Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Apokalyptos

Provocare la duel

Recommended Posts

Posted

Asta mi se pare nesimtire.

Eram pe un spot in LT7 si un tip ma intreaba odata daca sunt afk.

Urma sa ii raspund,si el imi da Duel si incepe sa faca KS

Ar trebuii interzisa si sanctionata provocarea la duel de playerii care vin la vanatoare de spoturi

Posted

Daca iti dadea in gand atunci pe loc , lasai cererea pt duel pe ecran fara sa accepti sau sa refuzi , puneai mouse pe el si asteptai 2 minute cat a tras , ca sa il inveti minte sa mai faca si alta data la fel.

Nu cred ca se poate pune problema de vanatoare aici atat timp cat celalalt vine cu un tupeu nesimtit la tine.

Posted

Ar trebuii interzisa si sanctionata provocarea la duel de playerii care vin la vanatoare de spoturi

nu se considera vanatoare , la fel de bine iti putea da party/trade sa te opreasca .... si trebuia sa fi facut cum ti-a zis strik3

Posted

orikum e cu 2 taisuri faza asta cu duel

dak yo preiau un spot si il opresc pe respectivul afk cu duel, acesta cand va reveni si va da accept la duel ar putea sa imi fure spotu dak nu sunt atent si nu inchid duelu.

Posted

pai daca nu esti in arena , bagata-ti request off si scapi de problema :)

P.S: in arena se pedepseste 7 zile request off ( in caz ca nu stii :P )

Guest MagiczSm
Posted

e chair naspa faza cu duelu ....

Posted

Pentru arena s-ar putea interzice duelul, iar in celelate orase poti folosi "/re off"

Daca cineva ar reface topicul cu sugestia de interzicere duel arena.

Posted

Eu as sugera 2-3 zile suspend pt. cei care folosesc comanda de tip, trade, party, duel, fara sa fi preluat inainte sau sa astepte raspunsul meu daca m-a intrebat de sanatate inainte. Bineinteles daca dovedesc cu poze ca n-am nici o treaba cu respectivul si totusi imi da duel ca sa verifice daca-s afk.

Posted

Cel mai bine era sa-l postezi pentru ks.

Intradevar , ar trebui sa se modifice regulamentul , si cei care dau aiurea duel sa fie sanctionati. Inainte sa faci un duel , ar fi bine sa se faca cu aprobarea scrisa din partea fiecaruia , si in prealabil un print doveditor , cum ca a acceptat un duel. Asa incep sa dau duel la toti.

Posted

Contra.. tot asa poate da si trade cum da war, daca esti on refuzi sau pui re off si nu ai treaba,in arena re off este interzis dar trebe sa fi on sa nu fi contorizat :>

Guest *ROSY*
Posted

Sunt multi care dau duel si in arena. Le e greu sa intrebe de afk si vin si dau duel

Posted

Inainte sa faci un duel , ar fi bine sa se faca cu aprobarea scrisa din partea fiecaruia , si in prealabil un print doveditor , cum ca a acceptat un duel. Asa incep sa dau duel la toti.

Aberant.. la cat de stufos este deja regulamentu chiar mai e nevoie de modificari si adaugari pentru chestii marunte ca asta.. totusi este inca doar un joc , nu trebuie transformat regulamentu serverului in constitutia unei tari :|

Mai trebuie lasat si la latitudinea moderatorului ce rezolva plangerea , nu poate exista o regula scrisa pentru fiecare caz in parte.

Guest MagiczSm
Posted

ar fi cv dak sar putea modifica faza cu duelu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...