yBFdetroit Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Exact ieri m-am uitat la el. E funny, dar patesti de multe ori de-astea :D.
Raekw0N Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 stiu filmuletul de mult, e prea tare, daca nu mai insel este unul facut si cu pgl.
dear painter paint me Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 1:42 = snajdan ( http://www.youtube.com/watch?v=4uTS6fBluk4 ) 2:02 = shaGuar atat imi amintesc :D am vazut aproape toate meciurile din film, funny as hell :lol:
dear painter paint me Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 stie cineva cum se numeste melodia ^ ^?Gareth Gates - Anyone of Us (Stupid Mistake)
fizZy^ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 De friendly fire ati auzit ? #-oInvata-i sa joace acum :violent:
marius_truckerfan Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Nu inteleg ce vrei sa zici , esti total deplasat .
fizZy^ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Eu sunt deplasat sau tu care critici jocul unor profesionisti? Lucruri din astea se intampla .. Dar vad ca esti mare cunoscator al cs`ului.Nu-mi pierd vremea.
marius_truckerfan Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Eu cred ca tu esti foarte but . Nu stiu care e faza cu cunoscutul cs-ului . Alea sunt niste erori de server , sau filmuletul a fost filmat cand era activat "Friendly Fire" , daca stii ce e ala (ma rog , stie si varmio de 5 ani , dar pe tine trebuie sa te intreb) , daca te omoara unu cu grenada , fiind activata acea optiune , nu inseamna ca nu stii nimic despre cs . #-o dar deh , nu ma astept la mai mult de la tine .
dear painter paint me Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Eu cred ca tu esti foarte but . Nu stiu care e faza cu cunoscutul cs-ului . Alea sunt niste erori de server , sau filmuletul a fost filmat cand era activat "Friendly Fire" , daca stii ce e ala (ma rog , stie si varmio de 5 ani , dar pe tine trebuie sa te intreb) , daca te omoara unu cu grenada , fiind activata acea optiune , nu inseamna ca nu stii nimic despre cs . #-o dar deh , nu ma astept la mai mult de la tine .CPL = cyberathlete professional league (cea mai importanta liga internationala de cs)secventele sunt taiate din demo-uri (replayuri) din meciuri oficiale cu jucatori exagerat de buni. (unde, logic, friendlyfire este ON)
marius_truckerfan Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 CPL = cyberathlete professional league (cea mai importanta liga internationala de cs)secventele sunt taiate din demo-uri (replayuri) din meciuri oficiale cu jucatori exagerat de buni. (unde, logic, friendlyfire este ON)Exagerat de buni asa-i ? Ca nu stiu arunca nici o grenada .
Buugy Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Eu cred ca tu esti foarte but . Nu stiu care e faza cu cunoscutul cs-ului . Alea sunt niste erori de server , sau filmuletul a fost filmat cand era activat "Friendly Fire" , daca stii ce e ala (ma rog , stie si varmio de 5 ani , dar pe tine trebuie sa te intreb) , daca te omoara unu cu grenada , fiind activata acea optiune , nu inseamna ca nu stii nimic despre cs . #-o dar deh , nu ma astept la mai mult de la tine .Esti total pe langa cu acest subiect. Toate meciurile din cpl, pgl si toate competitiile importante se joaca cu /ff on. Iar acelea sunt faze facute de jucatori care manca cs pe paine. Totusi cum poate sa rateze Johnny R. cu ak ala fiind cu spatele asa chiar si Ciubaca il lua.
dear painter paint me Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ai vazut filmuletu asta? fragul a fost facut cu zeci de persoane urmarind live meciul si cateva sute urmarind pe net 1:42 = snajdan ( http://www.youtube.com/watch?v=4uTS6fBluk4 ) in primul film sunt greseli, se intampla si la pro ;)
fizZy^ Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Eu cred ca tu esti foarte but . Nu stiu care e faza cu cunoscutul cs-ului . Alea sunt niste erori de server , sau filmuletul a fost filmat cand era activat "Friendly Fire" , daca stii ce e ala (ma rog , stie si varmio de 5 ani , dar pe tine trebuie sa te intreb) , daca te omoara unu cu grenada , fiind activata acea optiune , nu inseamna ca nu stii nimic despre cs . #-o dar deh , nu ma astept la mai mult de la tine .Faci 1 v 1 ca vad ca esti high :-s sau 2 v 2 imi iau om . Dupa aia iti dau voie sa comentezi . Cand a fost ultima oara cand te-ai uitat la un meci (hltv sau free stream) ? Nu stii un jucator din fnatic si comentezi bunule:*
The Wizard Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 ba ia gata in topicul meu nu se comenteaza.
marius_truckerfan Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Faci 1 v 1 ca vad ca esti high :-s sau 2 v 2 imi iau om . Dupa aia iti dau voie sa comentezi . Cand a fost ultima oara cand te-ai uitat la un meci (hltv sau free stream) ? Nu stii un jucator din fnatic si comentezi bunule:* cat de prost poti sa fii :rofl2: . Daca te uiti la meciuri hltv sau free stream si stii cativa jucatori , inseamna ca esti bun la cs ? =)) =)) . LOOOOOLLL . Ok , lasa-ma inca catva timp sa mai joc si eu cs , ca n-am jucat de vreo 2-3 sapt si parca joc pentru prima oara . Si dupaia facem un meci , sa vedem care pe care . @Wizz : scuze :D .
fizZy^ Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 cat de prost poti sa fii :rofl2: . Daca te uiti la meciuri hltv sau free stream si stii cativa jucatori , inseamna ca esti bun la cs ? =)) =)) . LOOOOOLLL . Ok , lasa-ma inca catva timp sa mai joc si eu cs , ca n-am jucat de vreo 2-3 sapt si parca joc pentru prima oara . Si dupaia facem un meci , sa vedem care pe care . @Wizz : scuze :D . Mister nu cred ca are rost sa joci cu mine daca tu te miri ca era ff on . Hai te-am pupat:* . Succes in lan:*
The Wizard Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 fizzy sa stii si tu ca adevaratele meciuri sunt in lan.
fizZy^ Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 M-am referit la jocul cu botii ca sunt de valori apropiate . Gata nu voi mai posta . V-am pupat . btw marius iti cam trebuie tupeu la 14 ani ai tai sa vorbesti asa ... Hefeu