, stiu ca s-a modificat de la 15 sec la 20 sec...

inainte stateau mai mult acu pica ancient in lot si cateodata dau sa le iau si dispar .... chiar cand pica cand dau clik sa iau dispar.... ancient joguri jwl ....

Posted

inainte stateau mai mult acu pica ancient in lot si cateodata dau sa le iau si dispar .... chiar cand pica cand dau clik sa iau dispar.... ancient joguri jwl ....

acum 2 saptamani de curiozitate am pus cronometru la un item neexc in lot si a ramas 2 minute pe jos...

Guest kinul
Posted

el se refera la drop itemes in lot/server 2 ( lot + cry )...

da a fost modificat, de la 2 min la 20 secunde

foarte frumos :comp1:

Posted

nu apuci sa culegi de pe jos ce vrei sa iei de e putin lag pe servar ratezi sa iei ce vroiai sa iei ... cam putin timpul ...

Posted

acu iti fura itemul tau prea cu usurinta alte persoane ...

Pai practic in Lot esti intre prieteni.... nu are cine sa-ti fure itemul... si in crywolf si asa nu sunt spoturi nu sunt mobi care sa se puna peste item ca sa nu ajungi la el... schimbarea cred ca este doar pentru a nu se sta afk in lot... cine vrea anciente trebuie sa fie pe faza....

Ca un sfat...foloiti clikere care se activeaza/dezactiveaza usor. :)

Posted

Pai practic in Lot esti intre prieteni.... nu are cine sa-ti fure itemul... si in crywolf si asa nu sunt spoturi nu sunt mobi care sa se puna peste item ca sa nu ajungi la el... schimbarea cred ca este doar pentru a nu se sta afk in lot... cine vrea anciente trebuie sa fie pe faza....

Ca un sfat...foloiti clikere care se activeaza/dezactiveaza usor. :)

la invazi cum faci de ex ai putin lag ti se fura bokul ... prea usor ... itemele prea usor de asemena e cam putin 20 secunde ....

Guest kinul
Posted

"e bine ca a fost asa dintotdeauna timpul" daca ma intelegieti :dance:

Guest MagiczSm
Posted

mi se pare cv corect cu timpu la 20 sec u potzi sa fi afk 1 min si cand vi itema e tot acolo ori esti la comp ori nu esti

Posted

La invazii nu te duci cu party si nu o sa-ti fure nimeni bok-ul, v-a spus Diablo ca s-a modificat doar durata in care un item sta pe jos pe SERVER2, nu are nicio treaba cu server unu sau protectia itemului cand il arunci pe jos.

Guest *ROSY*
Posted

Daca stai on ai timp sa il iei in 20 de sec...

Posted

am patit de multe ori ca pica itemul si ma puneam instant pe el si disparea de o gramada de ori pe servar 2

Guest *ROSY*
Posted

Dak te pui instant nu are cum sa dispara, ca sta pe jos 20 de sec

Posted

Dak te pui instant nu are cum sa dispara, ca sta pe jos 20 de sec

nau fost nici 3 secunde si sau dus nu 1 mai multe jwl si mai multe chesti chiar si ancienturi

se poate verifica daca este vorba de ceva bug?

Guest *ROSY*
Posted

pai vad ca acuma raman mai mult timp itemele pe jos nu mai dispar asa rpd :)

S-a modificat timpul doar in lot si Cry, de aia nu ti-ai dat seama. In restul oraselor raman destul de mult pe jos

Guest killerua
Posted

S-a modificat timpul doar in lot si Cry, de aia nu ti-ai dat seama. In restul oraselor raman destul de mult pe jos

chiar raman ceva timp ...

Guest Zdrentzan89
Posted

da v-ati gandit ca toata chestia asta cu disparutul prea repede are un scop?

poate ideea de baza e ca jucatorii sa nu prea stea afk. poate nu e definitiv. poate e doar un experiment. sa vada cum reactionati.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...